mr.dish

אין צלחת פיברגלאס

זו צלחת רגילה מימתכת מאוד דקה . ומצופה בחומר פיברגלאס שלא יחליד חייב להיות מתכת אחרת לא תהייה החזרה של קרינה לLNB

geostant

New member
אז מה בעניין...

צלחות הפיברגלאס של פנורמה שנמכרו פעם ? ויש צלחות פלסטיק... שהם אפילו יותר טובות מצלחות מתכת.

אחי צלחת מיפלסטיק

עשוייה מימתכת דקה מצופה בפלאסטיק . גם הצלחות של פנורמה עשויות מתכת עים ציפוי של פיברגלאס . ללא מתכת ביפנים לא תהייה קליטה ברור אחי .

geostant

New member
אני חושב שאתה טועה קרמר

אני זוכר בפירוש צלחות ללא מתכת כלל (פרט לברגים שמחברים את הכל יחד) ואני גם בטוח בזה. יש לי צלחת 2.4 פיברגלס על הגג אבל אני לא ישבור אותה רק כדי להוכיח את זה

לא ציריך לישבור .

תצמיד מגנט ותיבדוק . המתכת מחזירה את הקרינה כמו מראה לLNB חומר פלסטיק לא מחזיר קרינה .

mr dish

New member
קרמר, מה קרה לך, התחרפנת???

בודאי שיש צלחות פיברגלס - אפילו מעולות! (channel master האמריקאיות, לדוגמא)והן קולטות יופי את הגלים, ואפילו מרכזות אותן היטב (gain )ל-l.n.b !לא ידעת????

רמי א

New member
מר דיס וגאוסטנאתה יכול לתת לי קישור

לאתר אינטרנט המוכר צלחת מפלסטיק? לפי ההערכה שלך מה קולט יותר טוב צלחת אלומיניום או פיברגלס.? מה הגודל של הצלחת לא מתכת שלך.? זה פריים או אופסט.? היא יותר זולה מאלומיניום? מתי ואיפה קנית את הצלחת? כמה היא שוקלת? באיזה צבע היא? היא מתאימה גם לקיו בנד וגם לסי בנד? אפשר לחבר אותה למנוע.? כל כמה זמן מומלץ לשמן את החלקים שלה? באיזה גדלים יש צלחת כאלה? אם זה עדיף על צלחתDH אשקול להחליף צלחת.

mr dish

New member
אתה לא מתכוון באמת לקבל תשובות

לכל מה שאתה שואל, הא? למי יש את הסבלנות שלך לדקדק כ"כ בפרטים? כן - יש בכל הגדלים כמעט! כן, יש כאלה ל-c band וגם ל-ku ,כן, יש אפשרות להתקין אותה עם polar maunt ,כן, יש גם prime focus וגם prime , ואם תיפנה לצביקה, בסיגמה, אולי הוא ימכור לך את ה-3.2 שיש לו, עם גב מוטורי!

איך אתה קובע רק פלסטיק

פירקתה את הפיברגלאס . תיבדוק אים מגנט חזק ותיראה שיש משיכה למגנט

למעלה