Monster's of Rock

moshel

New member
Monster's of Rock

שלום לכולם כמה פעמים ישבתם בבית טענתם את הדיסק של הלהקה האהובה עלכם משנות ה70 למערכת וחשבתם "לו רק יכול הייתי להיות נוכח באחת ההופעות הללו של שנות ה70 " ולראות את OZZY שר את PARANOID עם BLACK SABBATH לראות את DEEP PURPLE מבצעים את SMOKE ON THE WATER לראות את JIMMY PAGE מנגן על הקשת בשיר DAZED AND CONFUSED לראות את להקת THE WHO משתגעים ושוברים גיטרות על הבמה ומבצעים את אופרת הרוק טומי ולראות את ההרכב הקלאסי ביותר של להקת URIAH HEEP עם הסולן האגדי DAVID BYRON שר את JULY MORNING בהופעה או לראות את DIO ו BLACKMORE על במה אחת מבצעים את CATCH THE RINABOW אני בטוח שזה חלום רטוב של כול חובב מוסיקה נכון? אז עכשו יש לכם הזדמנות להגשים את הפנטזיה או לפחות לראות אותה על מסך ענק עם עוד 370 איש ולהרגיש שאתם ממש ממש שם !!!!! בתאריך ה20.5.05 אני אקיים בסינמטק תל אביב אירוע רוק ענק ששמו "Monster's of rock " האירוע יחל בשעה 14:00 ימשך יותר מארבע שעות ויחולק לשני חלקים: חלק ראשון שבו אקרין קטעים נרחבים מחמש הופעות רוק נדירות ביותר של חמש מפלצות רוק מתוך שש הלהקות המופיעות ברשימה LED ZEPPELIN הופעה משנת 1979 KNEBWORTH FESTIVAL DEEP PURPLE 1974 CALIFORNIA JAM RAINBOW LIVE ROCKPALAST 1977 BLACK SABBATH LIVE AT PARIS 1970 THE WHO ההופעה מתוך LIVE AT THE ISLE OF WIGHT FESTIVAL 1970 URIAH HEEP LIVE AT BUDOKAN 1973 בחלקו השני של המרתון אני אקרין הופעה שלמה של אחת מתוך חמש הלהקות שאתם תבחרו כך שתרגישו שאתם נמצאים ממש באחת ההופעות הללו כול ההקרנות הן מ DVD מקורי באיכות פצצה של קול ותמונה מה שעלכם לעשות כדי לבחור הוא פשוט להכנס לאתר שלי www.progrock.co.il ולבחר את הלהקה שנקרין מופע שלם שלה . DEEP PURPLE -CALIFORNIA JAM 1974 RAINBOW -LIVE ROCKPALAST 1977 BLACK SABBATH -LIVE AT PARIS 1970 THE WHO -ISLE OF WIGHT FESTIVAL 1970 URIAH HEEP - LIVE AT BUDOKAN 1973 המרתון ימשך ארבע שעות והמחיר למרתון הוא 40 שקלים בלבד !!!!! אז עכשו אין יותר תירוצים של שעה מאוחרת כי זה מתחיל בשעה 14:00 אין יותר תירוצים של לימודים למחרת כי זה ביום שישי אין יותר תירוצים של שמירת השבת כי האירוע יגמר לפני תחילת השבת אז למה אתם מחכים עוד לא ניכנסתם להצביע ולהזמין כרטיסים??? שלכם MosheL

למעלה