שאלוהים יעזור לי אם הוא קיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|
חשבתי שאני משתגעת... עם כל הכייף של לחזור לחברות ולצחוקים, הרגשתי כאילו אני הולכת להתפוצץ... הבגדים חמים לי(לא מצאתי חולצות צנועות קצרות, אז לקחתי שלושתרבע וקיפלתי-והיא לא כמו טריקו רגילה, היא עבה)... בפעולת פתיחה עם המחנכת, היא הביאה לנו תמרורים, וביקשה מכל אחת לבחור תמרור ולומר איך הוא מתקשר לצפיות שלה מהשנה הקרובה... היו שם המון קישקושים של צחוקים, וגם של דברים רציניים על דת, וחודש אלול.... אני לקחתי תמרור שמסמן דרך משובשת, ואמרתי שאני מקווה שעם כל השיבושים בדרך, אני אצליח לעבור את השנה הזו בצורה הכי טובה שיש.... המורה שלי ניסתה לפרש את זה בצורה שונה:"את מתכוונת לומר שעם כל הקשיים, בעזרת ה´ תצליחי להתגבר על כולם" כשהיא אמרה "בעזרת ה´" אמרתי לה "את יכולה לפרש את זה ככה" ואז היא אמרה לי "אני מבינה שזה לא המונח שאת היית משתמשת בו?!?!" אמרתי נכון, ושאני בעיקרון מקווה, בלי לסמוך על יותר מידי... רק לקוות. זה היה דיי מוזר, אבל חפיף! בעיקרון יש איזה קריוקי או משהו, אבל הרגשתי ממש מוזר, אז באתי הבייתה...אני עוד צריכה להתקלח, לראות את הפרק האחרון של "בנות גילמור" ולארגן את הדברים של בית ספר.... כי לא לקחתי איתי יותר מידי דברים...