mr. bungle

Prozak Blues

New member
mr. bungle

אני מניח שרובכם מכירים את הלהקה בגלל האלבום המצויין שלהם "קליפורניה". לפני כמה זמן החלטתי לראות מה עוד יש ללהקה להופיע. "השגתי" את disco volante, שיצא לפני קליפורניה.ניסיתי לשמוע. באמת שניסיתי.. אפילו כמה פעמים.. אם חשבתי שהשיר ars moriendi שלהם מהאלבום קליפורניה הוא מוזר.. האלבום הזה שינה לי את ההגדרה של "מוזר". החבר'ה האלה (בראשות מייק פאטון) פשוט עושים הכל כדי להיות לא נגישים. זה אפילו פחות נגיש מיוניברס זירו. זה לא יאמן. אני שומע את זה ובא לי לזרוק את האי פוד על הרצפה (בשלב זה אני נזכר כמה הוא עולה ומוריד לאט לאט את היד...). מה דעתכם על הלהקה ועל האלבומים שלה. איפה הייתם מסווגים אותה? אלטרנטיבי? פרוגרסיב? ריו? אני דווקא הולך על ריו. הם פשוט מתאימים להגדרה. מה דעתכם.

ל-prozak blues

האלבום קליפורניה הוא האלבום הפחות טוב שלהם(הוא העדין ביותר). האלבום הראשון mr bungle והאלבום השני disco volante קשים מאוד לשמיעה ונדרשות כמה האזנות כדי להתחבר אליו(אם כי גם זה לא תמיד עוזר). הלהקה הזאת משוגעת משלוש סיבות עיקריות: 1-מייק פאטון מופרע ואוהב לעשות דברים ביזריים(ראה את ההרכב שלו פנטומס-אחרי שתשמע את זה תתגעגע ל-mr bungle . 2-הרבה השפעות של זאפה עם ניסיון להיות מופרעים יותר ממנו-פאטון ידוע כמעריץ זאפה,אך יש עוד מישהו שמושפע מזאפה והוא חבר טוב של פאטון וגם הוא מופרע ויש לו השפעה עצומה על mr bungle והוא (ופה אני מגיע לסיבה השלישית): 3-ג'ון זורן-סקסופוניסט יהודי שעושה אלבומים בלי סוף ויש לו בנוסף עוד כמה הרכבים שהוא מנגן בהם,מוסיקאי מוכשר ביותר שהיה שותף להקמה של mr bungle וגם ניגן איתם באלבומיהם למעט קליפורניה(כן זה הוא על הסקסופון בדיסק שקנית-disco volant (תשמע הרכב שלו שנקרא naked city ואז תבין מה זה מופרעות).חשוב לציין שלא כל מה שזורן עושה מופרע,יש לו המון אלבומי ג'אז,קלאסי ועוד מדהימים,כמו כן,יש לו לייבל שנקרא צ שאחראי להוצאת המון הרכבים ודיסקים מענינים שאלמלא הוא אני בספק אם מישהו היה שומע עליהם.

מר באנגל

יש לי את קליפורנימ ואני לא רואה בו שום דבר מעניין. יש כמה שירים נחמדים, כמה שירים משעממים וכמה שירים שסתם עושים כאב ראש. אני תמיד נהנה לשמוע דבר לא שגרתיים אבל פה כך השיגעונות שלהם נשמעים די מלאכותיים. שמעתי את האלבום בערך חמש פעמים, פעם ראשונה יצאתי עם כאב אוזניים פעם שניה ושלישית קצת נהנתי ושאר הפעמים סתם השתעממתי

לסיני לוי

זה מה שאמרתי.קליפורניה הוא האלבום הפחות מעניין שלהם. לגבי השאר:מאוד מורכבים נדרשות כמה האזנות(אם כי גם זה לא תמיד עוזר-אין מה לעשות לא כל הרכב-ויהיו בו הההטוטחים-הוא ערב לאוזננו ואנו חייבים לאהוב אותו רק בגלל ש...).

לח.ב.א.

א)אתה לא חושב שכדאי מידי פעם למצוא כותרת מקורית להודעה שלך?! ב)אולי אני אנסה את דיסקו וולנט מתישהו אבל לא בעתיד הקרוב. מה שבטוח אני לא אבזבז גם על זה 75 שקל. ג)קצת לא קשור אבל שאלתי אותך את זה פעם ולא ראית/לא היגבת- מה דעתך על האלבומים האחרים של "איסילדורס ביין" חוץ מ"שכל גירסה אחת"?

