MP3 - אוייב העם / כתבה שמ"מית

MP3 - אוייב העם / כתבה שמ"מית

הייתי צריכה לקרוא את הידיעה שוב ושוב ושוב ושוב כדי להיות בטוחה שקראתי נכון. המשטרה תטיל קנס כספי (100 ש"ח למי שמתעניין) על הולכי רגל שישמעו מוזיקה (דיסקמן, MP, IPOD וכו`) אני שמחה לדעת שבעיית האלימות במדינה נפתרה אני שמחה לדעת שאין יותר קשישים שמוכים ונשדדים על ידי חוליגנים אני שמחה לדעת שאין יותר אלימות במגרשי הספורט אני שמחה לדעת שאנשי העולם התחתון פרשו לגימלאות אני שמחה לדעת שאין יותר טרור אני שמחה לדעת שאין יותר תאונות דרכים ו/או נהגים מופרעים על הכבישים אני שמחה לדעת שאין יותר גניבות, פריצות לבתים, גניבת מכוניות אני שמחה לדעת שאין יותר הטרדות מיניות, מקרי אונס אני שמחה לדעת שאין יותר מקרי אלימות במשפחה אני שמחה לדעת שאין יותר אלימות נגד בעלי חיים אני שמחה לדעת שכל מה שנשאר למשטרת ישראל ושוטריה (שיאמר לזכותם ובלי טיפת ציניות שהם באמת עובדים קשה) זה לאכוף חוק שאוסר על הולכי רגל לשמוע מוזיקה. אוחחחח, אני מרגישה הרבה יותר רגועה הבוקר ואתם?

גם אני קראתי אתמול את הידיעה הזאת והרמתי גבה

באמת שהמשטרה לא נהנית להתעסק בקטנות כאלה....אבל!! יש משהו הגיוני בזה...הרי מי ששם אוזניות ושומע מוזיקה בקולי קולות עלול לא לשים לב בהיותו כל כך שקוע במוזיקה וחלילה להיפגע...מאוטו, מאבן, ליפול לבור, למעוד, ועוד אלף ואחד דברים מסוכנים\ לכן אני חושבת שהחוק מכוון לכאן ולא ביגלל שנגמרו לשוטרים כל התפקידים או שהכל טוב במדינה.

אני לא מאמינה!!../images/Emo123.gif

מה הקטע? איפה זה פורסם? ואני בכלל לא יכולה לעשות הליכות בבוקר בלי לשמוע רדיו באוזניות... אז מאיפה הקריצו את זה עכשיו?

אני קראתי את זה איפושהו באינטרנט..

את יכולה להמשיך ללכת ולשמוע עם אוזניות..את בטוח זהירה ולא עושה שטויות...אבל תחשבי שיש הרבה חבר"ה צעירים ששומעים רדיו עם אוזניות בקולי קולות ולא יכולים לשמוע חוץ מזה שום דבר אחר...נראה לי שבכל זאת יש היגיון מאחורי החוק הזה למרות שאני בספק גדול מאוד אם יהייה איזה שוטר שיאכוף אותו.

אז המשטרה אמרה שתטיל מס... אז מה?

היהמשטרה מטפל גם בבעית האלמות - אז אין אלימות?.... תבביר את הפיקוח בכבישים - זה עובד? אז אמרה. המעונינים יכם להמשיך כת חוברים לאוזניות... ולהפר חוק - אם יש חוק כזה. מיטב ידיעתי יש חוק למניעת רעש. אני בהחלט בעדו!!!

stp51

New member
אור חבצלות את פה את שם ובכלל כבר נולד/ה בשלום

שכחת לספר לנו או לעדכן או שאני לא בעניינים, גם זה יכול להיות

stp51

New member
../images/Emo51.gifעל העדכון כנראה שפספסתי את ההודעה../images/Emo49.gif

stp51 אני פה, אני שם אני בכל מקום...

וכר סיפרתי לכל העולם ואשתו. רק אתנעדרת. אז עכשיו, המיוחד בשבילך - נכדתי הטריה שירה כבר בת 5 ימים. והיא נחמודת. אחותה ה"גדולה" בת כמעט שנתיים קיבלה אותה בשמה בעדינות ובאהבה. אבל כשראתה את אמה מניקה אותה פתחה בזעקה. היא לא רוצה שותפות! הציצים רק שלה.... ומוכרחה להציין שבתי מאוד אוהבת מסורה ומבינה, מטפלת בנושא ממש יפה.

stp51

New member
אור חבצלות איזה יופי../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלהולדת שירה

למעלה