Ms. Hack

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
ניהאו ממשיכה איתם לכיוון העיר

ונפרדת מהם לקראת העיר, לוחשת להם שהיא תאגף את העיר ותכנס מכיוון אחר. "אני אפגש איתם כאן בעוד כחצי שעה לכל היותר, אם אני לא כאן אל תחכו לי, אל תתעכבו בגללי, אל תחפשו אותי ואל תכנסו לצרות בגללי" היא ממשיכה לתוך החשיכה ונעלמת לתוך העשב כמו ערפל מתפוגג ברוח

dragon zlotnik

New member
אריזרד תולה את הנדן עם החרב

על גבו מעל הברדס, ואומר, "בוא נלך מהצד וננסה לטפס על החומות, לא כדי כ"כ להיכנס דרך השער, או שיש לכם רעיון אחר איך להיכנס" אומר אריזסרד ומסתכל על דאריוס וסיריס.

"למה לא להכנס דרך השער?"

שואל את אריזארד "אבל אם אתה לא רוצה, שמעתי לפני כמה שנים שיש כניסה מתחת לחומה בפונדק הראש האדום אם היא לא נסגרה(בהנחה שבאמת יש שם)"

dragon zlotnik

New member
"אני משער שהשער זה מקום

שכל הכוחות מנסים להשתלט עליו, וזה יסבך אותנו להיכנס דרכו. ואיפה זאת הכניסה הזאת בפונדק הראש האדום?"אומר אריזרד.

dragon zlotnik

New member
אריזרד מתמתח ומפהק ואומר

"טוב בואו נישן קודם ואחרי זה נלך לעיר, עברנו יום ארוך" אומר אריזרד, מוציא מזרון מהתיק ונשכב עליו מסתכל על השמים עם עיניים פקוחות כדי לשמוע את המשך השיחה.

Hammerfall

New member
קלאריון המשיכה לשים פעמיה

לכיוון היער, בגלל שלא היתה בידה תוכנית מוגדרת היא החליטה ללכת לכיוון עיר קטנה שהיא ידעה שנמצאת מספר קילומטרים צפונה על מנת לנוח ולהתרגע ממה שעבר עליה. בדרכה, היא שמעה שיכשוך מים מרוחק והחליטה להתנקות מעט מהדם והטינופת שבה היא הייתה מכוסה ולכן החלה ללכת לכיוון קולות המים הזורמים. עד מהרה היא הגיעה לשפך נהר צלול וכחול, היא כרעה על החול החמים שהקיף אותו והחלה לשתות ולרחוץ את פניה בהנאה גלויה. היא הביטה סביבה בעודה שוטפת את פניה ולא ראתה אף דמות ואף חיה בקרבתה ולכן החליטה שאם היא כבר כאן אז היא תכנס לנהר לאיזו שחיה\רחצה קצרה. היא הסירה את בגדיה, שטפה אותם בעזרת סבון שהיה לה בתיק הגב שלה וכאשר הייתה מרוצה מהניקיון שלהם היא הניחה אותם לייבוש על ענף עץ קרוב ונכנסה בעצמה למים, קודם כל מסבנת את גופה בעזרת הסבון ואחר כך שמה את הסבון בצד והחלה לשחות להנאתה במים הקרירים...

DDN

New member
לקלאריון התחושה שמישהו מביט בה.

תחושה נוקבת כזו. שמישהו נועץ בה מבטים. זה מגיע מכיוון החוף. ליד הבגדים שלה. הבגדים שלה? הם היו על ענף לפני מספר דקות!

Hammerfall

New member
קלאריון מיד נתקפת תחושת בהלה

היא מתקרבת מעט לחוף וסוקרת אותו במבטה, מחפשת את כלי הנשק שלה ואת תיק הגב שהיו מונחים בצמוד לאבן גדולה שהייתה קרובה לעץ שעליו שמה את בגדיה...

למעלה