MOVIE PROP מכנס אייקון 2005

DVD10

New member
MOVIE PROP מכנס אייקון 2005

תראו את התמונה (קישור למטה) שהעלו מכנס אייקון 2005 שמתקיים בסינמטק. תראו את ה"טפרים" של וולברין (עשויים ממתכת) מדהים.

Wing Chan

New member
הפרופ מגניב לאללה, שאר התחפושת

נראית מגוחכת אחושילינג.

DVD10

New member
../images/Emo70.gif אי אפשר להתרשם כל כך מתמונה

אני ראיתי את התחפושת באייקון והיא מדהימה, בתמונה הנ"ל האור לא משהו, ואתה לא רואה את כל התחפושת אם וולברין עומד מולך אתה תתרשם בטירוף, תאמין לי!

תמיד רציתי להכין לי אחד כזה...

אולי בהזדמנות אני אכין גרסת פלסטיק יפה, כך שאנשים שרוצים יוכלו להרשות לעצמם אחד כזה...

Wing Chan

New member
וואההה נראה מגניב לחלוטין.../images/Emo67.gif

אהבתי את התיכנון. ואני חייב לציין שהברקוד על הכתף הוא תוספת יפה

BIacKnight

New member
iואו ! מדהים מה עם תלת מימד ?

תוכל להשתמש בתוכנה מאיה או 3d max //

DVD10

New member
בין ה-18 ל-21 (נגמר היום)

חבל שפספת, היה יפה, דוכנים, AF. והכי חשוב WOLVERINE היה שם.

גם אני ראיתי את ולברין

הקטע של הטרפים היה ממש יפה ואמיתי בעיני שאר התחפושת הייתה עלובה ואני וכל מי שראה אותה איתי טען אותו דבר

DVD10

New member
יש עוד תמונה של WOLVERINE

עוד תמונה שהתפרסמה מכנס אייקון 2005 של WOLVERINE הקישור למטה.

Wing Chan

New member
עדיין נראה מגוחך ../images/Emo3.gif

זה לא הקטע של הבנאדם עצמו או איכות התחפושת, הקטע הוא שהתלבושת הזאת בכלליות נראית מגוחכת על כול בנאדם בחיים האמיתיים.

HackMachine

New member
אני חושב שעליתי על הבעיה בתחפושות

הבעיה היא בד"כ לא התחפושת, אלא האדם שנמצא תחת התחפושת. עם כל הכבוד על היוזמה :) אבל וולברין קצת הרבה יותר שרירי מהבחור, ולכן לא משנה כמה שהתחפושת תהיה מדהימה הוא לעולם לא יראה אפילו קרוב לדבר האמיתי... אם אפשר לקרוא לזה ככה :) אני לא יורד פה על אף אחד. סתם מציין עובדה. לעומת וולברין יש הרבה דמויות קומיקס שנכנסות יותר לקטגוריית האדם הממוצע מבחינת מסת גוף. כמו ספיידרמן למשל. למרות שגם הוא יחסית שרירי. רוב הדמויות הנשיות מאוד מתאימות לתחפושת כי הנשים כמעט אף פעם לא שריריות בטירוף.

הן אף פעם לא שריריות,

אבל בדרך כלל נראות כמו שדוגמניות צמרת היו רוצות להראות... גם בעייתי....

HackMachine

New member
האמת...

שיש לי כמה קומיקסים של X-MEN עם דמויות נשים שציירו להן דיי הרבה שרירים (בעיקר שרירי בטן). נכון שהן לא קולוסוס אבל לא הייתי מתעסק עם אחת כזו

למעלה