moran.l

leonori

New member
moran.l

חברים .. משתפים אחד את השני. קשר חזק הם בונים, ואיתו אמון ונאמנות הם מקבלים אחד את השני, כפי שהם. אוהבים מתוך מה שהם. נכונים תמיד זה למען זה לנחם בשעת משבר. האחד כואב את כאבו של השני. האחד מרגיש את רגשותיו של השני. הם עוזרים אחד לשני, להתגבר על הקשיים. ביחד מחזקים את הקשר, לומדים להתפתח יחד, מתמודדים עם אתגרים, ולפעמים אף חוששים, אך תמיד נמצאים, או משתתדלים לעודד ולחזק אחד את האחר. הם עומדים אחד לצדו של השני, כל אחד יש לו רעיונות משלו. הם אינם מושלמים, שוגים לפעמים אבל חיים בשמחה את החיים. ככה זה כאשר יש אנשים.... שהם חברים. וחברים, מורנוש , זה אנחנו!!!! כאן כולם, איתך ואני אני כאן , כואבת איתך, ושולחת לך חיבוק עוטף אני גם שם<<<<<<<<<באי מייל. שלך L

moran.l

New member
הוי ליאונורי

כבולה באזיקי הכאב האכזבה ממלאת אותי נשלחתי לאבדון מתאווה לחוסר כאב. אסתפק בו. לא צריך אושר, רק חוסר כאב. ההתחלה היא גם הסוף. כואבת. כה כואבת. רוצה לצצצצצצצצצצצצצעעעעעעעעעעעעעעעעעעווווווווווווווקקקקקקקקק, אבל אין לי קול. אין לי קול מתוך בחירה, ליאונורי. אני בוחרת ליפול למטה, אני יודעת את זה. אבל קשה לי. מרוב מלחמות עצמיות כבר לא נותר בי כוח להרים דגל לבן. אבדון. ובכל זאת מרגישה הרבה הרבה יותר טוב טיפה יותר למעלה אחרי הודעה כמו שלך. כל כך נכון. מהות החברים. אני אוהבת אותך. ריגשת אותי, מילאת לי את הלב. חברים. חברים - זה אתם. אוהבת.

למעלה