MooSh!!!

shirang

New member
MooSh!!!

והרי יוזמתיות מפתיעה ביותר מצדי לתרום חלקי לפורום זה ולשרשר לכם תמונות של בחיר ליבי המוערץ, סמל מין עולמי, האחד והיחיד שתמיד בליבי ועל רקע שולחן העבודה שלי.... דייויד ספייד!!!!

shirang

New member
פיף...

אני אוהבת להחליף הרבה פעמים בדיבור ובכתיבה את ה-ש ב-ס ורציתי להגיד שרשור.... לא היה נעים לי לכתוב סרסור.. אבל הייתם מבינים, נכון?

shirang

New member
חה חה חה

"... when I study, it's like I'm teaching myself. And I'm an idiot. I'm being taught by an idiot." - Educating Finch

shirang

New member
רק למקרה שתהיתם....

לא, אין אין חיים.
וויפי דו!!!
Love you all!!And Especially you' David!!

shirang

New member
שומם פה יותר מדי... קריפי

כמו סמטה נטושה שאף אחד לא מגיע אליה. ניסיתי, באמת שניסיתי לעורר רוח חיים, אבל נראה לי שאף אחד לא מבקר פה, אפילו המנהלת!!! עצוב לבד שקט שומם ריקני מדכא מפחייייייייייייייייייייייייד!!! אם כבר מדברים על אימה (LOL!) שמעתי שהצלצול זה סרט אדיר!!! אני כבר רוצה לראות אותו!! כן זה לא קשור אבל גם ככה אף אחד ךא יקרא את זה אז מה זה משנה, מה אכפת לי להימרח. וויפי דו!!! אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מה יהיה?! יש לי תחושה שאני למעשה מדברת עם עצמי ואף אחד לא יקרא הודעה זו או יגיב לה... וזה דווקא לא כזה נורא.. כל עוד אני מבדרת את עצמי- הכל טוב. כולם ביחד: כשהחומוס אחלה-הההההההההההההההההההההכל אחלה!! סי יא!!!

למעלה