Monday

../images/Emo176.gifוואי היה יום אחד המצחיקים

המורה ללשון (שהיא אחת המצחיקות) כמעט נתנה מכות למרכז שכבה ואז היה שיעור עד''י(שזה תושב''ע פשוט הבצפר שלנו המציא מקצוע) שהמנהל הוא המורה אז אפחד לא הקשיב לו והוא התחיל לשאול אותנו שאלות בשיעור ולא ענינו לו והוא לא שם לב שאנחנו לא מקשיבים וישנים אז זה כיף :) ואז היסטוריה שהיה דיי סבבה אבל דיי מעצבן כי יש מבחן ואני לא יודעת כלום

מה זה תושב"ע? ../images/Emo3.gif

ז"א, אני יודעת שזה 'תורה שבעל פה' משהו, אבל מה בידיוק עושים שם? ולמה בחיים לא למדתי את זה או שמעתי על זה פה?

../images/Emo176.gifאממ אני לא יודעת מה לומדים..

כי המורה לא בדיוק מגיע, וכשהוא מגיע אז או עושים הברזה כיתתית או שהולכים לישון.. אבל אני יכולה להגיד לך שעד''י זה ערכים דמוקרטיים ויהדות או חארטה כלשהי וכאילו אמורים ללמוד על הקשר של מדינה דמוקרטית יהודית וכל ההשלכות של זה או משו כזה פשוט הבצפר שלנו קרא לזה תושב''ע לפחות לא עושים בזה בגרות
אבל תושב''ע זה כמו תרבות ישראל לא?

shoham95

New member
המ,

בתושב"ע לומדים משניות ואת הספר "נתיבות הכשרות", לפחות ככה זה בשישית בבית הספר שלי. לומדים... המ, כל מיני דברים שכתובים במשנה, בתורה שבעל פה, נו D: זה משעמם אבל אין ברירה
ויש לנו בגרות בזה השנה.

or19951

New member
../images/Emo45.gifכן, אצלנו לדוגמה יש בגרות חובה בשפה זרה

שניה, אבל לא בתושבע

טוב לדעת

כי בביה"ס שלי אין לא בגרות חובה בשפה שניה (אלא אם בחרתי להרחיב ערבית) ולא תושב"ע (מה גם שאני לא לומדת את זה בכלל) חח P:

or19951

New member
יום מיותר לחלוטין

התחיל במבחן בצרפתית. עשיתי רק את האמריקאיות/התאמות וגם זה בניחושים גמורים ויצאתי מהכיתה לעבר שעתיים חופשיות בזמן שכולם נבחנים. אחר כך שעה מתמטיקה המורה עשה חזרה למבחן כי היה מועד ב', ובגלל שאני ועוד אחת היחידים שעברו את המבחן (כן כן, היחידים) אז יצאנו מהכיתה לעבר שעה חופשית נוספת. אחר כך היו שעתיים כימיה שזה גם סוג של שעתיים חופשיות. ואז היה אמור להיות היסטוריה אבל היה בלאגן עם המורה היא נפגעה מאיתנו והדלת ננעלה.. קיצר סיפור ארוך אז גם זאת הייתה שעה חופשית
ואז שעה אנגלית והביתה

or19951

New member
זה כן

לומדים את זה עד סוף י' ועושים בזה יחידת חובה אחת. אחר כך אפשר להרחיב לעוד 4 יחידות

למעלה