MP3 לעזרה עם חלומות צלולים

LucidGuess

New member
MP3 לעזרה עם חלומות צלולים

היי, הורדתי מהאינטרנט תוכנה שמקריאה טקסטים והכנתי בעזרתה 3 קובצי MP3 בקול של שתי נשים, ואחד בקול של גבר. ההטקסט שהם מקריאים הוא -
Hey, hey, hey! , You! yes you! You are dreaming! You are dreaming! look around you! you are dreaming right now! look around you! this is only a dream! this is only a dream! look around you, and see for yourself, that this is only a dream! this is only a dream!​
כמו כן אם מישהו מאד רוצה אני יכול להכין כל טקסט אחר. אני חייב להודות שלי זה לא עבד, נסיתי את זה במשך יומיים, שמתי את המחשב קרוב למיטה ובעזרת "יוצר המשימות" שיש לכל אחד מכם במחשב יצרתי הפעלה אוטומתית של זה החל מ 5:00 בבוקר כל 5 דקות, כל פעם בקול אחד, ביום שאחרי זה הפעלתי את זה יחד עם אוסף של שירים, כלומר אחרי כל שיר שמתי את הקטע הזה כל פעם בקול אחר... בבוקר אפילו לא זכרתי ששמעתי משהו מזה באחד החלומות שלי... אבל אם מישהו בכל זאת ירצה לנסות, תגידו לי. לילה צלול, Lucid

Variety

New member
תגובה (+רעיון איך להיות צלול)

הייתי בונה את הטקסט ככה: בהתחלה זה מפנה את תשומת לבך בחלום. משהו קצת יותר מ"Hey Hey.." הייתי עושה שזה למשך 2 דקות מקריא את השם שלך ואומר משהו בסגנון (דוגמא): "Guy, Guy, Guy, Listen to my voice, Guy, Guy ,Guy, Listen to my voice,you are dreaming right now, Guy Guy Guy, Listen to my voice..." ככה למשך 2 דקות. אח"כ הייתי יותר מדגיש את העניין שאתה חולם: "This is a dream, Guy, you are realizing this is a deam, You are dreaming right now, you are lucid" ככה שזה יחזור על עצמו כל הזמן, שממש יציק וממש יפנה את תשומת לבך בחלום. ושלא ינגן את זה פעם אחת כל 5 דקות אלא שינגן את זה נניח במשך 5 דקות את שני הקטעים האלה כל הזמן, יפסיק למשך איזה 2-3 דקות ושוב ינגן את זה ככה למשך 20-30 דקות. מה שאני מאמין שיקרה שהרמת צלילות תעלה בהדרגה במשך החלום או החלומות ופתאום תהיה צלול, אפילו בלי לשמוע את הקול מהמציאות, אתה תדע שזה חלום. מה שעוד הייתי מוסיף זה שמדי פעם זה יקריא טקסט שמזכיר לך שאתה חולם. את אותו הטקסט זה ישמיע בתדירות נמוכה יותר שלא יציק כמו הטקסט שאמור לגרום לך לצלילות ככה שתהיה צלול לאורך זמן. ד"א, מאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

למה שלא פשוט תקליט את עצמך? ואז כאילו.. אולי זה יראה לך מוזר שאתה שומע את עצמך מדבר אלייך ותעשה בדיקת מציאות.. =/

LucidGuess

New member
לא בטוח שאתה צודק

לדעתי קטע ארוך מדיי יהפוך בחלום למן "רעש רקע" שבשלב מסויים תפסיק להתייחס אליו. אבל אולי אני טועה. בקשר לשמות יש בעיה שזה מקריא באנגלית, ואם לדוגמה השם שלך "חנן" אז אני לא יודע אם אפשר להשמיע שם האות ´ח´, לכן כתבתי טקסט כללי שיתאים לכל אחד, ואכן ה - "!Hey! hey! hey! you! yes you" שכתבתי בהתחלה נועד לימשוך את תשומת הלב, לדעתי זה אמור להספיק. 1. התוכנה להקראת הטקסטים נקראת ReadPlease ( קרא בבקשה ) ואתה מוריד אותה מהכתובת www.readplease.com , התוכנה מקריאה בקול של 2 נשים ו 2 דברים ואפשר לישנות את המהירות של ההקראה. 2. עכשיו אתה צריך תוכנה שתהפוך את מה ששומעים לקובץ MP3 או WAV, באותו האתר - PleaseRead שנתתי קודם אתה תראה שהם ממליצים על תוכנת חינם שעושה את זה ( יש שם תמונת מסך בצד ימין ) אבל היא לא עבדה לי משום מה, לכן הורדתי תוכנה מסוג "Total recorder" שמקליטה כל צליל שיוצא מהרמקולים שלך והופכת אותו לקובץ צליל מסוג WAV, אתה יכול למצוא המון תוכנות כאלו חינמיות באינטרנט, אני אישית הורדתי את התוכנה הזאת שמאפשרת להקליט רק עד 40 שניות ( תוריד את הקובץ "tr40se.exe" יש אליו קישור בדף הנ"ל ). כדי להקליט אתה פותח את שתי התוכנות יחד למסך, מפעיל "הקלטה" ואז מתחיל להשמיע את הטקסט, כשהוא מסתיים אתה לוחץ על "עצור הקלטה" ואז שומר את הקובץ שנוצר באיזה שם שבא לך, הקובץ נשמר כסוג WAV שזה גם טוב, אבל אפשר בלי בעיה להפוך את זה ל MP3 למרות שההבדל בגודל מאד קטן. 3. כדי להשמיע את הטקסט מתי שבא לך תשתמש בתוכנה "Scheduled Tasks" ( היא נמצאת אצל כל אחד במחשב, תחת תפריט "עזרים" ) בעזרתה אתה יכול להפעיל כל אפליקציה במחשב שלך באיזו שעה ויום שבא לך, באיזו תדירות שאתה רוצה, לכמה זמן שאתה רוצה, ועוד אופציות נחמדות. אם תיסתבך, תישאל שוב. ביי, Lucid

Chaka M

New member
----->

כמה תגובות. אני משתמש ב- XMMS, שהיא תוכנה מצויינת בפני עצמה להשעמת מוזיקה. יש לה פלאגאין של שעות מעורר. הקלטתי את עצמי אומר את השם שלי ושאני חולם, אמרתי לו שיחזור על זה במשך חצי שעה אחרי שש שעות מהרגע שאני הולך לישון. עד עכשיו לא יצא לי לנסות יותר מידי, כי הייתי צריך את השעון המעורר להתעורר. אני מחכה ליום שבת.

למעלה