לסיני לוי

1-אני לא מחפש כותרות שיווקיות להודעות שלי , אני מגיב לכל אחד ספציפית אליו ואם הנושא המדובר מעניין מישהו הוא יקרא מה כתוב כמו שאני קורא. 2-אתה לא חייב לשמוע את דיסקו וולנט ובטח שלא להוציא עליו 75 שקל,זה לא דיסק חובה בבית ולא כל דבר חייב לאהוב-אני אוהב את דיסקו וולנט ולעומת זאת יוזדה יורפה באלבומם סקרט בבון שיעממו אותי בטירוף למרות הביקורות המצויונות שאלבומם קיבל,אני מצאתי בו אלבום חסר מקוריות לחלוטין ומשעמם. 3-איסילדורס ביין הם אחת הלהקות האהובות עליי יש לי כמעט את כל האלבומים שלהם.יש להם המון אלבומים מצוינים חוץ ממיינד 1 (אם כי הוא הכי טוב בעיניי.מדובר בחבורה כישרונית בטירוף עם רקע קלאסי,לדעתי אחת הלהקות הטובות שיש כיום,להלן כמה המלצות: 1-מיינד 2 2-שאבל 3-וויאז' מצטער שלא כתבתי באנגלית נדפק לי פה משהו במקלדת

orbiti

New member
../images/Emo32.gif חגי

אפשר לראות למי אתה מגיב גם בלי שתכתוב את זה בכותרת ההודעה. ההודעה שלך נמצאת באלכסון למטה מההודעה שאתה מגיב אליה, וככה כולם מסתדרים בד"כ (חוץ מזה שהם מקבלים הודעה בדואל, במסרים או בס.מ.ס. כשהם מקבלים את התגובה)

Ad H

New member
כל הכבוד שניסית...../images/Emo13.gif

כבר מכך ששמעת את disco volante עד הסוף אפשר להגיד שיש לך עצבי ברזל. אני פשוט לא הצלחתי לצלוח יותר מכמה שניות בכל שיר/יצירה באלבום הזה, דבר שלא ציפיתי שיקרה לאור העובדה שיש לא מעט אלבומי אוונגארד שאני מתמודד עימם בקלות ואף אוהב מאוד. אבל זה כבר כמה וכמה רמות מעל... את "קליפוריה" טרם שמעתי.

Rubycon

New member
שמעתי רק את דיסקו וולנטה

תקליט ענק, אהבתי מהרגע הראשון. הייתי מסווג את זה יחד עם קרני אקס וגאמה, מה שאומר שאני בטח אמות לפני גיל 30. מעניין מה היה קורה אם פאטון היה מצטרף ללהקת הפליינג לוטנבאכרס. בטח היה גומר עליי במקום.

Black Rose

New member
Goddamnit I love America

בעיקר "ביצה" אבל בכלל כל האלבום הזה גרם לי לאהוב את הלהקה הזאת מאד (חוץ מאיזה קטע שבו נשמע מישהו בעצירות מטורפת... למזלי הוא בסוף הטראק ואני נוטה להעביר לטראק הבא באופן מתמיד). דיסקו וולנטה אכן מעט פחות שמיע... (באופן יחסי כמובן) קליפורניה בהחלט אלבום מצויין אם כי גורם לחשוב שמייק פאטון על איזה סמי הרגעה- האלבום רגוע! או לפחות יש בו כמה שירים *רגועים* להחריד... סיגרטה ורודה, רטרו-ורטיגו... need I say more? ושכחתי: לסווג זה רע, אל תסווג- תהנה (או שלא).

popoz

New member
חבר'ה, אתם ממש שכחתם את ה-אלבום

שלהם, לפחות ככה אני חושב. mr.bungle - mr. bungle, אלבום הבכורה שלהם (אחרי 4 דמואים) אי אפשר להשוות אותו בכלל לשאר האלבומים שהזכירו פה, חוץ מGoddamnit I love America אבל זה בכלל דמו שלהם ולכן כמה שירים משם נמצאים באלבום הנ"ל. אני חושב שרק באלבום הזה באנגל הצליחו להגיע לרמה של איזון בין המטורפות לבין הרצון להישמע כמו להקת רוק מתקדמת מהשורה. זה באנגל. השילוב של מוזיקת קרקס ביזארית עם המון פ'אנק ומטאל (מטאל?) קראתי בזמנו איפשהו שהם התחילו בכלל כלהקת דת' מטאל... למזלינו הם שינו כיוון. בערך. אי אפשר לומר שלא נשאר להם עוד משהו מזה... המון שירים שם לקוחים מהדמו המצוין שלהם OU818(שכדאי שתורידו בחינם ותשמעו מהאתר המצורף). בנושא שאר האלבומים: בעניין דיסקו וולנטה - כמו שרובכם אמרתם, ניסתי...ניסתי המון. תאמינו לי שהמון! אבל לא הצלחתי. :( מצטער. (כאן באה איזושהי הערכה מוזרה לבאנגל שהם הצליחו לעשות אלבום כזה... צריך הרבה אומץ). אבל אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שבגלל הקושי בהאזנה של וולנטה בא אחריו קליפורניה שהוא הרבה יותר קל לאוזן ולמוח. אך עדיין אלבום מדהים.

למעלה