Motion Comics

Gul the Great

New member
Motion Comics

היום קראתי את .Spider-Woman: Agent of S.W.O.R.D של בריאן מייקל בנדיס ואלכס מליאב. אין לי הרבה מה לומר על הקומיקס, חביב, לא הרבה יותר מזה. אומנות יפה מאוד, אם כי לא מעבירה אקשן בצורה שאני אוהב. בכל מקרה, לקומיקס צורף דיסק DVD עם ה-Motion Comics שלו שהתפרסם במקביל לחוברות ונמכר דרך iTunes. לא חשבתי שזו תהיה חוויה שאני אהנה ממנה במיוחד, אבל אמרתי לעצמי, "למה לא? בוא נראה מה זה בדיוק המושן הזה..." אני חושב שאוצר המילים שלי מצומצם מדי בשביל לתאר כמה גרוע זה היה. אני צריך להדגיש שאני מאוד אוהב אנימציה, הבעיה שלי הייתה שזה היה מעין אנימציה של עצלנים. הייתה תזוזה, אבל הדמויות נשארו עם אותה הבעה ועמידה. עכשיו אתם בטח חושבים, נו בסדר, זו לא אמורה להיות אנימציה, זה אמור להיות משהו בין קומיקס לאנימציה, אז אני אגיד שבפועל זה פשוט לא עובד. זה חסך לי את "הטרחה המרובה" של הקריאה וזה עזר לי להבין את הטון שבו הדמויות מדברות (פשוט כי אני עד כדי כך סתום), אבל זה פשוט הרס את מה שהיה טוב בקומיקס, את האינטימיות שהייתה לי עם הדמות תוך כדי קריאת המחשבות שלה. כשקראתי יכולתי לדמיין את הדברים קורים בצורה מסוימת וכשראיתי אותם במושן קומיקס רק התאכזבתי. בכלל, במשך כל זמן הצפייה עבר לי בראש שזה פשוט גרוע. כמובן, זה לא עצר בעדי מלצפות בכל הפרקים. אני מזוכיסט. אם זו הייתה אנימציה רגילה הם היו יכולים לצאת מהמגבלות של הפאנלים של הקומיקס (אפילו שהקומיקס צוייר במיוחד למושן קומיקס ורק אח"כ הותאם להדפסה רגילה) והעלילה הייתה יכולה להיות יותר זורמת. בקשר לאומנות, זו הייתה אותה אומנות שבקומיקס המודפס מלבד בקטעים ממש גרועים שבו השתמשו באנימציה ממוחשבת שלא התחברה בכלל עם שאר האומנות. בקיצור, מי לעזאזל חשב שזהו רעיון טוב?! אגב, בקטעים מאחורי הקלעים ראו חלקים ממושן קומיקס של Astonishing X-Men של ג'וס ווידון וג'ון קאסאדיי. הוא נראה קצת יותר טוב, כי שם הגדילו ליצור תנועת לסת בזמן שהדמויות מדברות ויש תנועות ראש וגוף, אבל זה עדיין נראה די רע. למה לא ליצור אנימציה מההתחלה? למה להתעצל?

ailag

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא - וזו דעתי על Motion Comics. אם כי לא ראיתי הרבה, בגלל שזה כזה נוראי. זה לא אנימציה, זה לא קומיקס, וזה גם לא עושה משהו חדש - זה פשוט נשאר "כמעט אנימציה" ו"כמעט קומיקס". גאא. אין לי מושג איך הם מצליחים להצדיק כלכלית את זה שהם צריכים לשכור מדבבים. "מדיום? למי אכפת ממדיום? כל יש מילים ויש תמונה הם יאכלו את זה". מסכימה עם כל מה שאמרת (חוץ מ"זה לא עצר בעדי מלצפות בכל הפרקים")

Gul the Great

New member
חשבתי שאולי עשוי להיות משהו מעניין בהמשך.

וכאמור, אני מזוכיסט. יש בי מין תכונה כזאת שכשאני מתחיל משהו, אני אסיים אותו. (במילים אחרות, משועמם.
)

Elad Lerner

New member
אני מצדיע לך, ידידי

כי לפעמים צריך את האדם האחד האמיץ שיסבול בשביל כולנו ובסוף יגיד "לא. זה לא עובד." בתור בן אדם שפתוח לכל דבר, קשה לי להתנגד נחרצות באופן אישי ל-motion comics, בגלל שפשוט אף פעם לא קראתי אחד. אבל גם מעולם לא עישנתי סיגריה, ואני עדיין יודע שזה מסרטן. בעיקר בגלל אנשים אחרים שחלו בסרטן. אז תודה שחלית בסרטן הקומיקס בשביל כולנו! עכשיו כולנו טיפה חכמים יותר, ויודעים שלא לעשן TPB.

mulon1984

New member
פיתרון זול עבור כל אלה שעצלנים מכדי לקרא

הגיע הזמן להגיד באופן רשמי: מושן קומיקס זה בסה"כ אנימציה ממש גרועה. אין שם שום דבר שהופך אותו לקומיקס, ואין שם שום דבר שמבדיל אותו מאנימציה, ככה שחוץ מסיבות שיווקיות אין סיבה לקרא לזה בכל שם אחר מאשר אנימציה.

יאצוקי

New member
רבותי, ההסטוריה חוזרת

מדהים כמה שזה בעיקר מזכיר את נסיונות ה"אנימציה" של מרוול משנות הששים... קצת פחות מגוחך - בכל זאת, אז שמו את זה בתור סדרת טלוויזיה (!!!), ובמאה ה-21 בנדיס+מליב עדיין יותר מעניין מלי+קירבי - אבל... בואו נקווה שאלו חבלי לידה(-מחדש) של מדיום חדש!

למעלה