Mr. Bungle

dafnaleh

New member
Mr. Bungle

זאת להקה מצוינת. יש להם שירים מפילים. הם הרבה פעמים מאוד מזכירים לי את רהצפ (במיוחד בקול של הסולן, ובבס שלהם). מי שמכיר את squeeze me maccaroni ודאי יודע על מה אני מדברת. עוד מישהו אוהב אותם?

lollapalooza

New member
|בורות|

לא מכירה, למרות שהשם נשמע לי מוכר להפליא. אני אבדוק את זה.

dafnaleh

New member
אם את אוהבת את רהצפ הישנים,

אין ספק שתאהבי גם אותם.

rhcpamit

New member
אוי דפנה...

אני לא יודע איך אף אחד לא יודע אבל הלהקה הזאת התחילה להתפתח בסביבות הזמן שרד הוט התחילו , ואנתוני היה איתם בכסאח רציני , הוא אפילו הכניס מכות רציניות לסולן שלהם והיה בלאגן שלם... , רד הוט גם טענו שהם מעתיקים את השירים שלהם ואת הסגנון שלהם .

dudabone2000

New member
קבלי עוד...

לפני זה אני חייב להגיד שעם כל הכבוד לצ'ילי פפרס ("ויש כבוד",הרבה), מר באנגל הרבה יותר מקוריים מהם. מי ששמע את האלבום האחרון שלהם, קליפורניה, יודע שכל קשר בין המוזיקה שלהם למוזיקה של רהצפ הוא מקרי. מר באנגל משלבים בין סגנונות מוזיקה שאף אחד לא חלם לשים באותה צלחת (שירים שחלק מהם הוא רוק כבד ופתאום יש קטע של פולקה או טכנו או מוזיקה ברזילאית). הסולן שלהם הוא לא אחר ממייק פאטון - הסולן האגדי והמוכשר בטירוף של פיית' נו מור. קבלו המלצה חמה!!! גם אם לא תאהבו, שווה לשמוע בשביל לדעת על מה מדובר. ענקים. (ומזל טוב לדפנל'ה על הגילוי)

dafnaleh

New member
תודע-

רגע, השם של הדיסק האחרון שלהם הוא "קליפורניה"?

rhcpamit

New member
חחח

לפי מה שראיתי השירים שלהם לא מדהימים , והם אנשים זבל ... וכמו שאני זוכר שכל הלהקה הכניסה מכות למיסטר באנגל בהופעה או איזה טקס מוזיקה ... ראיתי את זה מזמן באיזה תוכנית ב vh-1 אז אני לא זוכר עוד הרבה

zazza

New member
אני אני אני

מייק פאטון(
) בנאדם מוכשר מטורף ומאוד מאוד מגוון... יש לו כמה דברים הזויים לגמרי.

למעלה