Monte Carlo third round

Monte Carlo third round

some good games expected today. Coria beat Alberto Martin earlier and will meet Ferrer or Zabaleta in the QF The most interesting match today will be Safin vs Ferrero, both seem to be getting into good form as we approach the French Open. Odds are for Safin, but you never know with both of them Another good match today should be Federrer vs Gonzo

Niminator

New member
וולאנדרי ניצח את פוארטה.

משחק של כמעט שלוש שעות שהסתיים 7-6 6-7 4-6 לאיטלקי. ב3-3, על הסרב של פוארטה במערכה השלישית, וולאנדרי התחיל קצת להתכווץ, אז הוא לקח הפסקה. השדרנים של ESPN לא הפסיקו לזיין את השכל על כמה שזה רע למשחק, וכמה שצריכים להעיף את החוק הזה. בכל אופן, יהיה מעניין לראות כמה אנרגייה תישאר לאיטלקי ברבע הגמר. ד"א, יש מצב לרבעי גמר של נדאל\גאודיו ופדרר\גאסקה בחצי העליון- לא רע בכלל.

j cap

New member
חתיך? זאבאלטה? הללללו

טוווב...כל אחד והטעם שלו...

Niminator

New member
גאסקה ברבע הגמר!

פדרר נגד בחור שנראה כמו הגירסה הצעירה שלו-רבע גמר פוטנציאלי. בכל אופן לא נראה כאילו ישו יפסיד לגונזו, הוא מוביל כרגע 2-6 0-1. אחרי המשחק הנוכחי- סאפין נגד פררו.

Ill Fame

New member
על-אף פתיחת העונה המצויינת של נדאל,

לא הייתי מהמר עליו מול גאודיו. בששת טורנירי החימר האחרונים שלו, גאודיו העפיל לפחות לגמר
(וזכה בשלושה, אם אינני טועה). זוהי כמובן דעתי האישית (ואני מסופק אם מישהו יסכים איתי), אך לגאודיו יש את התזמון הטוב ביותר בעולם בחבטת הבקהנד. הבקהנד מפצה על סרב ופורהנד בינוניים. בארסנל המצומצם יחסית של גאודיו אף ניתן למצוא טאצ' נהדר גם בפורהנד וגם בבקהנד. אני סבור שהיחיד שיכול לעוצרו בטורניר הנוכחי הוא קוריה (אין אני בטוח האם פררו בכושר משחק מלא). יהיה מעניין, חברים שלי, נשתמע

פררו - קורייה בחצי הגמר

משחק חימר קלאסי בין שני מלכי החימר בשנים האחרונות (עם כל הכבוד לגאודיו ונדאל) פדרר בינתיים די מתקשה מול גסקה. 4-4 בראשונה עם שבירות חוזרות ונשנות

למעלה