mp3

mp3

צהריים טובים לכולם:)) קיבלתי מכשיר mp3 במתנה, לאחר שהתקנתי את התוכנה שבדיסק המצורף וניסיתי להעלות קבצים למכשיר ,התברר לי שהוא לא תומך בקבצים שיש לנו בקישורים של הפורום למשל וגם בקבצים אחרים. למעשה הוא בעיקר מסתנכרן עם קבצים שהעלתי למחשב והפכתי אותם לmp3. אולי מישהו יודע למה זה פועל ככה ואיך ניתן לשנות קבצים מהאינטרנט ל קובץ mp3 רגיל שיתמוך במכשיר וניתן יהיה להעלות את כל הקבצים המכווצים למכשיר? וואלה...זה היה מסובך להסביר אני מקווה שהסברתי נכון את הבעיה:)))

התרנגול

New member
יש אם אני לא טועה

תוכנה ב´רוטר´, להמרת קבצי מוזיקה מ- WAP ל-MP3 אם הבנתי למה התכוונת... תנסה את זה, אולי יצליח... מקסימום, אם לא, יש פורום מוזיקה, אולי יוכלו לעזור

תזכה למצוות תרנגול חביב../images/Emo13.gif

הבעיה היא לא המרה מסוג הקבצים שהזכרת,אבל תודה רבה על הרצון הטוב:))))

התרנגול

New member
אז לא הבנתי למה הכוונה...

אני לא ממש מבין בכל הדברים האלה... בכולופן, אם עוד לא נפתרה הבעיה, אז... אמממ... אז... תן חיוך, והכל יפתר
חיוך- קו עקום שמיישר הכל
וגם תגיד לו, למכשיר הזה, שלא כדאי לו להתעסק איתך, כי... כי... אה.. הוא כבר יודע מה יקרה, רק תגיד לו!! יום אושר
תרנגול

תרנגול חביב:))

הבעיה בסוף בדרך להפתר,וכשאני רואה אותך תמיד אני מחייך
איך אפשר אחרת?:)))בכל מקרה העניין אכן היה מסובך והבעיות מתחילות להפתר:))

התרנגול

New member
רואה? אמרתי לך!! ../images/Emo13.gif

רק התחלת לחייך, וכבר זה בדרך הנכונה
אמנם צריך קצת "השתדלות" בדרכי הטבע, כגון לשנות קבצים, להחליף אופציות במכשיר וכו´, אבל הדבר שעוזר באמת זה החיוך

magy

New member
ואני לא מצליחה לשמוע את

א-יידישע מאמע בפורמט וינאמפ.....שפעם צורף לו לינק פה, על ידי ז´ק רציתי להשמיע בפורום שלי......

magy

New member
הבעיה נפתרה, כרגיל ...כשבן אהרון

שם יד.......הוא מוצא הכל............

jack0

New member
ר´ מרדכי, יש פתרון.

הבעיה נובעת משום שהקבצים המועלים פה הם בפורמט WMA ולא MP3 הסיבה כבר הסברתי בעבר, משום שבדרך זו הם ניתנים להשמעה מיידית ללא המתנה מייגעת. מה שאתה זקוק זו תוכנת המרה מתאימה, לתועלת כל החברים אני מביא פה כמה לינקים שניתן בהם להעלות תוכנה כזו. קישור 1 קישור 2 קישור 3 לא בדקתי את התוכנות בעצמי אבל אשמח לקבל דווחים אם זה עובד.

תודה רבה יעקב:)))

אני אוריד את התוכנות ואדווח לך מה קורה. תודה רבה על כך שתמיד אתה עוזר לי ולכולם ומקדיש מזמנך ומהידע שלך למען כולם

למעלה