MOON - יש החלטות ? אולפנא ?

MooN of 1986

New member
../images/Emo124.gifהחלטה../images/Emo35.gif

זה דיי מוזר כל העיניין הזה, כי לא ממש חשבתי על זה בצורה נורמלית, רק בלילות(כבר אין לי על מי לחשוב-לא באשמתי
) ובכל מיני זמנים מוזרים... הבוקר דיברתי עם אמא שלי... אחרי שבשבת הם הבהירו לי שאין מקום שהם יאסרו עלי ללמוד בו, ושכל האפשרויות פתוחות בפני, היא הסבירה לי הבוקר שלא כדאי לי לעשות צעדים משמעותיים בלי שגיבשתי דעה בנושא הדת... אני חושבת שהיא כבר דיי הבינה שמבחינתי אין אלוהים, או שלפחות כרגע הדת לא משחקת תפקיד חשוב בחיי... ויותר מזה שהיא הבינה-היא מפנימה! גזר הדין הוא: התייצבות באולפנא בשעה 15:00 עם תיק ודברים לפנימיה... וספרים(שמשום מה יש לי רק 4 מתוך מליון בערך) אחרי שהקשבתי למלא אנשים בשבוע האחרון, שלכל אחד מגוון דעות בנושא, הבנתי שלא תמיד שינויים זה דבר בריא... וגם אם בעוד חודש ארגיש חנוקה באולפנא, ושאני ממש לא שייכת ואין מצב שאשאר שם-אוכל לעזוב! אמא שלי אמרה לי שהיא רואה שזה שההחלטה נתונה אך ורק בידי רק מקשה עלי יותר... והיא צודקת! כי אני לא מצליחה לחשוב על כל השיקולים בבת אחת, במיוחד שאני יודעת שאם אעשה צעד שגוי, לא יהיה לי את מי להאשים... וזה מלחיץ!!! אתם יכולים לקבל זאת כהודעה רישמית... MooN of 1986 מתחילה את שנת הלימודים באולפנת ____-_____! מה שאומר שיחול קיצוץ בשעותי בפורום, משום שזוהי אולפנא עם פנמיה, ואני אאלץ לישון שם בימים ראשון שני ורביעי... אמנם אבוא להתקלח בבית ולראות קצת טלויזיה, ובאותו זמן גם אקפוץ לבקר פה, אבל זה בהחלט מקצץ משעותי כאן! אז תאחלו לי בהצלחה כמה שיותר מהר(עד לפני 15:00) כי אני בטוחה שאצטרך אותה...
אוהבתותכם

בהצלחה!

שתצליחי לעבור את השנה בקלות ובלי הרבה עגמת נפש. שתצליחי לחיות את חייך כמו שאת רוצה גם אם עכשיו את קצת מתפשרת. ושתצליחי בכל!! חנה

../images/Emo25.gif עם ../images/Emo24.gif וכמובן ../images/Emo50.gif

קודם כל אני בטוח שכאשר את בוחרת את דרכך בחיים בעצמך, את לא צריכה מישהו להאשים!, מה גם שבחרת נכון.....
ושנית, תמיד את יכולה להאשים אותי... (לא בגלל שאני אשם, רק כי אני מתנדב). ושוב בהצלחה!!!!

MooN of 1986

New member
כתב אישום:

לאחר דיונים רבים, שכללו עדויות מחרידות מפי עדי ראיה ושותפים לפשע, קבע בית המשפט כי הנאשם "אתאיסט עם ציציות" אשם בסיעיפים הבאים:
שידול נערה תמימה לסור מדרך התורה.
גרימת נזק בילתי הפיך להורי הנערה בדרך עקיפה, ע"י שותפות לפשע ואי דיווח לגורמים המתאימים.
הימצאות עם הקורבן במכונית פרטית יחד עם עוד 2 נאשמים, בזמן המשפט, וזאת במודע שעל הנערה לשהות בצמוד להוריה.
עידוד הנערה לא לקחת אחריות על מעשיה. גזר דינך הוא:
שינון 12 האימרות יחד עם ציפורק´ה בכל שבת בשעה 12:30.
אכילת השלוק או הקרמבו לאחר שינון הפסוקים(תלוי בעונות השנה)
מציאת/המצאת בדיחה שתבדר את הנערה בכל יום מימות השבוע בהם היא צריכה ללון באולפנא. בית המשפט
משוחרר.

MooN of 1986

New member
אולי עם הבת שלה../images/Emo35.gif

רחל? ראיתי אותה מקודם באולפנא, היו לנו שיחות ופעולות פתיחה, שיחה עם הרב, פעולת פתיחה עם המדריכה, ואח"כ עם המחנכת... רחל אמנם לא בכיתה שלי, אבל היא בכיתה השנייה... אני בטוחה שאוכל לסדר את זה איתה.... אולי היא אפילו איתי בחדר???? גם זה הגיוני... ואז בכלל יהיה סבבה... ואם לא נוח לך בצהרי שבת, תוכל לבוא כל לילה לפני השינה אלינו לחדר... לרחל תמיד יש תמונה של הרבי בקלמר!

כל הכבוד

השארת לעצמך את כל האופציות פתוחות כך שתוכלי ללבן עם עצמך טוב יותר מה את באמת רוצה המון הצלחה ואושר בכל דרך שתבחרי בה!

MooN of 1986

New member
שאלוהים יעזור לי אם הוא קיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

חשבתי שאני משתגעת... עם כל הכייף של לחזור לחברות ולצחוקים, הרגשתי כאילו אני הולכת להתפוצץ... הבגדים חמים לי(לא מצאתי חולצות צנועות קצרות, אז לקחתי שלושתרבע וקיפלתי-והיא לא כמו טריקו רגילה, היא עבה)... בפעולת פתיחה עם המחנכת, היא הביאה לנו תמרורים, וביקשה מכל אחת לבחור תמרור ולומר איך הוא מתקשר לצפיות שלה מהשנה הקרובה... היו שם המון קישקושים של צחוקים, וגם של דברים רציניים על דת, וחודש אלול.... אני לקחתי תמרור שמסמן דרך משובשת, ואמרתי שאני מקווה שעם כל השיבושים בדרך, אני אצליח לעבור את השנה הזו בצורה הכי טובה שיש.... המורה שלי ניסתה לפרש את זה בצורה שונה:"את מתכוונת לומר שעם כל הקשיים, בעזרת ה´ תצליחי להתגבר על כולם" כשהיא אמרה "בעזרת ה´" אמרתי לה "את יכולה לפרש את זה ככה" ואז היא אמרה לי "אני מבינה שזה לא המונח שאת היית משתמשת בו?!?!" אמרתי נכון, ושאני בעיקרון מקווה, בלי לסמוך על יותר מידי... רק לקוות. זה היה דיי מוזר, אבל חפיף! בעיקרון יש איזה קריוקי או משהו, אבל הרגשתי ממש מוזר, אז באתי הבייתה...אני עוד צריכה להתקלח, לראות את הפרק האחרון של "בנות גילמור" ולארגן את הדברים של בית ספר.... כי לא לקחתי איתי יותר מידי דברים...

למעלה