MONEY MONEY MONEY

-TURTLE

New member
MONEY MONEY MONEY

כמה אמור לעלות צלם (וידאו+סטילס+אלבום מעוצב) ? תודה
 

שירי71

New member
תלוי בתקופה, וגם...

אני לא זוכרת כמה זה אצלנו, אולי 1200 לפני מעמ? ללא אלבום. קחו בחשבון שאלבום מעוצב מייקר הכל בעוד כמה מאות דולרים הן כי הוא יקר והן כי הוא כולל רק חלק מהתמונות - בדרך כלל לא יותר מ-100 למרות שיש אלבומים עם תכולה גדולה, איךשהוא יוצא שבאלו שמקבלים יש ממש מעט תמונות מה שמצריך לקנות עוד מעוצב נוסף... ואז זה עוד כסף. אישית ממליצה לכל מי שחש בטוח בלעשות לבד, לעשות לבד כי זה נראה לי כייף ואחלה ואין הפתעות עם עיצובים שלא לטעמכם. אבל אין בזה חיסכון כלכלי שכן אלבומים יפים מעץ או מעור ללא כיסים עולים הון תועפות - כבר בדקתי. חוץ מזה אנו מקבלים 3 קלטול וכן 3 אני לא זוכרת איך קורים להם אבל זה משהו בטכניקה חדשה יותר שנוכל בעתיד לערוך כרצוננו על מחשב, גם ש עותקים וכן תקציר של חצי שעה וכן 300 תמונות ונגטיבים .
 

שירי71

New member
לקחנו את ת"D תמר

ואני מאד מקווה שאייני טועה במספרים. יש להם רשימת דילים ובחרנו פשוט אחד מהם שנראה לנו הכי מתאים לנו מבחינת מה שמקבלים. הם זוג שמצלם - היא סטילס והוא ווידאו ועריכה.
 

שירי71

New member
בררנו רק בעושים צילום ואצל ערן בארי

אהבתי מאד את העבודות של עושים צילום רק מה, הבחור שפגש אותנו היה מגעיל למדי, אולי כי פגשנו אותו מוקדם מאד בבוקר והוא עדיין היה עם קורי שינה. אבך בגלל הגועל החלטנו לא ללכת על זה. אני לא חושבת שזו סיבה טובה אבל זה מה שהבטן שלי אמרה לי. הוא היה מאד עיסקי וגרידי. ערן בארי מראה עבודות יפות מאד, רק מה הוא רק סטילסס ולי לא היה כח לחפש בנפרד צלם וידאו. אבל בארי מאד מומלץ ומאד מאד נחמד ומצם מאד מאד יפה בדומה חעושים צילום. וסגרנו על תג תמר בגלל כל מה שכתבתי בעבר.
 
למעלה