Money Is Funny

One Minute

New member
Money Is Funny../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif../images/Emo130.gif

שרשור המכירות(סתם כי לא ראיתי אחד בסביבה), לא יודעם את הערך של החפץ שאתם רוצים למכור? שאלו הכל כאן
רועי

One Minute

New member
שאלה לגבי Tube לרמה 60

אהה, אני כרגע מנסה להשיג כסף, להגיע ל10 מיליון לפחות או משהו כדי שאוכל לקנות ציוד נורמלי [אוברול לרמה 58, גלימה נחמדה ומשהו], אשמח לתגובות?

Robinho1

New member
wtf

כנראה לא יודעים גם לי עונים על כמה פעמים שאני שואל. לא קרה כלום..

ToryMaster

New member
לומבינה

מתי ניתנה לך התחושה שמישהו פה עובד בשבילך? שבת, יש פה לא מעט גולשים קבועים שהם שומרי שבת, ולא מעט גולשים קבועים שפשוט יש להם דברים טובים יותר לעשות בסוף השבוע. סביר מאוד להניח שאולי פשוט לא יודעים את התשובה, גם כן. בדקת בבזיל?

ToryMaster

New member
נכון

וציפית שבשלוש השעות שנשארו בין השאלה שלך לכניסת השבת, שומרי השבת יספיקו לענות, בהתחשב בעובדה שיש להם הרבה מאוד דברים לעשות בלי קשר? אף אחד לא עובד בשביל אף אחד פה, ולא כולם יודעים את כל התשובות, אבל בהחלט ובהחלט שאף אחד לא מתעלם ממך מתוך כונוה לפגוע, ואמירה בנוסח "אל תעשו טובות" לא תגרום לאף אחד לרצות לענות, אלא אפילו להיפך, תעורר אנטגוניזם.

One Minute

New member
הא?

יואו מה כבר עשיתי, איזה עניין את עושה...... אם שום דבר שאני רושם לא מוצא חן בענייך, אני יכול לעזוב =\

Robinho1

New member
למה אתה חושב שמישהו

שיודע את התשובה ויכול לענות בכוונה לא עונה?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif תבין,

אני לא חושבת (ואני גם די בטוחה) שהמנהלת התכוונה לומר לך לעזוב, ואם אתה כל כך רוצה לעזוב היא לא תקשור אותך באזיקים וברור שהיא לא תתחנן שתשאר. זאת החלטה שלך, ותגובה של "תודה שאתם עונים לי באמת, לא צריך טובות" ממש לא לעניין. אני אישית לא שומרת שבת וראיתי את ההודעה שלך, לא הגבתי בגלל שאני לא בקיעה במחירים ואני חושבת שאם אני לא יודעת עדיף שאני לא אנחש סתם ואשאיר את זה "למומחים".

ToryMaster

New member
לא ביקשתי ממך לעזוב

ביקשתי לכבד את הגולשים בפורום, ולא לתקוף אותם כי מסיבותיהם הם לא עונים לשאלה שלך.

One Minute

New member
לא תקפתי אף אחד

פשוט ראיתי שהיו בפורום אנשים שמבינים והם לא ענו.. כנראה הם לא שמו לב

sapir aloud555

New member
@_@

זה מקסימום 500K, רוב הסיכווים שלא תצליח למכור את זה במחיר הזה. הממ. רוב הדברים שיש לך בEquip יכולים ללכת לEtc (אלא אם הם עם מגילות) וכו'. מגילות הכי עוזרות בלהשיג כסף. (גם לעשות קווסטים רב פעמיים כמו Orbis Rock Scroll וכאלו) בהצלחה.

sapir aloud555

New member
ברה, לא?

5-6 מיל. אבל עם המחירים של עכשיו.. יהיה קשה למכור את זה. בהצלחה. ם:

XxTherionxX

New member
Shinkita

SHINKITA DAGGER לרמה 50 ~ 63 ATT Cromi WAND לרמה 48 ~ 39 M ATT (אם אני לא טועה) ARC STAFF לרמה 45 ~ 46 M ATT מה המחירים שלהם בסקניה?? כולם נקיים בלי סקרולים... תודה

sapir aloud555

New member
~

Shnik - 250k~300k בקשר לArc והCromi, כתבת M.att, אבל כנראה התכוונת לAtt, שלא ממש משנה לקוסמים.. כדאי שתבדקי שוב. בכל אופן, מחיר לנשק ממוצע הוא 300k לArc ו320k לקרומי. בערך.

למעלה