MP4

talmail

New member
MP4

אני יודע שזה פורום לmp3, אבל אני מניח שאתם מבינים גם בזה ... אני טס לטייל ואני רוצה לקנות mp4 שיהיה לפחות 30G ... כמובן שאשמח לא להוציא יותר מדי כסף - אבל שיהיה משהו טוב... מה המלצותכם? תודה מראש

tweeg

New member
יאמ

*הzen של ה32 *הd2+הרחבה *הzvm *הzune *הקלאסיק *הview שחכתי משהו? בלתי אפשרי להמליץ שלא ידוע מה אתה רוצה מהנגן *רק לאיפוד יש אחריות בין לאומית *הview והzen לא נמכרים עדיין בארץ *הd2 מגיע עם הרחבה "רק" ל24 ההמלצה שלי היא הzen אם האחריות לא חשובה

talmail

New member
צודק... הנה פירוט

טוב, יצאתי טמבל... אני רוצה שיהיה לו סאונד טוב, רצוי סוללות שיחזיקו לאורך הרבה זמן, שיהיה user friendly כלומר מבחינת מעבר בין תיקיות וכו'... שיתמוך בעיברית ובכתוביות שיתמוך בהרבה פורמטים, אם יש אפשרות לטלויזיה - מה טוב... זה בגדול אה, ושלא ישחט לי את הכיס.

tweeg

New member
אוקי

הd2 היחיד מבינהם שיש לו עיברית ותקיות ובכללי הוא מכשיר מעולה הבעיה שהוא מגיע רק ל24 ג'יגה והוא עולה די הרבה

tweeg

New member
תשובה

על הנייר הוא נגן יותר טוב,מסך יותר גדול,סאונד יותר טוב(לא מהנייר) רדיו,wifi(לא אינטרנט) מביקורות אומרים שהוא טוב,אבל...אני זוכר שהיה משהו שהפך אותו לנגן גרוע ואני לא זוכר מה (אולי אולי זה היה בעיות תמיכה בקבצים מוגנים או משהו,אבל יכול להיות שזה נפתר בגירסא החדשה)

talmail

New member
הסבר בבקשה...

מה זה אומר "wifi(לא אינטרנט) " מה המשמעות וההבדלים?

tweeg

New member
תשובה

wifi יכולת העברת מידע בצורה אלחוטית(כמו בלוטופ') נותנת יכולת העברת שירים בין נגני הzune ובין המחשב לנגן שלך אין אינטרנט כלומר שאין אפשרות לגלוש ממנו למרות היכולת הפיזית שלו (ובמילים אחרות:שידור וקליטה של טווח תדרים מסוים של הספקטרום האלקטרו מגנטי, וקידוד אורך גל מסוים למידע בינארי)

למעלה