MS DYNAMITE

GODSMACK

New member
MS DYNAMITE

WOW שמעתי שתי שירים שלה והתאהבתי בסגנון שלה!!! למישהו יש את האלבום שלה ? אולי יביא המלצה אם לקנות... MS

kingcbr

New member
אל תתלהב יותר מידי

אל תחשוב שהיא טובה היא לא יותר מלהייט חולף וכל ההצלחה שלה זה בזכות טרוור נלסון (המנחה של מצעד ההיפ הופ )הוא שגילה אותה והוא זה שלא מפסיק לדבר עליה ולהתלהב ממנה עוד אחת שאין סיבה להתלהב ממנה הוא אשנטי שגם היא בת חסותו . לפי דעתי הם לא יחזיקו מעמד הרבה זמן לא יעשו איזה שינוי מיוחד במוזיקה אלא יבוא וילכו כמו כל הלהייטים

2PAC4EVER

New member
פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחח

"אשנטי שגם היא בת חסותו " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kodman

New member
משעשע ביותר

לא כל מי שהוא מראיין תחת חסותו. זה שהיה ספיישל מיס דנמייט וספיישל MURDER INC. עם דגש על אשאנטי - לא אומר שהם תחת חסותו. חוץ מזה אני אוהב אותו - הוא אחלה מנחה. kodman

RunNGun

New member
מסכים איתך

אבל מצד שני לגבי דיינמייט, קודם כל הוא בריטי וגם היא בריטית ודבר שני הוא זה שבאמת הביא לה את הפרסום בזכות הפעמים שהוא שם את הקליפים שלה באמ טי וי בייס (שהיא תחנה בריטית!) אבישי

GODSMACK

New member
לאאא אחי !!!!

על הדינמיט אני לא יודע כל כך הרבה אבל על אשנטי ? שמעת את הדיסק שלה ? הוא גאוני פשוט! והיא מוציעה אלבום REMIX בקרוב נראה לי שIRV GOTTY או JA RULE גילה אותה... WHATEVA מי גילה אותה... העיקר היא טובה!!!! כל הפרטים באתר המופלא: WWW.MURDERINCRECORDS.COM

2PAC4EVER

New member
ד"א

היא הוציאה 2 דיסקים לפני שהיא חתמה בMURDER אבל רק אחרי החתימה היא התפרסמה...

Ambitionz

New member
היא לא הוציאה 2 דיסקים...

אני לא זוכר איפה בהתחלה היא הייתה חתומה, אבל היא אמרה שהדברים פשוט לא הסתדרו והיא עזבה. בפעם השניה, היא חתמה ב J רקורדס, אבל היא גם שם הדברים לא הסתדרו, היא טענה שזה "פופי" מדי בשבילה. בדרך כלל, זמרים צריכים להוציא שיר לפני שהם מתפרסמים :)

2PAC4EVER

New member
חחחחחחחחחחחח....

אז דימיינתי את אשאנטי אומרת לי הוצאתי 2 אלבומים נכון? אחי, LATE LICK מסיבה של MURDER INC שם היא אמרה את זה.

Ambitionz

New member
וואו היית במסיבת "דה ליק" ודיברת עם

אשנטי?!?! :) כאחד שיש לו "MTV BASE" וראה כמעט כל תוכנית של "סטריפד", וראה את מסיבת "דה ליק" הזאת ועוד כמה תוכניות שהזכירו את שמה, אז כן, דימיינת אותה אומרת לך שהיא הוציאה 2 אלבומים לפני. תראה את זה שוב, ותשים לב טוב טוב למילים. :)

WarrenG

New member
אתה תפסיד בהתערבות

היא אמרה שהיא לא חדשה בעסק ושהיא כבר הוציאה כמה אלבומים

Ambitionz

New member
היא לא הוציאה אותם, היא 8.5 שנים

כבר עובדת בזה. היא לא סיימה את האלבומים, בפעם הראשונה כי הדברים לא הסתדרו, ובפעם השניה כי היא לא אהבה את הסגנון ואמרה שהוא פופי מדי. חכו חכו, בבייס יש כל הזמן שידורים חוזרים של השטויות האלה.

2PAC4EVER

New member
חבל... הכוונה לDEBUT בחברה!

היא הוציאה דיסקים כמו רוי בלי להיות חתומה

Ambitionz

New member
אוווף

It didn´t take the young vocalist long to make a name for herself though: her debut album, Foolish, topped the Billboard album chart just as her debut solo single, the album´s title track, was topping the Hot 100 chart. Her presence was inescapable איפה אתה רואה פה כוונה לבכורה בחברה??

למעלה