Ms. Hack

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
../images/Emo41.gifהמשחק - שני צעדים מאפילוג../images/Emo41.gif

עשן עלה מהעיר. כוחות נלחמים אחד בשני - נאמניו של נאורון, מול אנשי הדוכס מול אנשי המלך שהגיעו להשליט סדר. ותמיד, מלחמה עצמה היא בדיוק ההיפך - אנרכיה. קלי נארקיס, הידועה גם בשם "המלכה" עמדה על גבעה שהשקיפה על העיר, לידה עמד דאריוס והם החליפו ביניהם מילים קשות. ליד המדורה הבוערת שכבה סאבין, אותה שכירה מרוסקת רגליים שהייתה בצד של הלורד הרשע נאורון, עד שזה לא היה צריך בשירותיה יותר. לידה, נמצאת ניקול, בתו של הדוכס, דואגת לשכירה הקודחת. עוד סביב המדורה היו ניהאו, שליחת קיסר השמש העולה, אדם שהגיע מעולם אחר, אריזארד, סיריס, הוריל ובנו ג'ייד וכמה אורקים. כולם חשבו על המשך צעדיהם לאור העובדה שחזרה לעיר אינה הדבר הבטוח ביותר כרגע. במקום אחר, בולי הצליח להתחמק בעור שיניו מחבורה של בנות יער שרצו לשעבד אותו לצרכיהן, בעזרתו של סייר קשיש. ובמקום אחר קרוב לעיר, נמצא הקפטן לשעבר וויריק - שנוא נפשו של העבד לשעבר טאלוס, קשור והלום עקב העובדה שהלורד שלו נאורון נרצח על ידי עלמת האלפים קלאריון. --------------------------------- מל"ד: אני נותן לכם להריץ מכאן, אני אגיב יותר מלפני התקיעה. אני אשתדל.

Nihau

New member
"לאן ברח צלצר?"

שאלה ניהאו לאחר שסיימה את קערת האוכל שלה. "מישהו ראה אותו? הבטחתי לו שאדאג לו ולעמו אבל בלי עזרתו לא אוכל אפילו לנסות"

gambakupu

New member
ג'ייד מביט עייף בעיר

"אמא ושרה" הוא מילמל לפתע, ושנייה אחר כך תפס שדיבר, על מי דיבר ושאכן אמו ואחותו אולי בסכנה. הוא נעמד על רגליו, אחז בידו של אביו ומשך אותו לכיוון העיר, תוך צעקות כך שכל הסובבים יכלו לשמוע, "אמא ושרה בעיר, אנחנו צריכים להוציא אותן".

Nihau

New member
"ג'ייד, אתה צודק, צריך למצוא אותן,

אבל כרגע אנחנו עייפים, עם פצועים ולא בטוח מה המצב בעיר. כאשר העיניינים ירגעו קצת לקראת השעות הקטנות יותר של הלילה אני אנסה להתגנב פנימה איתך ועם הוריל וננסה למצוא אותן. כרגע אולי עדיף לישון כמה שעות עד אז, זה יבטיח לנו עירנות גבוהה משל הלוחמים בעיר" היא חשבה רגע ואז פנתה אל דאריוס "חלק מהלוחמים הם שלך לא? אתה וניקול מודעים למחתרת הזאת? תוכלו לתת לנו לפחות סימן זיהוי כדי שרק אחד הצדדים ינסה להתקיף אותנו ולא כולם?"

naring

New member
הוריל מזנק ממקומו כנשוך נחש.

"דאריוס!" הוא אומר "לא היתה לך אחינית חורגת בתוך העיר? אני חושב שהיא תוכל לעזור לנו מבפנים. מה דעתך?" הוא מסתכל על דאריוס בציפיה, מחכה למוצא פיו.

snift

New member
"ניהאו צודקת, כרגע לא נוכל לעשות

הרבה, עדיף שננוח."

gambakupu

New member
ג'ייד הביט בהם בחוסר אמונה

לאחר כמה שניות גופו נזכר בעייפות והוא ספק התיישב ספק התמוטט על התחת. "בסדר. נלך מאוחר יותר... אני רק מקווה לא יקרה להן כלום", המרמור בלט מאוד בקולו.

DDN

New member
דאריוס מביט בהוריל, ובניהאו.

"לא", הוא מניד בראשו, "אני לא הנהגתי מחתרת. אף אחד מהצדדים הלוחמים אינו שלי. ובאשר לפילאר. . . . כמו שאני מכיר אותה היא כרגע במקום בטוח ורחוק מהסכנה. אולי כדאי שלקראת בוקר שניים מאיתנו יתגנבו לעיר ויראו מה קורה שם". המלכה התיישבה על סלע ליד המדורה. "מחר בבוקר, אחרי שחוליית הסיור שנשלח תחזור, אנחנו הולכים להשליט סדר בעיר. אל תדאגו, זה יהיה מהיר וללא הרוגים". דאריוס הביט בה בפקפוק. ניקול נעמדה. "חלק מאנשי הדוכסות הם נאמנים. הם יבואו אחריי אם אורה להם. מה אנחנו רוצים לעשות מחר?"

