MSDD

MSDD

מישהו יודע, מישהו שמע? מה זה MSDD = Mixed Spesific Develpmental Disorder היום קיבלנו את הכותרות מהפסיכיאטרית התכוננו ל ADHD אבל במכתב היא כתבה גם את הכותרת השניה. הולכת להמשיך לחפש ברשת.... נראה מה אמצא

תודה

לפי כל מה שקראתי עד כה זה בעיקר להבדיל מהPDD יש מעט מאוד מידע ברשת אשתדל לחזור לפסיכיאטרית ולברר מבלי לפגוע בכבודה החשש שלי הוא, שכאשר אפנה אליה בדרישה להסביר לי מה בדיוק היא ראתה, היא תענה לי שבשביל זה היא למדה פסיכיאטריה והיא יודעת.

אל תחששי לבקש מידע מהפסיכיאט'

זו זכותכם כמובן. אין סיבה בעולם שהיא תיעלב מבקשה שכזו. תבקשי (להבדיל מלדרוש..)-שתסביר לך מה זה אומר, איך מתבטא, מה יעזור, מה חשוב ומה זה דורש מכם ההורים מבחינת התיחסות ו/או עשייה כלשהיא- אם בכלל. ללא מידע- לא ניתן להמשיך הלאה, נכון? ידע = כוח. הכוח לטפל, לעזור,לתמוך ועוד..

הטעות שלי ואני אסביר

יצאתי מתוך נקודת הנחה שכמו ש ADHD כל אות מסמלת מילה כך גם באיבחון שלה.
יצרתי בלבול רב מערכתי. היא כתבה Mixed Specific Developmental Disorder ואני
עשיתי מזה....MSDD. עכשיו יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין ADHD attention deficit hyperactivity disorder לבין Disturbance of Activity and Attenion אין פרס לפותרים נכונה

hreznik1

New member
למה לפגוע בזכותה?../images/Emo4.gif אתם זכאים

לשאול ולקבל תשובות לכל שאלותיכם, היא בעלת הידע ותפקידה להסביר לכם מה שאתם לא מבינים ולא יודעים. הכל כמובן לטובתו של הילד/ה. זכותכם לקבל ממנה את כל האינפורמציה שאתם רוצים לדעת ולא להישאר תלוים באויר.

למעלה