Mother, I'm frightened

yoavlin

New member
Mother, I'm frightened

חצי מההודעות כאן מדברות על איך אבא או אמא ערכו לכותבים היכרות עם לאונרד כהן. אני קצת מוטרד מהעניין: יכול להיות שעבר זמנו של הזמר האהוב עלי? או במילים של הכהן הגדול עצמו: Now my friends are gone, and my hair is gray I ache in the places where I used to play

הנוער כיום חשוף יותר

לכוכבי הקאברים של כוכב נולד, למנחים של אקזיט ולמצעד של גלגל"צ. ואני לא חושב שיש משהו שגוי בזה שנערים הגיעו לאומן כלשהו דרך הוריהם או דרך היכרות עם אדם מבוגר. מישהו צריך לעשות את זה.

dor307

New member
בתור נער

הרבה פעמים שסיפרתי לכל מיני אנשים על הפורום ועל לאונרד הם שאלו אותי:" מי זה?" בהתחלה זה זה הפתיע אותי שלא מזהים אותו אבל אחר כך היבנתי שבסך הכל מ92 הבן אדם נעלם עד ל2001, מאד קשה להכיר אותו מדרכים שפעם הכירו אותו...אבל יש לזה צד טוב,לאונרד הוא מהמאונים שאפשר לשמוע יחד עם אמא\אבא ובאמת שחסרים אומנים כאלו שעוד פועלים כיום.

אני לא חושבת.

אמנם ההורים הם אלו שעורכים את ההיכרות, אך ילדיהם שומעים את ליאונרד גמככה, בלי שום קשר לאדם שערך את ההיכרות, הלא כן? כך שלא, לא עבר זמנו של ליאונרד, פשוט רבים לא מכירים אותו. זה נכון, בני הנוער חשופים למדיה ותכתיבים מסויימים, ועל כן רבים לא מכירים כלל את ליאונרד כהן (ושלל זמרים ולהקות אחרים). היכרותי עם ליאונרד נערכה ע"י ידיד טוב שלי, שהוא, הממ, בן 15. באמת שזמנו של ליאונרד לא חלף, או יותר נכון- של המוזיקה אותה עשה במשך השנים.

למעלה