Mother Nature calls YOU

semfur

New member
Mother Nature calls YOU ../images/Emo70.gif

האם אתה מרגיש לעיתים את הטבע זורם בעורקך? משב של רוח מעורר בך תשוקות פרא של יער וחייתיות? האם אתה רואה את אורח הירח וחש את אמא אדמה הזעה מתחת לרגליך? אם אתה לא איש זאב, ועדיין עונה על הדרישות, פנה לאירגון הדרואידי המתהווה. פרטים נוספים וקבלת פניות מחברים חדשים בכתובת: http://www.geocities.com/semfur או ישירות אלי. נתראה ביער!!

Justin Angel

New member
שאלה...

בוא נגיד שאני דרואיד מתלמד (במציאות) אז אני יכול להיות בדת הזאת במשחק? (זה היה רמז ברור שאני דרואיד במציאות)

semfur

New member
כולנו מתלמדים

עדיין לא היה קיים בארץ משחק תפקידים חי עם אירגון דרואידי. אי לכך ובהתאם לזאת, גם מי שלא שיחק אף פעם דרואיד והרעיון קוסם לו, יכול להיות דרואיד.

Justin Angel

New member
חחח...

מסתבר שהכוונה שלי הלכה לאיבוד בתרגום... אני כרגע ,בחיים האמיתיים שלי, דרואיד מתלמד. שנה שלישית ליתר הדיוק.

Justin Angel

New member
אני יכול...

לצחוק על אנשים מפגרים :) דרואידיזם זה דת ,שבאופן ישיר אין לך שום יכולת קסומה. לפחות לא שום דבר קסום במה שאני עושה...

vergan

New member
ג´סטין הת מתכוונים אין-פליי

מה אתה יכול לעשות איזה קישורים מיוחדים אולי אתה יכול להביא כמה טקסים או "כישופים" אם יש לדת הדרואידית גם תפילות יעזרו להם כל דבר שיכול לעזור לבניית העולם

Justin Angel

New member
ברור...

אבל אתה לא מצפה שאחשוף דברים באמצע פורום? ועדיין לא החלטתי אם אני משתתף בדבר הבא...

semfur

New member
לכל המתעניינים!../images/Emo41.gif

אז ככה. שוחחתי קצרות עם בר´לה ביום שבת, והבנתי ממנו שעשויה להיות בעיה מבחינת "קסם" שיהיה או לא יהיה לדרואידים. "המגדל" מביע התנגדות תיאורטית לכל קסם שלא עובר דרכו. אין לי מושג אם ההתנגדות הזו תקפה גם במקרה שלנו, לדעתי לא, אבל אני רואה לנכון לציין כאן כמה הבהרות: א. לדרואיד אין "קסם" אלא יכולת, שנובעת מקירבתו לטבע. המקור להפעלת אותה יכולת איננו אותו מקור כמו קסם רגיל - אין אפשרות "ללמוד" יכולת, היא מגיעה יחד עם האחריות אותה נושא כל דרואיד (אחיות גדולה = מיומנות גדולה יותר) ב. עדיין אין לי תגובה של אריק (לוקן ספידר) לגבי היכולות, אני פשוט צפוף מאוד בלו"ז שלי. אם אריק יוכל להגיב כאן, זה יהיה מצויין וכך התשובה תגיע לכל קהל המתעניינים. ג. אני עדיין מחכה להודעות אישיות של שחקנים שבא להם להצטרף לאירגון. אנשים, לא להתבייש. מי שמהסס - מפספס. זהו. אפשר לפנות בשאלות יותר ספציפיות ישירות אלי. רועי

Varkong

New member
עמדת המגדל

עקרונית, איני יכול להודיעה לך על עמדתנו הרשמית כרגע, כי זה דורש שיחה טלפונית עמך. אני כן מאמין שמקור הקסם שלנו הוא מקור שונה לחלוטין והקסם שלכם אינו קסם שיכול לגרום נזק (אולי אני טועה).. חוץ מזה, אתם גם נלחמים? או שאתם משתמשים רק בקסם? זה למה אני צריך איתך שיחה. כרגע, אני לא יכול לענות לך אך המגדל נוטה לכוון של לא לראות בכם קוסמים בוגדים. אשמח אם תתקשר אלי.

למעלה