Morissette and Reynolds Engaged

meinhoney

New member
Morissette and Reynolds Engaged

כן אני יודעת שאתם יודעים אבל זה מאתר imdb היום: Canadian singer Alanis Morissette is engaged, after accepting actor boyfriend Ryan Reynolds' marriage proposal. The 30-year-old "Ironic" singer and her beau started dating by email two years ago. She tells American magazine Us Weekly, "I knew early on that he was someone I could spend the rest of my life with. I just feel like we're family and we're on this journey of evolving together. He's courageous, he'll talk about anything, he takes responsibility, he's just unbelievable." Reynolds, 27, flew to Ottawa, Canada to ask Morissette's parents for permission to propose to her - which the singer didn't know about. He also helped design her 2.5 carat emerald-cut platinum ring, and got down on one knee to give it to her. She coos, "We were at home. It was very simple, pure and sweet - and shocking!" The couple have yet to set a date for their nuptials

כן כבר דיברנו על זה פה

תודה בכל אופן! הנה כתבה מynet על זה האין זה אירוני? אלאניס מוריסט הסכימה להצעת הנישואים של חברה לחיים השחקן ריאן ריינולדס, שירד על ברכיו כמיטב המסורת והעניק לה טבעת שעיצב אי.פי אלאניס מוריסט בדרך לחופה. הזמרת הקנדית בת ה-30 שידועה בזעם שלה על המין הגברי התארסה לשחקן ריאן ריינולדס. ה"וויקלי מגזין" מדווח כי עדיין לא נקבע תאריך לחתונה. "כבר מהתחלה ידעתי שזה גבר שאוכל לבלות איתו את כל חיי", סיפרה הזמרת, שהודתה בעבר כי קיימה קשרים עם גברים מבוגרים ממנה בהרבה בעת שהיתה כוכבת נעורים ובחרה כעת גבר הצעיר ממנה בשלוש שנים. ריינולדס טס לאוטווה לבקש מהוריה של מוריסט אישור לשאת את ביתם ללא ידיעתה, וכן עזר בעיצובה של טבעת מיוחדת אותה העניק לה כשירד על ברכיו. "היינו בבית, זה היה נחמד, טהור ומתוק", סיכמה.

Rוית

New member
איזה חמודים../images/Emo13.gif

מעניין איך נראת הטבעת

AlanisJunkie

New member
זה כזה חמוד מצידו. :)

בכלל, קיים עכשיו טרנד חתונות שכזה. פתאום כולם רוצים להתחתן. :)

AlanisJunkie

New member
וואו, את לא יודעת כמה ההצעה הזו

באה לי בטוב.
יאללה, מתחתנים.

HEY../images/Emo70.gif (מהילדים הנדחפים)גם אני רוצה

אני אולי יהיה השושבין.....או שושבינה או הדי ג'יי או החופה או הכומר או הרבי?.......תחליטו אתם

OrdinaryDay

New member
ילדת הפרחים?../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

למעלה