monday night spoiler

Reshefgarcia

New member
monday night spoiler

זהירות...ספויילר למאנדיי נייט פילי - סיאטל איך יודעים שהקבוצה שלך ויתרה על העונה??? באינטרספשן השני של מקמהון,ראו בהילוך החוזר איך LJ SMITH שאליו היה מיועד הכדור,ועוד רסיבר שהיה בשכונה,ראו את האינטרספשן,ופשוט נעמדו במקום... סמית' אפילו שם ידיים על המותניים.... פשוט עצוב... כשחוטפים לך כדור,והשחקנים אפילו לא מנסים...פשוט עצוב...

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif משחק האנדר-אובר 13.5 (MNF)

מה זה הדבר הזה????????????????????????????? זה יותר גרוע מהשחיטות הכי גרועות בקולג' כש USC פוגשת נגיד את Appalachian state או נגיד טקסס את לואיזיאנה מונרו. ואנחנו רק במחצית... (35 - 0) לא ראוי ולא מכובד לקבוצה שקוראת לעצמה מקצוענית. שיתבייש מי שנתן לטרל אוונס ללכת, ושבגלל יהירות שאין לה גבול לא מסוגל ללכת בעצמו הביתה. בושה, איגלס.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif MNF, תגידו,

קרה פעם שמאמן התפטר תוך כדי משחק? כי זה מה שצריך כנראה לקרות כאן. 42 - 0 בפתיחת המחצית השניה??? מילא התוצאה,... הצורה!

royfr

New member
SEA-PHI../images/Emo58.gif

תסתכלו על הסטטיסקות של המשחק. שתי הקבוצות צברו ביחד פחות מ-400 יארד. מי שההגנה של סיאטל אצלו בפנטאסי, הרוויח בענק. מביך, מאד מביך.

CKYEN1

New member
../images/Emo58.gif

אני נכנס לארון שלא ידעו שאני אוהד של הקבוצה הזאת... איזו בושה... עזבו הגנה... ההתקפה!!!!!! שני אינטרספנים שהפכו לטאצ'דאונים ועוד פאמבל עם תוצאה דומה... ועוד לסיאטל!!!!!!!!!!!!!!!

ranatz

New member
אנדי ריד-ספויילר

הדובון המשופם צריך להחזיר את המפתחות ובהקדם. הקבוצה הזו מורכבת מאוסף לוזרים כשהוא הלוזר הראשי. היה לסגל הזה חלון הזדמנויות לזכות באליפות והחלון הזה נסגר בטריקה, מי יודע לעוד כמה שנים. מזל שאוהדי האיגלס מורגלים בלוזריות הזו, אחרת היו שורפים את המועדון

videoman

New member
כבוד לסיאטל.

הם משתפרים מעונה לעונה והשנה הם מועמדים לגיטימים ללכת עד הסוף. בכלל זאת עיר מגניבה (כשמזג האויר לא מסתיר את זה)

CKYEN1

New member
טוב אני הייתי מוותר לך כי גם ככה זה

לא ממש משנה... הכתובת הייתה על הקיר

lirandr

New member
../images/Emo58.gif

הבוקר התביישתי לשים את חלוק "האיגלס" שלי
מזל שהכנסתי לעצמי לראש, שהם סתם מעבירים משחקים, סוג של garbage time.

geviaz

New member
פילי ../images/Emo58.gif

זה הכל בגלל איך שהם פישלו בSB!! הם ביזבזו את ההזדמנות שלהם.

למעלה