Monday

Simply Blonde

New member
Monday../images/Emo42.gif

קודם כל בהצלחות לכל מי שניגש לבגרות באנגלית שזה בערך כולם,בערך. לא בא לי לגשת נו. המממממממממ יום שני מה אתם עושים היום?
וכדי שלכולכם יהיה יום מלהיב מהמם מדהים ויפיוף. קבלו תמונה של היצור הכי מלאכי מדהים ארג אין סוף
מזל טוב לאיתני החתיך הזה שהיה לו יומולדת שבוע שעבר
פוץ קטן שלי. טוב זהו יצאתי פאקצתית מידי. אה גן הסתפרתי אני להתחדש

מזל טוב

יום טוב C טוב, בטוח שיהיה טוב D טוב, גם בטוח שיהיה טוב. לילה טוב למה אני ער?!

Keren I6

New member
איזה מתוק../images/Emo99.gif

עד ארבע וחצי אני בבית,ועוד לא צריך ללמוד לפני. ממש כיף
בהצלחה לכולם
אל תתדאגו,זו בסה"כ בגרות באנגלית,לא צריך לכתוב יותר מידי,לא צריך לדאוג כל הזמן לעמוד בלוח זמנים,רק להפעיל את המוח ולחשוב..לחשוב כמה שיותר.

Efrat K

New member
חלמתי 3 חלומות בלילה אחד

בחלום האחרון הייתי בביה"ס וכתבו משהו על הלוח עם הציונים בתנ"ך,לא כתבו שמות אבל כתבו ציונים שהיו: 0-30 40 60 99 100 זה לא ממש נראה לי הגיוני כי בתנ"ך דתי קשה מאוד לקבל 100. בחלום השני קיבלתי 97 במתמטיקה,בחלום שחלמתי בשבת קיבלתי 100 במתמטיקה ולא 97,בכל מקרה גם אם אני אקבל 97 המורה תהיה חייבת להגיש אותי על 100 כי כל השנה קיבלתי 100,אלא אם כן היא תרצה לעצבן אותי כמו המורה לאנגלית. בחלום השלישי הייתי בפולין,בנמל תעופה שירדנו היו מלא שלטים בערבית וגיליתי שכל המלווים שלנו הם ערבים,מה זה צריך להיות?

dark dumb

New member
בעיקרון, ../images/Emo85.gif

אנשים חולמים 10-15 חלומות בלילה, הם פשוט זוכרים מעטים, את אלה שקרובים לבוקר כי השינה פחות עמוקה... בגלל זה שלושה חלומות בלילה זה נראה הרבה, פשוט לא ישנת טוב, לא עמוק מספיק... חחח מדריכים ערבים בפולין??

linoy7

New member
מדריכים ערבים?! אלוהים ישמור!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

Grey Faerie

New member
החלום השלישי

מפחיד:| גם לי היה חלום מוזר, שזה בכלל הזוי כי אני אף פעם לא זוכרת חלומות. הייתי בכלא וביקרתי מישהו(?) ואז רוצח אחד השתחרר והשתגע ולקח שני שוטרים ותלה אותם על העץ ואז אני ברחתי והיה כזה בלוק של בניינים אז נכנסתי לבניין דרך דלת מאד מאד קטנה, ואז עליתי במעלית - והיו רק שני כפתורים - או 0 או 24, וכשלחצתי על ה24 היה רשום בחירה טובה או משהו, ואז ראיתי מישהי מכניסה קניות לאיזה בית אז נכנסתי וביקשתי להישאר שם כי רודףאחרי מישהו. ואז הם הפכו להיות המשפחה שלי
.

linoy7

New member
איזה חמוד../images/Emo99.gif מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

ותתחדשי
היום בגרות באנגלית. שיהיה לנו בהצלחה

../images/Emo50.gif

אני לא בלחץ. בכלל לא. מה פתאוווווווום. לא בלחץ..... [אני לחוצה בטירוף, כן]

HeNoOsH

New member
בוקר טוב :]

בהצלחה היום לכולם :] איזה כיף זה..יש בגרות ואני לא לחוצה. לי הבגרות ב4 וחצי ואין לי מה לעשות עד אז =\ יום טוב =]

Grey Faerie

New member
אין לי כוחחחחח

וכואב לי הכל בערך, גם היד, שזה מאד מוזר, כי לא עשיתי שום דבר שאמור להכאיב לה, אז מה היא כואבת
ואוף, סיימתי לסדר את כל החומר להיסטוריה, ויצא לי ספר ,ואין לי , אין לי כוחחחחחחח!

למעלה