MR. X

נימשון

New member
MR. X../images/Emo150.gif

אקסים......אתם בקשר איתם
מה יש לכם להגיד על קשר של בן הזוג החדש שלכם עם האקס שלו
כתוב ל
אך גם כל ה
מוזמנים לענות

../images/Emo23.gifלא כל כך נורא../images/Emo23.gif

לא סתם קוראים לאקס אקס!
אם היו מתאימים להיות יחד ועדיין מאוהבים אז הם היו יחד. קרה לי בעבר משני הצדדים, לא כזה סיפור גדול, בעיני לפחות, יש כאלה שיעידו אחרת.

ליבית1

New member
לדעתי

אין שום סיבה לנתק קשרים, אלו אנשים שהיו פעם מאוד משמעותיים בחיים שלי, וזה לא מבוטל, ואם יש עדיין יכולת לשמור על איזה שהוא סוג של קשר, למה לא.... מה שכן, הגרוש שלי למשל, שתמיד היינו בקשר מצויין, גם אחרי הגירושין, התחתן עם מכשפה שה
לא ברא, והיא לא ממש "מרשה" לו לדבר איתי (קצת קשה כי יש לנו ילדה משותפת), אבל היא חסרת ביטחון ונעשית
בכל פעם שהוא מדבר איתי, ועושה
.... אז, לפעמים יש גם תגובות כאלה.....

alto4

New member
חחח...../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif קטעים...

הוי, אXים הם עניין מזה מסובך... חבל על הזמן (והלב שלנו)...

rrredshay

New member
אני בקשר עם לא מעט אקסיות

אני חושב שגם לסיים קשר צריך לדעת, ולא בהכרח צריך לנתק קשר. לגבי בת הזוג (שאין כרגע...) אני חושב שאם סומכים אחד על השני, זה לא צריך להוות בעייה, ואם לא סומכים אז הבעייה היא אחרת...

כנ"ל וחוצמיזה הבת זוג שלו היא ה-

עונש שלו והוא העונש שלה חה חה חה אבל לפני כן היתה לו חברה מקסימה {אני מדברת כמובן על הגרוש שלי מזה 12 שנה}אני מאחלת לו הרבה נחת ושימצא את מה שהוא מחפש

גלי 1970

New member
עם חלק אני בקשר

עם חלק קטן אני לא בקשר לא אוהבת את הרעיון שהוא יהיה איתה בקשר,אבל אין לי זכות לומר כלום כי גם אני בקשר

כן

זה שלא הפכנו לחתונה קתולית זה לא אומר שנחרים אותה, במיוחד שהיא לא מהווה יותר פוטנצייאל לכלום. היא נשארה אדם אנושי, אשת שיחה וזיכרון מתוק מפעם.מעבר כך, כשנמצאים בזוגיות היא נותרת כחלל באוויר ולא כמשהו להיאחז בו ולנפנף בו.גם דינה מגן דיצה היא זיכרון מתוק. במיוחד מארגז החול.

כן...

נו מה לעשות, קצת שונה ובאמת שכן, אני בקשר עם לא תמידי אלא מרוחק משהו עם האקסית שלי, במידה ויש לי קשר חדש אז מן הסתם אני מתרחק יותר מהקשר עם ה X וזה מובן מאד לי ולה.. מה זה קשר מרוחק? אפילו לא ידידים, אבל מידי פעם (פעם בחודש..בערך)אומרים שלום אחד לשני ושואלים מה נשמע, בכל זאת היינו לא מעט זמן ואיכפת לנו אחד מהשניה שיהיה לכל אחד טוב. אין קשר יום יומי . ואם יהיה לבת הזוג העתידית שלי קשר עם האקס? זה נורא תלוי , בה בעיקר, אם זה יהיה משהו שיפריע לי היא תדע מזה, שנינו נצטרך לחשוב מה לעשות וכל מקרה לגופו, אני לא יכול לשים אצבע על מה יהיה אם עוד לא היה

shelly1975

New member
אז ככה....

את האקס הראשון שלי ראיתי בראשל"צ לפני כ3 חודשים כלומר כשעוד הייתי בזוגיות, וגם הוא נשוי, לכן לא ראיתי לנכון להיות עימו בקשר כפי שהציע, לא הציע רומן אבל נתן לי את המספר שלו כדי לשמור על קשר, סתם ככה. ואני זרקתי כי לא רציתי לשמור על קשר עם האקס הראשון כשאני בזוגיות, מה גם שהבן זוג (שהיום הוא כבר אקס) היה קנאי מאוווווד. אבל היום אני מתחרטת שלפחות לא שמרתי את המספר שלו, כי דוקא יכלה להיות היום ידידות יפה ללא משקעים. עם האקס האחרון שממנו נפרדתי לפני חודשיים, לא יכולה לשמור על ידידות עדיין, כואב מדי, קרוב מדי לפרידה. עוד כמה חודשים.... אולי. אולי רק כשיהיה לי בן זוג חדש. הוא היה החבר הכי טוב שלי, המאהב הכי טוב. ואני מתגעגעת לשניהם. אוכל להיות ידידה שלו כשלא אתגעגע אליו בתור מאהב ואהוב.

למעלה