טוב די נמאס לראות את המכוערת הזאת..
M Ma E New member 14/12/04 #26 מהה זה הפרסומת הזאת?!../images/Emo26.gif "היא ירדה לך כל הלילה עכשיו תורך להקשיב לה.." אלוהים ישמור אחר כך מתפלאים שילדים בגיל 13 עושים אהבה?! בתולה זקנה וגאה
מהה זה הפרסומת הזאת?!../images/Emo26.gif "היא ירדה לך כל הלילה עכשיו תורך להקשיב לה.." אלוהים ישמור אחר כך מתפלאים שילדים בגיל 13 עושים אהבה?! בתולה זקנה וגאה
I Im The Sun New member 14/12/04 #34 אחחח../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif אם רק התמונות האלה היו באיכות של טפט מה הייתי עושה להן חחח חבל על הזמן של תמונות, בטח עוד איזה 3-4 חודשים יתחילו לפרסם תמונות חדשות ובאיכות מעולה מהסרט |לאיכוללחכות|
אחחח../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif אם רק התמונות האלה היו באיכות של טפט מה הייתי עושה להן חחח חבל על הזמן של תמונות, בטח עוד איזה 3-4 חודשים יתחילו לפרסם תמונות חדשות ובאיכות מעולה מהסרט |לאיכוללחכות|
O ~orit~ New member 14/12/04 #36 חחחחחחחחחח. א-ש-כ-ר-ה! גררררררררררררררר.... זה סרט שממש אני חייבת לראות. ראיתי את הפרומו וכמעט גמרתי... גם היא מדהימה שם. היא גם עם רובים שם, וזה גם נראה לי סרט מצויין. זה משהו שאסור להפסיד. יש למישהו מושג מתי זה יגיע לישראל?
חחחחחחחחחח. א-ש-כ-ר-ה! גררררררררררררררר.... זה סרט שממש אני חייבת לראות. ראיתי את הפרומו וכמעט גמרתי... גם היא מדהימה שם. היא גם עם רובים שם, וזה גם נראה לי סרט מצויין. זה משהו שאסור להפסיד. יש למישהו מושג מתי זה יגיע לישראל?
I Im The Sun New member 14/12/04 #37 ../images/Emo42.gif "ראיתי את הפרומו וכמעט גמרתי..." זה אמור להגיע לארץ בסביבות יוני תחילת יולי