MR SUNSHINE COMMITED SUICIDE

black hole sun

New member
MR SUNSHINE COMMITED SUICIDE

היי אני נגה בת 15 אני ישראלית שגרה באנגליה 4 שנים ואני חוזרת לתמיד באוגוסט(אני יגור באיזור חיפה) אני אוהבת את נירוונה מגיל 10 ואני כבר רואה שלא תהיה לי בעיה להיתאקלם בישראל!! העיברית שלי לא כל כך טובה כרגע אבל היא תישתפר אז בבקשה על תיצחקו על שגיעות כתיב וכל זה

tomgavish

New member
אהלן נוגה וברוכה הבאה

גם אני גר בחיפה, באיזה בית ספר את הולכת ללמוד???? מקווה שתהני בפורום שבו אפשר להביע את דעתך ולא יעשו לך כלום תום

Hole In The Sky

New member
אני בטוחה שגם לא תהיה לך בעיה

להתאקלם בפורום. ברוכה הבאה. BLACK HOLE SUN זה שיר טובב!!!! את אוהבת את SOUNDGARDEN?

LimiMimi

New member
Black hole sun - זה ה-שיר

אגב, אני גם חדשה כאן

heeeeyyyyy!!!!!

חיפה?! אני מחיפה!!!!! למה אני מיתלהבת?! אני לא יודעת... בחיפה יש חיים!!! קצת אבל יש! ההמממ... wellcome!!!!

tomgavish

New member
דיי דיי בולה, שיגעת אותי מספיק בפור

ום לימפ ביזקיט, את לא צריכה עוד להוסיף פה, כל השטויות שלך, לדעתי זה צריך להיות פורום שנותנים בוא כבוד, כי אחרי הכל אנחנו מדברים פה גם על אנשים מתים (בעיקר), ואנשים גדולים בעולם המוסיקה, אז פורום אחד תיהיה רצינית (בלי כנופיות חורב ושטויות מפגרות אחרות)

מה אתה משווה את לימפ ביזקיט...

...לנירוונה?!?!.... זאת ביכלל לא הייתה הודעה שקשורה ללהקה..! הילדה כתבה שהיא עוברת לגור בחיפה והיתלהבתי...!!! אני אישית לא רואה בהודעה שלי אף מישפט על כנופיית חורב או משהו דומה... אני מציעה לך ליקרוא את התגובה שלי עוד פעם ואת ההודעה של הילדה!!! אולי אז תיראה שהם לא קשורות לנירוונה!!! שששש...

tomgavish

New member
לא אבל ראיתי את ההודעות שלך בפורמים

אחרים כמו מאטל וחיפה ולימפ ובכולם התחלת לשאול אנשים אם הם בכנופיות וזה ממש עצבן אותי, למה את חושבת שהעיפו אותך מלימפ ביזקיט??? אז אני מבקש מראש, בלי יותר מדי התלהביות את בת 16 אחרי הכל

אני לא בת 16!

אני בת 17 וחצי כימעט!!! ובפורום חיפה בקושי כתבתי... כתבתי שם כמה הודעות על הופעות שהיו וזהו... ובפורום רוק ומטאל כולם צינים אז זה לא נורא כל כך... ופורום לימפ ביזקיט... חחחחחח.....!!!! העיפו אותי כי נעלבו ( :( ) מההודעות שלי.... אווווווו כמה מתוק!!! פחחחחח... ובפורום הזה אין לי שום כוונה ליצחוק על קורט קוביין או על האנשים שאוהבים אותו... כי גם אני מאוד מעריכה אותו...!!!!

tomgavish

New member
בסדר גמור כל עוד תיהיה רצינית

דרך אגב דיברתי עם המנהל והעיפו אותך לא בגלל שהעלבת אותם אלא בגלל שעיצבנת עם ההודעות שלא קשורות בכלל לפורום זה הכל

חיחייחיחיחי...

נוגע ללב.. גם ככה סתם ניכנסתי לשם כדיי ליצחוק על מעריציי לימפ ביזקיט ה"אגדיים"... ...ואין לי שום כוונות ליצחוק על מעריצים של נירוונה או על הלהקה... יש הבדל ענק בין נירוונה ללימפ... מאוד ענק...

tomgavish

New member
זה שתי סוגי מוסיקה שונים, הכוונה של

י זה שאת ילדה מסכנה, אם את נכנסת לרדת על מעריצים...........

לך הבייתה...

מעריצים עלק... כל פורום לימפ ביזקיט מלא בעלוקות שחושבים שהם מסוכנים כי הם שומעים "רוק כבד"!!!... תעשה טובה ותוריד פרופיל... אם אני מיסכנה... למה זה עושה אותך.... יא נעל!!! קח ת´סקייט ש´ך וסע מפה...

שיייי

New member
מה פתאומ!!

בולה לובה היא אחלה ילדה !!..ששש limp bizkit sucks! חיחיחי

בובהההההה!!!!

אני באמת אחלה ילדה, הא?!... סבבה!!!!! תיזכור... תופסים יחד טרמפים לטקסס... וקופצים לבקר את מוחמד!!!! pantera kickass!!!!!

שיייי

New member
תגידי בולה לובה

אפשר להביא את אמא של קרן, במקרה ויהיה משעמם?!?! הממ..ו...אל תשכחי את החוטיני שאת צריכה לקנות לי!!!!

את אימא של קרן ואת אימא שלי!!

...ות´חוטיני תקבל!!!... אף פעם לא ראיתי בן לובש חוטיני שרשום עליו: shai is da best!

tomgavish

New member
שנייה מישהו אמר שם שהוא מסוכן???

למה לשמוע מטאליקה ולהקות אחרות מפגרות כאלה זה יותר טוב??? עם זמר דפוק בשכל שצועק מילים שהו לא מבין את המשמעות שלהן בכלל?? ומה רע בסקייט שאני יבין, ואם את אומרת שאת אחלה ילדה אז איך זה שיש לך כל כך הרבה אוייבים?

עוד פעם החמער!!!

תגיד אתה עדיין לא קלטתה?!?! אני לא שומעת מטאליקה, לא שומעת להקות מפגרות (לינקין, לימפ....), אין שום דבר רע בסקייט (כשיש אותו למישהו שיודע לינסוע... ולא ביגלל שלפרד דרסט יש), ותאמין לי אין לי אוייבים...

למעלה