monk

I_R_SMART

New member
monk

אני רוצה לעשות דף דמות לנזיר למהדורה השנייה של מוד"מ ואני חייב למצוא חומר קריאה על החוקים המיוחדים. יכול ליהיות שקיים "the book of monks" או משהו כזה? אם למישהו יש חומר בנושא שבבקשה יפרסם כאן.

ארו

New member
קיים חומר, וודאי שקיים

יצאו ספרים מיוחדים לכל מקצוע דמות (כמו במהדורה 3). ואולם - קריאתך להצבת החומר כאן בפורום מהווה קריאה לעבירה על החוק ! פרסום החומר כאן יפר את חוק זכויות היוצרים. מוטב שתחפש לרכוש את החומר, או לחילופין תעיין באתר של WoTC www.wizards.com , אולי הם מציגים שם חומר חינמי על מהדורות קודמות . ארו - מנהל פורום טולקין.

I_R_SMART

New member
חיפשתי בwizards אבל...

אין להם שום מידע על הנזיר לגירסא השנייה (לא ספרים שאפשר לקנות ולא ספרים שניתן להוריד אותם בחינם). אני ממש צריך לינק לאיזה אתר עם חומר בנושא, או מקום שבו אני אוכל לקנות ספר על הנזיר.

Gilgam69

New member
אז הנה התשובה שחיפשת

על דמות הנזיר במהדורה שניה כתוב ב: 1. THE COMPLETE PRIEST´S HANDBOOK ששם מופיע ה-FIGHTING MONK בתור קיט (KIT) שכוהן יכול לקחת. הוא דומה ביכולתיו לנזיר של המהדורה השלישית. 2. THE COMPLETE FIGHTER´S HANDBOOK במידה ומה שחיפשת זה באמת ה-FIGHTING MONK שמופיע בספר של הכוהנים (שכתבתי למעלה) מומלץ לך ע"י החברה עצמה לעיין בספר זה שכן יש בו פרק מיוחד לקרב לא-מזוין, מה שהנזיר בעצם עושה. 3. THE COMPLETE NINJA´S HANDBOOK הרחבה עוד יותר מעמיקה מאשר כתוב בספר הלוחמים (שכתבתי למעלה). זה אולי כבר יותר מדי. 4. PLAYER´S OPTION: SPELLS & MAGIC ספר מצוין מסידרת ה - PLAYERS OPTIONS נותן שם את הנזיר בתור מקצוע לכל דבר (!!!) ולא כקיט של הכוהן. אני הייתי ממליץ על זה מכל השאר. אבל תעיין בכולם ותבחר מה שמתאים לך הכי. היכן אפשר למצוא את כולם? פשוט מאוד, חפש ב-KAZAA או בכל תוכנית שיתוף קבצים. ואם אתה כבר עושה את זה אז אני ממליץ לך לחפש את: THE COMPLETE AD&D 2ND EDITION ARCHIVE שהוא למעשה קובץ שמכיל (כמעט) את כל הספרים של המהדורה השניה, כל ספרי הדמויות, כל ספרי הגזעים, כל ההרחבות, כל המדריכים, המפלצות, האלים, הציודים ומה לא... האמת שמה שכן חסר בו הוא את THE COMPLETE HUMANOID´S HANDBOOK ואת THE COMPLETE GLADIATOR´S HANDBOOK וכן את הספרים של המהדורה השניה שקשורים למערכה מסוימת כגון DARK-SUN, FORGOTTEN REALMS, DRAGON LANCE וכל המערכות האחרות אבל אותם אפשר להוריד בנפרד באותה הקלות. בסיכום יש שם 26 ספרים על גבי 5986 עמודים.

I_R_SMART

New member
תודה רבה!!../images/Emo51.gif../images/Emo98.gif

תודה תודה תודה! ממש עזרת לי

למעלה