MP3 בדי וי די

שלמה47

New member
MP3 בדי וי די

אני מנסה לעזור לקרובה כבדת ראיה לשמוע תקליטורים מהספריה לעיוורים . התקליטורים שלהם הם קבצי MP3 שכל קובץ נמצא בתיקיה נפרדת. נגן הדי וי די שלה, APEX, קורא קבצי MP3 בלי בעיות אבל לא יודע לפתוח תיקיה שבתוכה נמצא קובץ ההשמעה. הפתרון הפשוט הוא להוציא את הקבצים מהתיקיות שלהם ולצרוב מחדש . נסיתי את זה וזה עובד אבל לא מעשי בגלל ריחוק גיאוגרפי. האם מישהו יודע אם אפשר "לשכנע" בדרך כלשהי את מכשיר ה DVD שיעשה טובה וישמיע את התקליטורים כמו שהם מגיעים מהספריה? בכונן הדיסקים של המחשב אין בעיה לשמוע את התקליטורים המקוריים כמו גם בנגנים שהספריה מציעה ללקוחותיה לרכוש במחיר די גבוה. תודה שלמה

יאיר B

New member
הניחוש שלי זה שמדובר במערכת ההפעלה של הנגן,

שלא מאפשרת לו להיכנס לתוך תיקיות (כי ככה כתבו אותה). הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לבדוק אם יצא עדכון לקושחה שלו (=מערכת ההפעלה) באתר של היצרנית (APEX). האפשרות השנייה היא לקנות נגן DVD חדש עם דגש על נושא קריאת התיקיות.

tweeg

New member
אבל

הוא פותח ישר רשימה של תקיות לא? אז זה פשוט ללחוץ על OK לדעתי אפשר ללמד אותה איפה הכפתור לחפש כפתור בולט(המקבילה של F במקלדת) וללמד אותה לספור משם לOK או אפילו לכמה כפתורים בסיסים אפשר לשאול בפ' כבדי ראיה ועיוורים אולי להם יש רעיונות

שלמה47

New member
תודה רבה

עזר לי מאד לפתור את הבעיה. נסיתי להפעיל את מכשיר הדי וי די כנגן MP3 בלי לחבר אותו לטלויזיה. עכשיו אחרי שעשיתי זאת עם הטלויזיה וראיתי באמת את רשימת התיקיות הבנתי את סדר הפעולות הרצוי גם שאינו מחובר לטלויזיה . תודה שלמה

למעלה