mp3 לרכב

evgny18

New member
mp3 לרכב

אני רוצה לקנות mp3 לרכב הניידים שיצאו לאחרונה. מצאתי אתר אחד: www.car-mp3.co.il שמוכרים שם מספר דגמים. שמעתי מכמה אנשים שיש נגנים שלא שומעים טוב בהם דרך FM אם מישהו כבר קנה כזה נגן ויכול להמליץ על דגם מסויים. בתודה, יבגני

tweeg

New member
תגובה

כל הנגנים מתאימים לרכב אתה מדבר על משדר fm,בחלק לא שומעים טוב תלות של מיקום גאוגרפי,טווח שידור של המכשיר הייתי שואל גם בפ' איפוד

stardust19

New member
כמה הבהרות לגבי מה שמציאים באתר

כמו ש TWEEG כבר אמר, כל מה שאתה רואה זה משדרים שאליהם אתה מחבר את הנגן, בוחר לך תדר מאחד התדרים המוצאים ושומע את המוסיקה שלך דרך הסטריאו באוטו(כלומר הרדיו). לגבי התלות של מיקום גאוגרפי וכד'- אין מה לדאוג לגבי זה היות והמשדר (הנגן שלך כביכול) נמצא בטווח אפס ולכן קליטה תהיה. הבעיה שנוצרת כאן היא שאתה משדר FM: יכולות להיות תחנות סמוכות ואז תשמע הפרעות (מקרה של תחנות פירטיות ותחנות ערביות, בצפון קורה הרבה). איכות השמע מספקת, בתנאי שמה שבוקע מהרמקולים שלך כשאתה שומע רדיו מרים אותך מהמושב (איכות אפילו לא בינונית) וגם אתה תופס את שקע המצת, כלומר אתה לא תוכל להשתמש בשקע הזה לדברים אחרים (יש מפצלים למצתים אבל אני לוקח מקרה קיצוני). אם תשאל אותי הייתי מחבר את הנגן ישירות למערכת ברכב, בנאי שהיא טובה. נכון זה מצריך עבודה קצת מאומצת אבל שווה את ההשקעה. לא הייתי הולך על משדר FM. ואם כבר משדר FM אז היית בונה לבד יותר טוב
. ההחלטה היא שלך

יאיר B

New member
משדרים זו צרה עם תחנות שעולות על התדר

(מי אמר פירטיות?) וגם אם אתה נוסע ליד קווי מתח גבוהה. אגב, כל מי שבסביבה שלך (מכוניות לצדך) יכולים גם כן לשמוע את המוזיקה שלך אם הם יהיו על אותו תדר

למעלה