כי כולם התפלאו חיחי.......
ר רווינסרה New member 23/7/04 #19 הפעם האחרונה שהייתי בד. סנטר היתה בערך לפני 4 שנים. ואני גרה רחוק רחוק רחוק אם אני מגיעה היום לתל אביב אני חוטפת כזה ג'ט לג שמטיס אותי מייד חזרה לחור שאני גרה בו עכשיו(מקום שאין בו אפילו רמזור אחד, לצורך העניין).
הפעם האחרונה שהייתי בד. סנטר היתה בערך לפני 4 שנים. ואני גרה רחוק רחוק רחוק אם אני מגיעה היום לתל אביב אני חוטפת כזה ג'ט לג שמטיס אותי מייד חזרה לחור שאני גרה בו עכשיו(מקום שאין בו אפילו רמזור אחד, לצורך העניין).
ר רווינסרה New member 24/7/04 #23 הההמממ.... מה בדיוק *יש* בחנות הזו? חוץ מדיסקים טובים יש שם הכל. בעיקר מוצרי אלקטרוניקה. מצד שני, יש בתחנה המרכזית של ב'ש חנות דיסקים לא רעה ב--כלל.
הההמממ.... מה בדיוק *יש* בחנות הזו? חוץ מדיסקים טובים יש שם הכל. בעיקר מוצרי אלקטרוניקה. מצד שני, יש בתחנה המרכזית של ב'ש חנות דיסקים לא רעה ב--כלל.
H Hopeless addiction New member 24/7/04 #26 חחח גם נכון... אבל יש שם את אחד המוכרים החמודים ביותר שראיתי.. חוץ מזה שהבורא קצת חסך ממנו ביופי.. אבל פרט שולי.. בתחנה מרכזית יש אחלה חנות דיסקים אבל היא די יקרה...
חחח גם נכון... אבל יש שם את אחד המוכרים החמודים ביותר שראיתי.. חוץ מזה שהבורא קצת חסך ממנו ביופי.. אבל פרט שולי.. בתחנה מרכזית יש אחלה חנות דיסקים אבל היא די יקרה...
O On drugs New member 24/7/04 #31 כן כן אני קניתי שם את הכל הדיסקים של הרד הוט קוראים לה מנסטר דיסק אחחח נוסטלגיה
H Hopeless addiction New member 25/7/04 #38 תאמת שאני לא גרה בכלל בב"ש... אני גרה בקיבוץ הכי נידח בעולם...
H Hopeless addiction New member 26/7/04 #42 שדה בוקר... והדס, החתימה שלך, האם זהו הדרור שאני חושבת עליו? :-9 כי אם כן אז אני מצטרפת...