Nihau

New member
ניהאו הביטה במלכה ובדאריוס ובניקול

תוהה מי מהכוחות המשתוללים בעיר ישלוט בה בסופו של לילה. כוחות הדוכס הנאמנים לנאורון?- מחוזקים ע"י קסמיו של הפושע שכנראה נמצא בעיר ומשליט טרור בעוד יריביו מוחלשים וחסרים במקום. כוחות הדוכס הנאמנים לניקול ואהובה דאריוס?- נאמנים כנראה גם לאביה שלפתע חזר לחושיו והוקיע את הפושע- מגובים ע"י אנשי העיר במלחמת גרילה. המלכה?- אגדתית ועוצמתית מצד אחד ומצד שני ישנה במשך 1000 השנה האחרונות ולא מכירה את הכוחות הפועלים ולכן אולי לא תהייה מעוניינת להכניס ראש בריא למיטה חולה אלא קודם ללמוד קצת על העולם החדש אליו התעוררה לפני שתיצור לעצמה אויבים. כוחות המלך? כנראה פלוגה של חיילים זרים שנשלחה לחקור את פשר העכוב במיסים או משהו כזה ונסחפה לתוך המהומה של מלחמת אזרחים. עלולה להיות מגובה בכוחות רבים הרבה יותר מהצפוי ועלולה להכריז על הפקעת העיר ולהשליט שלטון צבאי עד שהמלך או נציגו יבוא לסדר את העיניינים- יתכן על הצד הטוב ביותר אבל גם בפרק הזמן הארוך ביותר ולכן גם עם הכי הרבה נפגעים. ניהאו -שגרירה של אימפריה רחוקה מאוד בה השקט שורר בדרך כלל- לא קיבלה הכשרה להתמודדות עם מצבי מלחמה כל כך מורכבים. תחושת הבטן אמרה לה לעזור לחבריה החדשים אך החוש הפוליטי אמר לה לחכות עד שהאבק ישקע לראות אם אפשר לערוך דיונים עם מי שנשאר עומד אחרון. ללא מילה היא החליטה לישון על זה, פרשה את השמיכה שלה והתכרבלה עליה "תעירו אותי כשעה לפני זריחת החמה"

סיריס מביט בעצב לעבר העיר

"אני ישאר פה" הוא מכריז הוא מתיישב על סלע הוא מתחיל לחשוב שלפתע הוא נזכר בגולי "אני לא יכול לשבת בחיבוק יידים" הוא חושב לעצמו "ועוד שגולי נמצא שם. אני ילך לחקור" בשקט בשקט שאף אחד לא רואה הוא מעיר את אריזארד ומציע לו לבוא איתו לרחרח בעיר

DDN

New member
מל"ד

מה לגולי ולסיריס שלסיריס יהיה אכפת מזה שהוא עדיין בעיר?

dragon zlotnik

New member
אריזרד חושב מעט

מסתכל בערגה על המזרון הנעים, ואומר,"טוב בסדר, אבל לא להרבה זמן, וגם לא להסתבכך בקרבות מיותרים!" מל"ד- DDN תשחק את גולי כדב"ש ביינתים, אולי הוא עוד יחזור.

DDN

New member
גולי ואריזארד פונים לצאת מהמחנה

של הקבוצה. "לאן אתם הולכים?" שואל אותם דאריוס. הייתם יכולים להישבע שהוא ישן.

dragon zlotnik

New member
אריזרד מפהק שוב

ואז הוא מוציא את נאד המים שלו ושוטף פנים, ואומר,"טוב דאריוס אתה רוצה לבוא? אנחנו ל הולכים להרבה זמן"

Nihau

New member
כל הרעש הזה העיר את ניהאו

"כבר הגיעה השעה?" היא שואלת חרישית בעודה קמה ושוטפת פנים עייפות. החלטה זריזה וחמש דקות מאוחר יותר היא כבר בדרך אל העיר. שואלת את אריזארד "טוב אז מה התוכנית שלך?" מתכננת את המסלול שלה לפי שלו.

"אם הולכים ארבעתנו"

אומר סיריס אז אולי כבר ניקח את כולם (ואולי לא)" הוא פונה אל ניהאו "בקשר לתוכנית, אני ואריזארד תכננו רק לרחרח ולהסתכל אבל ארבעה אנשים יכולים גם לפעול"

DDN

New member
נראה שדאריוס שקל את העניין.

"בסדר", הוא אמר, "נלך ארבעתנו מקדימה לבדוק את העיר. אני לא חושב שצריכים לפעול לפני שנאסוף מידע". הוא הולך, מעיר את ניקול ולוחש לה דבר מה. היא מהנהנת. והוא מגיע אליכם חזרה. "נלך בלי סוסים", הוא אומר. ופונה לכיוון בו אתם יודעים שהעיר נמצאת.

למעלה