Monday

Blue Aura

New member
היום אבודים!!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo189.gif

אוקיי, כואבות לי העיניים.
היום, קמתי לפני חצי שעה.
לא הולכת לעשות כלום היום.

Grey Faerie

New member
חם לי|:

ישנתי אצל חברה, חזרתי הביתה בערך ב1 וחצי, אח"כ המשכתי לקרוא את הארי אהובי, הוצאתי את הכלב ואמ, אכלתי צהריים. הימים שלי פשוט מלאים במשימות רבות תכלית
לשאלתך: לא. אני לא כוסית אבל אני לא מכוערת. זאת אומרת, לא ממש מכוערת.

Berliner star

New member
יווווו../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

גם בשבע כזה חום?! הלכתי אולי 20 דקות ואני סחוטה!
שונאת קיץ
ו.. לא, אני לא חושבת שאני מכוערת..

HeNoOsH

New member
יש לי עבודהההה =]

אייי איזו הרגשה טובהה..כסףףף :] הראש שלי מתפוצץץץץץץ אמא שלי החליטה שאני אהיה השפן נסיונות שלה כי היא רצתה לעשות אבואגלה [חח לא יודעת איך כותבים את זה...שיהיה] קיצררר היא עשתה לי ומתחה ת'שיער ושמה לי מלאאאא סיכות והורדתי את זה והראש שלי כואב כמו לא יודעת מה עכשיו =\

ליזיגי

New member
יום חראאאאאאאא

כמו שאר השבוע הזה חחח כלומר כמו אתמול אני לא חושבת שאני מכוערת, אפילו לפעמים אני אוהבת את איך שאני נראית, אבל באופן כללי אני מעדיפה להראות נגיד למשל כמו.. בר רפאלי או משהו כזה :)

YogevLevi

New member
אני צריך למצוא עבודה -_-"

או למצוא איך אני ממן לעצמי רישיון >_<" היה יום אחלה עבר מהר.... תכלס לא עשיתי כלום =| בטט שכמותי D= ולשאלה: כן, אני מכוער....עניין משפחתי........שיר יכולה לספר לכם
ועכשיו באמת, כוסון עולם אני לא אבל אני חושב שאני בסדר.....

cohen shir

New member
ברור שאתה כוסון על! ../images/Emo99.gif

ואתה אח שלי רק שאתה שחור ואני לבנה...

cohen shir

New member
כל היום ישנתי בערך... ../images/Emo199.gif

חזרתי אתמול אחריי צהריים ממחנה קיץ של הצופים, חזרתי יום לפני הסוף כי אני כולי חולה.... אסתמה, אלרגיות וכאלה... כל היום ישנתי ועשיתי אנאלציות, היה נחמד בטירוף! אל תנסו אנאלציה, זה ממכר!!!!!!1 אמממ... אני לא יפה בדר"כ רק כמו היום שאני ישנה כל היום עם השמיכה על הפנים.

m i c k e y 15

New member
אממ התעוררתי באיזה 8 ..חח

זה כיף להשאר במיטה..לודעת למה.. ואממ עכשיו אני רואה את התוכנית הזאת בערוץ 2 על המלחמה...אוי הזיכרונות
ואממ אני לא מכוערת אבל גם לא מלכת היופי חחח זהו

D a N i T a

New member
אבל עוד מעט נגמר!

איפו את עובדת? אממ לא עשיתי היום הרבה... רוב הזמן שכבתי במיטה והקאתי.... אבל אח"כ הלכתי לחברה "לעשות" את הביוטופ אבל בסוף לא היה לנו כוח אז לא עשינו ^^ ואממ אני לא חושבת שאני הכי יפה אבל לא כזאת מכוערת.....

cohen shir

New member
רק תזכירי לי מזה ביוטופ?!

כי אני פשוט סיימתי אותו על 100..,.. אני לא כ"כ זוכרת מזה....

למעלה