Monday Night Football PHI-DAL

WickedZebra

New member
Monday Night Football PHI-DAL ../images/Emo58.gif

מי רואה את המשחק? זה הMNF הראשון שלי, הלכתי לישון בתשע וחצי, בקושי ישנתי (הגוף שלי לא רגיל לשעות כאלה), קמתי ב3:25, שמתי לעצמי קפה, ויאללה בלאגן! עכשיו המחצית, איזה משחק מטורף יא אללה, אני לא מאמין שיש עוד מחצית שלמה לטירוף הזה...

Yo-man

New member
גם אני פה ../images/Emo58.gif

שמתי שעון ל-4:45 ותודות ל-YES MAX אני קצת מאחוריך במשחק (עכשיו מחצית אצלי) ואני מרוצה עד השמיים. כמו שסיכמו עד כה - 2 TD ל-TO, שניים לווסטברוק, החזרת בעיטה ל-TD, פאמבל באנדזון, והמהלך הכי מטופש בהיסטוריה של פוטבול של רוקי... וזה רק במחצית הראשונה !!!!!!!!!!

laufgas

New member
../images/Emo58.gif גם אני רואה

משחק מדהים. וואו. לא נגמר.

WickedZebra

New member
../images/Emo58.gif נשרים-קאובויים

בהחלט לא אכזב המשחק הזה, אחד מהמשחקים היותר טובים שראיתי. למזלו של דישון ג'קסון, יש את ווסטברוק. TO היה ענק, לא רואים אותו כמעט בכלל, נראה לי שהוא תפס איזה 3 מסירות... אבל כל מהלך שלו זה או big play או TD, מדהים. לעומת זאת שבוע הבא המאנדיי נייט זה SD-NYJ שלטעמי הולך להיות עלוב... ואני כ"כ שונא לראות משחקים ב-ESPN, הפרסומות הן פשוט אנטי-קליימקס מטורף למשחק. כמה פעמים אפשר לראות את אותו שחקן גולף שוודי שמן?! (שלא לדבר על כל הבייסבול והכדורגל שגם חזרו על עצמם) עדיף כבר את הפרסומות לאוכל (וויאגרה
) של CBS...

roei90210

New member
וואו, אחד המאנדיי הטובים

מי שהתעצל לקום בלילה חייב לתפוס את השידור החוזר. משחק לדורות. ובשבוע הבא סאנדיי נייט דאלאס-גרין ביי

Yo-man

New member
סיכום שבועי לשאלת אוונגארד (../images/Emo58.gif ל-MNF)

בסיכום שבועי למצב התחרות בבחינת שאלת "אוונגארד", השבוע ה-NFC מזרח עשה המון נקודות. ניו-יורק ודאלאס הכניסו כל אחת 41 נקודות פילי 37 נקודות והרדסקינס 29 נקודות. כבר 148 נקודות אחרי שבוע אחד!!! בקצב הזה roniway1, שרשם את הכי הרבה נקודות (500) נראה עם הסיכויים הטובים ביותר
, בעיקר לקראת השבוע הבא שוושינגטון נפגשים עם אריזונה וג'איינטס מארחים את סינסנטי אותם יתחנו דאלאס בשבוע 5...

unknown92

New member
חזרתי הביתה בדיוק בזמן לקיקאוף אבל...

לא היה לי כבר כוח לראות את המשחק. מה אתם אומרים שווה לראות תשידור החוזר?

omrili77

New member
אם איכות המשחק נחשבת ספוילר אז ../images/Emo58.gif

ראיתי רק מחצית ראשונה והקלטתי את השניה, ובהחלט שווה לראות. אחת המחציות הטובות שראיתי. אני מתכוון לראות היום את המחצית השניה, אני מקווה שהיא טובה כמו הראשונה.

c0g

New member
מישהו הקליט את המשחק כולו?

פיספסתי
עבודה מחורבנת.

c0g

New member
בכל זאת, מישהו? אפילו מחצית תספיק לי :(

זה PIT-CLE.

Yo-man

New member
יש לי את כל המשחק ב-YES MAX

תרצה אותו מוקלט על קלטת וידאו? ואם כן - איפה אתה גר/עובד/מסתובב בדרך כלל?

c0g

New member
אפשר וידאו, אפשר גם DVD

אני גר בקרית אונו ועובד ליד קניון איילון. עד לאן להגיע כדי לאסוף? תודה רבה!

