mosaic project-מה זה ??

mosaic project-מה זה ??

שלום לכולם.שמי שמוליק ..אפשרלראות ולשמוע עבודות שלי ב www.noifeld.com. שמחתי לראות שלmosaic יש פורום.mosaic-project הוא פרויקט מוסיקלי חדש שאני עובד עליו 3 שנים .הוא כולל 9 קטעים מוסיקלים ו 6 וידאוקליפים .זה מעין מסע מוסיקלי שחברו אליו חברי אייל קצב ועוד 150 אמנים מבצעים זמרים,במאים, תסריטאים וכו.כולם נתנו מעצמם וללא תמורה :כולם באו בכדי לאמר משהו ולתת משהו מעצמם- וזה כולל את מיטב הנגנים בישראל וכן נגנים ואמנים מהמגזר הערבי בישראל.-אל תטעו !! ז ה ל א מ ו ס י ק ת ע ו ל ם ...זה בעצם משהו שלא היכרתם:הטקסטים נכתבו ע"י בארי גילברט שכתב לאנני לנוקס ,הנושאים לקוחים מהחיים שלנו כאן ,בארץ..הכל אינטרפטציות מדליקות לנושאים שמלווים אותנו יום יום והמוסיקה-היא מסע לעולם מגוון וחדש בצליל ובסגנון!! העינין שלא הלכנו ע"פ המוסכמות ריגש אנשים מתעשית המוסיקה באירופה וחתמנו הסכמי הפצה לאלבום דרך יוניברסל אנגליה וסוני גרמניה.החל ממחר האלבום יהיה בחנויות באירופה!!וזה מאד מרגש !!עם כל הצניעות רצוי שתדעו שזה לא קרה למפיקים -מלחינים ישראליים בעבר !! בפורום הזה שאפשר להגיע אליו גם דרך האתר של הפרויקט www.mosaic-project.com אנחנו מתכוונים לארח אמנים,מפיקים,אנשים מחברות תקליטים,לענות על שאלות בתחום המוסיקה ובעצם ליצור מקום מפגש מוסיקלי. השיר הראשון שלנו rhythm by rhythm והוידאו המדליק שלו מוקרן בm t v ובערוץ 24 הוא יוקרן בקרוב.השיר גם מושמע בתחנות הרדיו באנגליה וגרמניה ונקווה שגם בתחנות הרדיו כאן..אז בואו לבקר תהנו מהמוסיקה ונתראה בקרוב .

איך בעלי מקצוע כמו תסריטאים משתתפים

בפרויקט, הבנתי גם שיש אמנים שונים (שעוסקים בפיסול, ציור וכו') שמשתתפים בפרויקט, האם הבנתי נכון? אם כן איך הם משתלבים?

אמנון121

New member
האנשים שמשתתפים בפרויקט

אני מכיר את הפרוייקט מבית ספר רימון... האנשים שמשתתפים בפרויקט כוללים נגנים, זמרים שבכוונה לא מוכרים זאת כדי שהמוזיקה והטקסטים ידברו ולא השמות. מאחר שיש גם שישה וידאו קליפים או שבעה(לא בטוח כמה) תסריטאים כתבו להם את התסריט. שמעתי שגיא פינס אמר שפרויקט כזה לא נראה ולא נשמע בישראל... אם מישהו יודע מתי הדיסק יהיה בחנויות בארץ שיגיד, בפורום של רימון כתוב שאפשר לרכוש אותו כבר בחו"ל...

Metal Ye11ow

New member
השקה בארץ

אמנון הפרויקט יושק בארץ במהלך ספטמבר הנוכחי. מידע מדויק ימסר בהקדם =)

למעלה