אז הנה התשובה שחיפשת
על דמות הנזיר במהדורה שניה כתוב ב: 1. THE COMPLETE PRIEST´S HANDBOOK ששם מופיע ה-FIGHTING MONK בתור קיט (KIT) שכוהן יכול לקחת. הוא דומה ביכולתיו לנזיר של המהדורה השלישית. 2. THE COMPLETE FIGHTER´S HANDBOOK במידה ומה שחיפשת זה באמת ה-FIGHTING MONK שמופיע בספר של הכוהנים (שכתבתי למעלה) מומלץ לך ע"י החברה עצמה לעיין בספר זה שכן יש בו פרק מיוחד לקרב לא-מזוין, מה שהנזיר בעצם עושה. 3. THE COMPLETE NINJA´S HANDBOOK הרחבה עוד יותר מעמיקה מאשר כתוב בספר הלוחמים (שכתבתי למעלה). זה אולי כבר יותר מדי. 4. PLAYER´S OPTION: SPELLS & MAGIC ספר מצוין מסידרת ה - PLAYERS OPTIONS נותן שם את הנזיר בתור מקצוע לכל דבר (!!!) ולא כקיט של הכוהן. אני הייתי ממליץ על זה מכל השאר. אבל תעיין בכולם ותבחר מה שמתאים לך הכי. היכן אפשר למצוא את כולם? פשוט מאוד, חפש ב-KAZAA או בכל תוכנית שיתוף קבצים. ואם אתה כבר עושה את זה אז אני ממליץ לך לחפש את: THE COMPLETE AD&D 2ND EDITION ARCHIVE שהוא למעשה קובץ שמכיל (כמעט) את כל הספרים של המהדורה השניה, כל ספרי הדמויות, כל ספרי הגזעים, כל ההרחבות, כל המדריכים, המפלצות, האלים, הציודים ומה לא... האמת שמה שכן חסר בו הוא את THE COMPLETE HUMANOID´S HANDBOOK ואת THE COMPLETE GLADIATOR´S HANDBOOK וכן את הספרים של המהדורה השניה שקשורים למערכה מסוימת כגון DARK-SUN, FORGOTTEN REALMS, DRAGON LANCE וכל המערכות האחרות אבל אותם אפשר להוריד בנפרד באותה הקלות. בסיכום יש שם 26 ספרים על גבי 5986 עמודים.