MOOG DELAY

byrdparis

New member
MOOG DELAY

הנה טיוב חדש ממטבחו של "רק ניק" (אחד מהיוזרים הידועים ב TGP.. )
על הדיליי החדש של MOOG..

http://youtu.be/cvAAHhL_KmY

בעקרון השרשור הקודם ששוחחנו עליו ועל דיליים בכלל כבר נקבר מאחור ולא ממש ניתן להקפיץ, אז אני פותח לטובת כל אלו שרצו לשמוע אותו קצת יותר טוב..

נשמע די מטורף לטעמי, אני לא בטוח שזה משהו שאני אישית רוצה כל כך או צריך בדיליי, אבל זה ללא ספק מכשיר מדהים.

תהנו.

Katarzis

New member
תודה על הלינק!

אין דבר מעצבן יותר בדמו, מאשר מישהו שמתחיל בהדגמה של הקלין ואחרי שהוא מפעיל את הפדאל הוא משנה לגמרי את סגנון הנגינה כמו שהוא עושה עם הנוב של הווליום פה.

byrdparis

New member
חחחח צודק

אבל בכל מקרה, "רק ניק" סה"כ די סביר בהדגמות שלו, הוא מדבר לעניין בדרך כלל ונותן לשמוע באמת את הסאונד של המכשיר באווירה ביתית עם כל המעלות והחסרונות שלו.
אין הרבה כמותו.. למרות שמצאתי כמה שעושים הדגמות ממש ממש מגניב..

אניוואי.. זה המוג..
עדין נראה לך שהוא אופציה?

Katarzis

New member
בינתיים האל קפיסטן יותר מתאים

אני חושב שהאפקטרוד העתידי יעשה סוף סוף את העבודה. הוא אמור להיות העתק מדוייק של הסאונד של הבינסון.

N i r T

New member
הניק הזה..

מרגיש לי עייף.. אולי יש לו יותר מדי ציוד (ויותר מדי זמן לעשות לו REVIEW) והוא צריך הפסקה??

ואני בכלל לא מדבר על הפדאל המיותר הזה.. הוא אולי (אולי) מתאים לקלידנים שרוצים סינטי אנאלוגי של פעם עם קולות משונים "IN STEREO!" לטובת הפקה בסגנון שנות ה- 70 המוקדמות.

לא נפלתי בכלל אבאל'ה. לדעתי ממש לא מצדיק

את מחיר שלו. הרוויה אני מניח מגיעה מההקלטה...
אפשר למצוא דיליים אנלוגיים מבוססי BBD במחירים
הרבה יותר שפויים, ועדיין לקבל את הלכלוך והכהות בחזרות.
המודולציה על החזרות נראית לי ממש לא שימושית
לנגינה רגילה - אלא אם כן מחליטים לעשות את אומאגומה מחדש

חוצמזה, דמו לדיליי בלי אף קטע של U2???

><>

byrdparis

New member
מסכים

התייחסתי לכך בפוסט שלי, במילים עדינות.
זה לא ממש בשבילי..
אחרי ששמעתי את הדמו הזה, אני אפילו שמח עוד יותר עם ה FB שלי ;)
כמו שאמרתי, נראה בהמשך מה ינחת פה..
כפיר קצת הזיז אותי מהדאימונד למרות שאולי ב MK2 הוא קצת שונה.. אבל אני בכל מקרה נוטה לאנלוגמאן, שהוא נראה לי הכי מגניב. אמנם עם פחות פיצ'רים ובלאגנים
אבל עם יותר "קטע"...

בדקת את

ה Memory Lane Jr.?
סתם ממליץ (יש לי אותו).
דיגיטאלי עם הסאונד הכי אנאלוגי שיש, מודולציה משגעת. יצירת מופת לדעתי.

byrdparis

New member
עדיין לא

דווקא כפיר מניע אותי לרדת מהדיליי של דאימונד.
לא בטוח שהוא התכוון ל JR.. אבל..
טוב לשמוע שאתה נהנה ממנו וחושב שהוא טוב, דווקא מכל המבחר שחשבתי עליו, נראה לי שהוא הכי סביר במחיר.

האם רכשת בארץ ?

כן - במיתר השישי

אחלה שירות, אחלה מחירים.

לא יודע למה כפיר התכוון, אבל תבדוק בעצמך.
אין לו מגוון רחב של סאונדים, אבל מה שיש לו מתוק ביותר. Tap יעיל (כולל *2), מודולציה עשירה, וריפיטס שעושים נעים במוח.
מצב TB או באפר (שניהם מעולים), טריפלים, ושומר על הסאונד הדיירקט באופן מופתי.

אתה יכול לקרוא איך נשפכים עליו ב TGP (הם חבורה של חולי נפש, ובוודאי שיש לקחת בעירבון מוגבל, אבל בכל זאת - הפעם הזו זה לא סתם ענין של אופנה):
http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=1064384

הוא מדהים, בלי קשר למחיר. פשוט ונגיש להפעלה, ונשמע חלום.

byrdparis

New member
אני חושב ש

כפיר התכוון לדיילי הראשון לא לג׳וניור ולא לחדש (הוא יתקן אותי אם אני טועה)
בכל מקרה נשמע שאתה מהלל את זה הספציפי ואת חולי הנפש ב tgp אני מכיר היטב (גילוי נאות: אני אחד מהם)

אם יש לנתי אולי אלך לבדוק אותו בקרוב.. ואולי אפילו יהיה אפשר לשים אותו מול הסטרימונים..
אז זה יהיה בכלל טוב.

