MP3

סילברצ'ייר הם מעיין חיקוי לא הכי

מוצלח של נירוונה .... משהו כזה, לא בדיוק הטעם שלי.. ווואטאבר זה שיר שווה
ואם כבר אנחנו בעניין של MP3 , אז ברשת מסתובבים להם כל מיני בוטלוגים של נירוונה על כל מיני קאברים כמו לדוגמה my sharona שכתוב שהם עשו אם פרל , או הקאבר לטוויסט אנד שאוט של הביטלס שכתוב שהם עשו עם סוניק יות' וR.E.M , כל הדברים האלה אמיתיים ? לא אישית נראה שלא, וגם באף מקום לא כתוב עליהם בצורה רשמית... אז יש למישהו מושג אם זה מקורי או לא ?

אאאאממממ

המטרה של השירשור הזה זה שכל אחד ירשום לאיזה שיר הוא מאזין בידיוק באותו רגע (אבל בכל זאת תודה על המידע
) ונכון שסילור צ'אר זה בערך חיקוי- אבל כל עולם המוסיקה מתפתח מחיקויים. וחוץ מזה את אומרת שזה חיקוי של נירוונה אז כיף לישמוע סילור צ'אר כי כיף לימוע נירוונה
)

נריה פי

New member
../images/Emo80.gifמווווווווווּ...

pearl jam-alive ונופר, זה לא: i'm still alive תפסיקי להתווכח איתי

חיקויים מביאים להתפתחות כל עוד הם

נשארים ברמת ההשראה ומפתחים גם משהו חדש משלהם ... (וסילברצ'יר לא כאלו,לפחות לדעתי) וחוצמזה כיף לשמוע נירוונה ולא סילברצ'יר בגלל שמבינים כמה שנירוונה יותר טובים
עזבי , זה גם פשוט לא הטעם שלי .... ואני שומעת כרגע את ירמי קפלן - הדפוק הזה ולמיטב ידיעתי שרשורים מסוג אלו נקראים NP :) יום טוב

אאה באמת?!

ראיתי את זה ניראה לי בפורום סאם 41 אז סתם חשבתי שזה מתאים להיות גם פה! וברור שנירוונה יותר טובים - אני בחיים לא משווה ביניהם
ואני אוהבת את סילבר צ'אר בגלל שלהקות כמו סילבר צ'אר משאירים את הגראנג' בחיים! ד"א עכשיו אני שומעת superunknown - soundgarden

משאירים את הגראנג' בחיים ?

אני לא רוצה להיות הפסימית שבחבורה , אבל ... הגראנג' מת =/ השוק עכשיו מלא כל מיני חיקויים/מוצרים נלווים ומה לא שמנסים לשחזר את היסטורית סיאטל של שנות התשעים המוקדמות . אך לצערנו זה ממש לא הולך טוב , הלהקה היחידה שאולי אני מחזיקה ממנה ניו-גראנג' זה אולי אודיוסלב .... אז סליברצ'ר , גראנג' ? לא ממש .... אבל כפי שכבר ציינתי קודם , הם פשוט לא לטעמי ... אני שומעת עכשיו : Drunk in Rio - Kurt Cobain and Hole.

את די צודקת!

כמה שזה מצער הגראנג' היום הוא חיקויים
- אבל זה לא אומר שלא צריך לנסות להפיק את הטוב ממנו במקום להכריז שהוא מת! אני שונאת את אותם אנשים (לא את) שאחרי שקורט מת - הגראנג' מת אאא... זה במלא לא היתה מוזיקה כזאת טובה.... וכפי שאת רואה עדיין קיימים הרבה מעריצי גראנג'!

life style

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה ז'תומרת "זה במלא לא היתה מוזיקה כזאת טובה...."
ואני אומרת שאחרי שוקרט מת מוזיקת הגראנג' מתה - יש בעיות?!

חחחחחחחחחח

איתך אין לי בעיות תחשבי מה שבא לך לחשוב, אני לא מכתיבה לאנשים מה לחשוב
ד"א אני לא זאת שחושבת "זו במלא לא היתה מוסיקה כאזאת טובה" אני ציטטתי אנשים אחרים שאהבו גראנג' כי זה היה אין

Hairspray Queen

New member
יש המון קאברים

יש לי אחד שקורט עושה את "mrs. robinson" של הביטלס (והגיטרה שלו לא מכוונת שם, זוועה.) ויש גם את dazed and comfused של לד זפלין, ועוד הרבה... כשאני אזכר אני אכתוב לכם...

כן , אבל השאלה היא אם כל הקאברים

הללו אמיתיים , נגיד הקאבר שהם עשו עם פרל למיי שרונה , לא כתוב עליו בשומקום וסתם הוא נמצא ברשת. ולקאבר שכזה בהחלט מגיע מקום של כבוד בייחוד שידוע שהיחסים בין שתי הלהקות היו מעט עכורים ... והאמתי יותר מהצד של נירוונה... או בציטוט מדוייק יותר "אני בז לפארל ג'אם" קורט קוביין =/

Iris Carmon

New member
אבל אחר כך

היה איזה קטע שקורט אמר שיש אנשים יותר גרועים מהם... או שזה היה על אקסל רוז... שמתם לב שקורט לא הסתדר עם אף אחד?

למעלה