ThEgReEnKiNg

New member
פילי-דאלאס ../images/Emo58.gif

בהחלט משחק טוב , אבל אני חייב לצאת קצת מאוכזב. פילי יכלו לנצח את המשחק הזה , אבל מקנאב החליט לפאמבל כרגיל , וברגע שזה קרה. ידעתי שדאלאס ינצחו לא משנה מה , לוזרים תמיד נשארים לוזרים
. מצד שני , אני אופטימי בקשר לעתיד , פילדלפיה נראו טוב מאוד בשבועיים האלה במיוחד בצד ההתקפי , וזה מאוד מעודד אותי להמשך. אני כל כך שונא להפסיד לדאלאס , אבל באמת קבוצה אדירה
, הם ללא ספק המועמדעת הבכירה לסופרבול , סאן דייגו מפסידים כל הזמן , הקולטס נראים נורא , פטריוטס בלי בריידי.

manning ownage

New member
../images/Emo58.gif DAL-PHI

jesus , אחד המשחקים הכי מטורפים שראיתי,לדעתי האיגלס יכלו לנצח אם היו מגנים אל מקנאב טוב יותר ונותנים לו יותר זמן בתוך הפוקט. חוץ מזה,TO פשוט שחקן ענק,לא סתם הריסבר הכי טוב בליגה אם אחד הQB הטובים בליגה יוצרים התקפה כזאת קטלנית. ושימו לב,TO עכשיו מקום שני בכל הזמנים ותפיסות TD,שני רק לג'רי רייס.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif PHI@DAL

מצשחק מצויין, אבל מעצבן. זה היה בידיים שלנו. כשראיתי את הפאמבל, לא רציתי להאמין שזה נגמר. כ"כ אכזרי. אני לא יודע מה היה קורה אם הפאמבל לא היה מתרחש, אבל אני יודע שהייתי מרגיש הבה יותר טוב אם הייתי מפסיד בלי הפאמבל הזה. זה פשוט הרס ת'מצב רוח. היה משחק כ"כ הוגן. קרו כ"כ הרבה דברים במשחק הזה שקשה להתחיל מאיפשהו. הטעות של דישון ג'קסון תרדוף אותו לנצח. אני חושב שחוץ מכמה פעמים בודדות, האופנסיב ליין של פילדלפיה מאוד הרשים, ומקנאב הראה שכשהוא בריא - ההתקפה בריאה. לגבי דאלאס - קבוצה מצויינת, אבל לא בלתי מנוצחת. פילדלפיה מול דאלאס בגמר ה NFC? הלוואי. לא רואה גמר יותר טוב מזה.

roei90210

New member
../images/Emo58.gif PHI@DAL

שמע.. גם אני התעצבנתי מהפאמבל של רומו, וגם הוא הוביל (רק שכאן בצורה ישירה) לטאצ'דאון. אבל נניח והתוצאה היתה הפוכה, לא הייתי מאשים לשניה את רומו או מתעצבן עליו. אחי, קצת סטטיסטיקת TMQ: הקבוצה שלך הכניסה 37 נקודות והפסידה. א. זה לא קורה הרבה. ב. אם זה קורה, זו אשמת ההגנה. אם כבר דיברת על זה שהיה משחק הוגן, אין יותר הוגן מזה שלרומו ומקנאב היו פאמבלים שהובילו ל-TD. לרומו גם היתה את החטיפה שהובילה ל-TD. אם אני לא טועה, הפאמבל הראשון של מקנאב היה ל-FG. ה-bonehead play של ג'קסון היה היסטרי. מזכיר קצת את מה שהיה לליאון לט בסופרבול, רק שהוא לא זרק את הכדור, פשוט מישהו העיף לו אותו. תתכונן לראות את המהלך הזה הרבה כי הולכים להראות אותו בערך בכל משחק שני של האיגלס
ואני לא יודע למה אתה מאחל לעצמך את זה, אני לא הייתי רוצה לפגוש את פילי בגמר ה-NFC. אם זה יהיה כמו שהיה הלילה, אני אקבל התקף לב.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב

לא האשמתי את מקנאב. אמרתי שהוא שיחק טוב. אי אפשר למנוע תמיד פאמבלים. זה חלק מהמשחק. אני מסכים איתך בכל מה שאמרת, וזאת גם הטענה שלי (שפשוט לא יצא לי לכתוב אותה) - כשמכניסים 37 נקודות ומפסידים, בדרך כלל זה נופל על ההגנה. מעבר לזה, אני גם לא שוכח את ההחזרה של בעיטת הפתיחה ל 98 יארד. הקבוצה המיוחדת צריכה לעבוד קצת על הקאבר. ולגבי הפלייאוף - יש מצב שבסופו של דבר לא תהיה ברירה ופילי ודאלאס יפגשו בגמר. אבל בוא נגיד, שבטוח לא משנה מי תנצח בגמר כזה, זה רק יעשה לה טוב בסופרבול. אם יבטיחו לי זכייה בסופרבול בתנאי שאני צריך לנצח את דאלאס בגמר - אני קונה את זה!

למעלה