וואלה

עכשיו אני נזכר, אכן ראיתי אותך שם (אני לא רשום אבל מטייל).
לפי מה שהבנתי, יש גרסה עוד יותר חדשה של הג'וניור, עם מוד שמאפשר משחק בפיץ' כשמשנים מהירות, בדומה לאנלוגי (ומקצר את המקס' ל 600ms).
יהיה מענין לשמוע את התרשמותך מהשוואה מול הסטרימון. בזמנו כשקניתי, הייתי לחוץ על דיליי ופשוט הימרתי. לא התאכזבתי בכלל.

byrdparis

New member

כן, אני שם כמעט 24 שעות ביממה.. זה פשוט ממכר מצד אחד ומצד שני התנועה שם פשוט מטורפת, חצי יום שם זה 3 עמודי שרשורים אחורה..
זה באמת באמת קשה לעקוב אחריהם. מה שכן יש שם חברה ממש כיפים, שמוכנים לעזור, עם המון ידע וכיוצ' וכמובן את כל החברה מהחברות עצמם...
אם זה מייק מאנלוגמאן, בריאן מוופמפלר, ג'ון מג'ון סור ועוד ועוד ועוד.. אז זה די מרנין למעשה.
מה שכן, בחודשיים האחרונים הוצאתי כמות כסף מטורפת! על ציוד.. והם אשמים בהכל! בהכל!

לגבי ה JR, אנסה אותו, אשמח לדווח שאעשה זאת כמובן.
לגבי כל המשחק בפיצ' וכאלה, זה פחות מעניין אותי, אני מחפש דיליי "פשוט" לכאורה, אבל שיתן לי משחק לאן שאני רוצה להגיע מבחינת חזרות וסאונד נקי ונכון.
דווקא בגלל שאומרים שהסטרימון סטרילי כזה, אני מתחבר לזה, אבל אני חושש שהוא דיגיטאלי מידי בסאונד, לכן הנטייה למקסון למשל או לאנלוגמאן עם "קטע"..
יש גם את הוואמפלר האקו טייפ.. שגם אותו אני חושב לנסות ..

נראה..

{מחזיק עם תחבושת אישית את הדימום מהארנק בעוד אני כותב שורות אלו}

MetalicBluz

New member
אתה משהו אתה :)

אני אישית כבר כמעט ולא נכנס לשם. פעם הייתי נכנס הרבה.
יש שיגידו שאני די קיצוני בדרכי ההימנעות שלי. דוגמא טובה תהיה העובדה שמחקתי אתמול את הפייסבוק..

MetalicBluz

New member
ד"א אי אפשר באמת למחוק

את הפייסבוק. הכלבים האלה לא נותנים כזו אפשרות.
פעם היה אפשר דרך איזה אתר מסויים למחוק לגמרי את הפייסבוק והם מאוד מהר חסמו את האפשרות הזו.
אפשר רק להשבית אותו וזה גם תהליך.. מעניין :)
קודם כל הם שואלים אותך שם למה אתה רוצה לעשות את זה. צריך לבחור ביו כל מיני אופציות שהם נותנים שם וכל דבר שאתה מסמן מופיע שם קונטרה. דרך בה הם אומרים לך איך אפשר להימנע מזה ובכל זאת להשאיר את הפייסבוק.
גם למעלה מופיעים תמונות של 6 חברים שלך שנבחרו באקראי וליד כל אחד מהם כתוב שהוא יתגעגע אליך וליד כל אחד אופציה לשלוח הודעה פרטית להסביר למה אתה עוזב..
אבל ההשבתה היא פיקציה. בלחיצת כפתור הפייסבוק חוזר בחזרה.
מה שאני עשיתי היה הרבה יותר רציני.. מחקתי פשוט את כל חברי הפייסבוק (איזה.. 700 ומשהו במספר)
מחקתי את כל הפרסומים והתמונות. ואז השבתתי אותו.
וזהו, אין יותר פייסבוק. אין למה לחזור.

במערכת לא תמיד כדאי להילחם. ועם נהר סוער אי אפשר להיאבק..
אפשר פשוט לא לקפוץ אליו :)

deathOrat

New member
לא ממש, הם מתוך חשיבה על זה שרוב

האנשים כבר התמכרו לזה הם נותנים לך את האופציה להתחרט תוך 14 ימים, במידה ואתה עושה לוגין באותה תק' החשבון חוזר אחרת'כמו שאני עשיתי החשבון נמחק לחלוטין וכ"כ שאתה עושה את זה, אנחנו משעבדים מידע על עצמנו ועוד נדרשים לתת את שמנו המדוייק, כתובתנו וכו' להראות את מעגלי החברים שלנו, לשתף מחשבות ותחומי עניין ועוד אנשים עושים את זה מרצון וכל זה לחברה שנסחרת בבורסה שהמשאב האמיתי שלה זה המידע הזה, שום דבר טוב לא יצא מזה.

למעלה