mood fm

kelly preston1

New member
mood fm

רדיו ירדני עם מוזיקה טובה.משהוא שומע אותם דרך האינטרנט? דרך איזה אתר? ניסיתי לשמוע אותו,נפתח מסך-לא היה בו כלום.אז פתחתי במדיה פלייר וגם התקבלה הודעה שאי אפשר להשמיע צריך לשנות משהו באפשרויות המדיה?

olli3

New member
מנהל
MOOD 92 FM

זאת הכתובת הישירה להאזנה. גם לי היא אינה פעילה אך זה קורה משום מה מידי פעם. mms://64.225.157.204/mood גם BEAT 102.5 FM הירדנית נופלת מידי פעם. אם אתה באיזור ירושלים, איזור עין גדי, ערד, מעלה אדומים (איזור צפון ירושלים) אפשר לקלוט גם בFM. אפשר לשלוח להם מייל (זה נמצא באופציות למטה של כל אתר) תחת צרו קשר. לתאר את הבעיה והם יפתרו אותה. בזמנו יצרתי קשר עם הירדנית PLAY 99.6 FM ומנהל התחנה חזר אליי להודות לי על ההודעה על התקלה.

גלעד2211

New member
אני לא מבין את הטמטום של תחנות הרדיו

מלזרוק ז על השידור ברשת ולא לתקן אותו שיעבוד. כבר מאתמול זה לא עובד וזו לא התחנה היחידה <ראו דוגמא רדיו ת"א> ואני בטוח שיש עוד הרבה תחנות שזה קורה אצלם. הרי לפי דעתי לתחנת רדיו צריך להיות הכי אכפת מהשידור ברשת כי דרך הרשת מאזינים מכל מקום גם בעולם.

olli3

New member
מנהל
כמו שאמרתי שליחת מייל לתחנות האלה...

פותרת את הבעיה, אלו תחנות מירדן!!! אין קשר בין מה שאתה רושם לבין מה שהולך בארץ, שם מתייחסים ברצינות לפניות. אתה מקבל מכתב חוזר ובו התנצלות על כך ותודות מקרב לב שהודעת על התקלה. בארץ אין לי שמץ איך זה עובד מכיוון שאני לא מאזין לאף תחנה דרך הרשת.

למעלה