mpio?

LIRAN BR

New member
mpio?

מישהו ראה פעם נגן שלהם/השתמש בו? אני כבר מברר בערך חודש על נגני אמ פי 3 והאיי פוד יקר מידי בשבילי ואפילו 2 ג'יגה זה כבר די והותר בשבילי... לגבי mpio...ציפור קטנה לחשה לי שיש לו צליל מתכתי, יתכן? סוףףף סוףףף הצלחתי למצוא בארץ נגן שלהם בנפח של 512, אז אחרי כל הז*וני שכל שלי אני רוצה לשאול על חוות דעתכם על הדגם FY 200. הנה קישור. קישור מוביל רק לדף הראשי...מי שיהיה ממש נחמד יכנס ל"פרודקט" ואז בצד יש את הדגמים(אני מדבר על הFY 200).

weird dust

New member
תגובה

היום בוואלה ונענע נימכר נגן פלאש של ג'יגה של פרו סאוונד יש בו פונקציות לא רעות ולא פגשתי מישהו שקנה אותו אז אני לא יכול לתת עליו דעה אבל היות כל שיש לו ג'יגה זה יכול להיות בשבילך

LIRAN BR

New member
כן אבל....

עובדה שלא ראית מישהו עם ה"פרו סאונד" הזה...שנראה לי בכלל לא אמין. ואם זה לא מספיק, זה ייצור סיני, לא כמו הMPIO שזה קוריאני. קראתי מספיק על הנגננים האלה...לדוגמא "המכשיר נפל לי ומאז הוא פשוט נכבה לפעמים אז אני מוציא ומכניס את הבטריה ואז זה פועל שוב"...נו באמת... אני כבר החלטתי מזמן לא ללכת על המכשירים הזולים והלא אמינים שמוכרים בוואלה ואולסייל וכל השאר... יש לך המלצה בשבילי על הדגם ששאלתי עליו? למישהו אחר יש?

weird dust

New member
לי יש רמקולים של פרו סאוונד

ואני מכיר אישית את היבואן. כל מערכות הסאוונד שלי בבית הגיעו ממנו והרמקולים מצויינים. אני מאוד מרוצה מהרמקולים (שהמחיר שלהם היה כמו שאר המחירים למרות שהם הציאו יותר והיוטובים יותר גם מJBL) אני לא שמעתי על בעיות איתו אבל אני גם לא ראיתי אף אחד חוץ מחבר שלי שמסתובב עם אי פוד ועובדה שיש עוד שהם מרוצים. (ואת האי ריבר בחיים לא ראיתי מחוץ לתמונות)

למעלה