monk

tarash

New member
monk

הדמות שלי היא monk סדר טוב בדרגה ראשונה בחבורה שמורכבת מ: פייטן(bard) ,פאלדין ,בן מחצית גנב ,קוסם וחצי אורק שמת ואי אפשר להחיות אותו (פרש מהקבוצה...) שאלתי היא כזאת: בתור monk האם יש דפוס מסויים של התנהגות שאני צריך לפעל על פיו? כלומר, מתבודד או אקטיבי או מחליט החלטות או נותן את קולי אחרון וכן הלאה...

DDN

New member
לאיזה מסדר הוא משתייך?

מה הקודים של אותו מסדר? זה תלוי אך ורק בך ובמנחה שלך.

Elenlos

New member
מסדר...

monk = נזיר ... נזירים חיים במנזרים... לכל מנזר יש אמונה מסויימת שהיא מאמינה בו... האמונה ואופן האמונה של המנזר שלך משפיעים ישירות על הנזיר שלך... מסדר... דעתי בלבד יכול להיות שאני טועה...

הלדין

New member
לא מדויק...

היו נזירים שאינם מאוגדים במסדרים אלא מתבודדים. מפה נגזרה למעשה המילה הלועזית לנזיר- "מונק"- שפירושה "מתבודד" ביוונית, אאל"ט. רק מאוחר יותר הנזירים התחילו להתאחד לקהילות של נזירים. אתה יכול לקרוא על זה יותר ב-"רגל החזיר של האח ג'ינפרו" שדן בתהפוכותיו של מושג הקדושה בדת הנוצרית.

tarash

New member
ok...

אני לא קשור לאף מסדר אבל אני "כבול" במוסכמות הטוב והעזרה לאחר ולא אני לא היפי אני פשוט אני ,לפי דעתי אני כtarash (דמותי) עושה את מה שהייתי עושה כתמיר (שמי בישראל) באותן סיטואציות ואותם אמצעים. למשל: אנחנו היינו צריכים למצוא איזו כוהנת באי מ-ל-א undeds בשביל אחותה ואחרי שמצאנו אותה היא אמרה לנו לא לספר לאף אחד היא אפילו השביעה את הפאלדין לא לספר אבל אנחנו היינו חייבים להגיד משהו לאחותה אז מפאת הנסיבות ומשום שלא היה אף אחד אחר אני הלכתי ודיברתי עם אחותה של הכוהנת למרות ששיקרתי לה ואמרתי לה שאחותה נאכלה ע"י מפלצת באמצע הים שאלתי אותה אם יש משהוא שאני יכול לעשות בשבילה (מה שממש דפק אותי אחר-כך). זה דבר שאני בתור תמיר הייתי עושה ולא אני לא מערבב שחקן דמות כי החלטתי שאני לא אוכל לשחק משהוא שהוא לא אני שלא פועל לפי העקרונות שלי. לסיכום. בהחלט לא נותנים XP לגנדלף ונראה מי יעז להתווכח.

Elenlos

New member
נכון שזה מעצבן לכתוב נושא.....

זאת דמות ראשונה שלך?? כי אם כן אני מבין למה היא דומה לך... אבל תדע שחלק מהכיף שבמשחק תפקידים הוא לשחק משהו שונה, אחר, זר... שלא תבין אותי לא נכון גם הדמות הראשונה שלי היתה דומה לי... אני רק אומר שלהתנסות בהרבה סגנונות מתגלה להיות די מהנה, אם מצליחים כמובן... אם לא אז... חבל!! בקשר לנזיר שלך: רוב השחקנים (או לפחות אלה שאני מכיר...) יוצרים לנזיר שלהם איזשהוא מסדר או מצטרפים למסדר שהשה"ם יצר או בכלל מצטרפים לאחד מוכן מהספרים... מסיבה פשוטה - זה מוסיף עומק לדמות, יופי מסויים ובהחלט נותן עוד אפשרויות משחק מענינות! תאמין לי זה רק יוסיף!! וחוץ מזה למה לא בכלל??? אלה אם כן אתה מתעצל... שזה כבר עניין אחר...

Remetz

New member
Not to mention-

That she obviously did not become a monk by herself. She must've had SOME mentor. But that doesn't say anything about her involvement in the groupe discussions or her charcter, even. By the way, to my opinion - Your charcter, as a Lawfull Good, shouldn't have lied about the sister fate, but should've simply said that you are prevented from telling anything of this subject under the threat of tainting your honor. But that's just me.

tarash

New member
correct

השה"מ שלי אמר לי שבתור דמות סדר טוב אני לא אמור לשקר אבל בגלל שזה פעם ראשונה ואני לא ידעתי את זה הוא יוותר לי אבל בגלל ששאלתי את אחותה של הכוהנת שד"א מאוד חזקה (העיפה את הגנב שלנו כמה מאות מטרים באוויר והחזיקה אותו תלוי על קיר בהינףיד ובלי להניד עפעף) אם אני יכול לעשות משהוא בשבילה היא אמרה לי : אני רוצה שריד מהגופה וזה היה עונש מספיק. נ"ב. i had a mentor and he taugt me everything i know and he raised me by the valuse of good and honor

Remetz

New member
That's more like it...

Now be a dear and get that body sample to that vamiress/demon/planar-touched nice lady...

tarash

New member
i did ,cind'a

אחרכך נזכרתי שבאי מצאנו פסל שנהב וחשבתי לתת לה את הפסל כמזכרת מאחותה אבל אז נזכרתי שאסור לי לשקר אז נתתי את הפסל לפייטן שבחבורה והוא הלך ונתן לה את הפסל ,שהיא קיבלה בהקרת תודה והחשיבה אותו כשריד מהגופה(פיו...) ,דרך אגב האם הזכרתי שלאחר "השלמת" המשימה היא נתנה לכל אחד מחברי חבורתינו בדרגה ראשונה שק מלא ב-100GP .

סנדרין

New member
אויש. ../images/Emo142.gif

האיסור לשקר הוא לא חוק, כמו 'אסור לגנוב' או 'צריך לחגור חגורת בטיחות'. זה חלק מהקוד שהדמות חיה על פיו, חלק מהאישיות שלה וההשקפה שלה על החיים, כך שלתת לפייטן לדבר במקומך זה סתם התחמקות נק"ניסטית, סילחו לי על הרשעות
. נו, דמות ראשונה.

למעלה