Morning Lights

מורנא007

New member
Morning Lights

הגיע אלי האלבום החדש של טראספס. שמעתי אותו ואהבתי. קוריוז קטן, ברשימת התודות הלהקה מודה לחבר הפורום טל רודס, אבל משתמשת בכינוי האינטרנטי ולא בשמו האמיתי.

מורנא007

New member
../images/Emo13.gif הסבר די טריביאלי לפרוטוקול

כחובב ניאו פרוג, רוק מתקדם משנות ה- 70 ומוזיקה קלאסית, אני מחפש רומנטיקה, ריגושים ואוירה מלנכולית והאלבום החדש של טראספס בהחלט עונה על הציפיות שלי,כמו בשילובים היפים בין הקלידים החליל והגיטרה החשמלית. אין זה בא בסטירה לכך שאם אם יש חידוש שנשמע טוב, אשמח להאזין לו. אין צורך מבחינתי להמציא את הגלגל מחדש בכל יצירה. יותר מזה, סיבליוס כתב יצירות רומנטיות במאה שעברה, כאשר מרבית המלחינים התעסקו במוזיקה קלאסית מודרנית. אם לו מותר קל וחומר שלטראפס מותר. או במילים אחרות, לא כל אחד ששומע לפעמים רוק מתקדם אוהב כל יצירת RIO, או תמיד מחפש את החידוש.

RamiSun

New member
../images/Emo127.gif צודק.

אני גם חושב כמוך. ואני גם אוהב את טרספאס...2 האלבומים..... בכל מקרה הכותב למעלה נראה לי טרול ולא אחד שבאמת שווה התיחסות ולכן כתבתי פיקוד העורף מודיע.... (אל תאכילו את הטרול)

מורנא007

New member
האם זה כולל את האלבום

?NOW - everything is different
הצלחתי לרכוש אותו במכירה פומבית ב- eBay

מורנא007

New member
לא כדאי לפסול ג'אנר שלם

מראש (אפילו פאנק). כי כידוע הפוסל במומו פוסל...

מורנא007

New member
לא שמעתי את האלבום

לפי מה שקראתי זהו הרכב ניאו פרוג/fusion שהוציא בשנת 1987 את האלבום הויניל שבתמונה. הבנתי לפי מה שהמוכר באתר כתב שלא יצאו הרבה עותקים, התקליט עלה לי $29.00 + דמי משלוח. אחרי שאשמע אדווח איך הוא ואם המאמץ היה כדאי. זה יקח זמן כי אין לי פטיפון בבית.

RamiSun

New member
שמע,

אני לדוגמא מסוגל להנות ממריליון ו-IQ שזה שיא הנאו-פרוג, ופנדראגון שהם אפילו יותר נאו פרוג ממרילון, מסוגל להנות The Flower kings מסוגל להנות מ-Thinkin Plauge ו-French TV (הלהקה הפיבוריטית אצלי בתקופה זו) להנות מ-Dream Theater ומכל הג'אנר הזה של הפרוג מטאל. מסוגל להנות ממתי כספי פשוט לא מוצא כל סתירה. לי חשוב קודם כל שהמוזיקה תיהיה מענינת מורכבת ו"אומנותית" , חדשנות השראה וכל הבלה בלה בלה...מה זה בכלל אני לא יודע... האם באמת יצירת ריו טובה ככל שתיהיה, חדשנית מפאראדוקס הוטל של TFK , אני בספק. אנשים בדרך כלל פוסלים ג'אנרים שלמים כמו שמור אמר, וזה דבר מיותר.

מסכים עם מה שאתה אומר....

אני הכי רטרו שיש ואני לא מחפש את החדשנות בכל דבר שאני שומע. אני סופר נהנה מפלאוור קינגס למרות שיש קטעים שהם הכי רטרו בשבילי. אבל השראה זה עניין אחר מחדשנות - השראה זה מרכיב שאני כן מחפש, שזה יעניין אותי, שזה ירגש אותי ושזה יזיז לי את הביצים. פלאוור קינגס לרוב לא מחדשים, אבל אתה שומע שיש להם השראה ליצור מוזיקה מעניינת, מרגשת ובעיקר מאוד עשירה ומגוונת. כשלאלבום חסר עושר מוזיקלי, ושאתה שומע שהמוזיקה שלהם נעה בתוך מרחב דל של אפשרויות, לא מגוונת, ולא הולכת ממש רחוק, לזה אני קורא דלות השראה.

למעלה