Mr. and Mrs. Smith שיצא כבר הסרט הזהההה
M Ma E New member 14/12/04 #11 כעת חוויתם אותי משחקת עם עצמי את משחק תנועות הנוער המפורסם "קפה" קפה מה? קפה אהההההה קפה קפה קפה מה מה קפה קפה אהההההה קפה קפה מהמכצהמהצגמה קפה מה מה קפה? הלהלההלהל
כעת חוויתם אותי משחקת עם עצמי את משחק תנועות הנוער המפורסם "קפה" קפה מה? קפה אהההההה קפה קפה קפה מה מה קפה קפה אהההההה קפה קפה מהמכצהמהצגמה קפה מה מה קפה? הלהלההלהל
D dilan angel New member 15/12/04 #40 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif יו מאייייייייי את קורעעעתתתת!!!
I Im The Sun New member 14/12/04 #10 דוגרייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif אני בחיים שלי לא חיכיתי לסרט שיצא! אפילו לאלכסנדר לא חיכיתי! אבל לסרט הזה אני כבר מחכה מהרגע שראיתי לפני כמה חודשים את הטריילר שיצא כבר מישהו
דוגרייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif אני בחיים שלי לא חיכיתי לסרט שיצא! אפילו לאלכסנדר לא חיכיתי! אבל לסרט הזה אני כבר מחכה מהרגע שראיתי לפני כמה חודשים את הטריילר שיצא כבר מישהו
M Ma E New member 14/12/04 #14 אנג'לינה סקסית והיא לא עונה סופר סקסית. משהו בן זונה.. מגה סקסית ולא מפליצה להלהלהלהלה להלה הלהל להלהלה
אנג'לינה סקסית והיא לא עונה סופר סקסית. משהו בן זונה.. מגה סקסית ולא מפליצה להלהלהלהלה להלה הלהל להלהלה