moledet972...

N a V e

New member
moledet972...

התמונה שצירפת מסיתה כנגד עראפת,שלא משנה מה אתה חושב עליו,הוא מנהיג העם הפלשתיני,ואתה לא יכול לקרוא למוות שלא בשום דרך שהיא מכיוון שזוהי הסתה.

Moledet972

New member
זו לא הסתה. זו הסתה למוות של מחבל.

כמו שהרבה אנשים רוצים במותו של אוסמה בן-לאדן, וזה מותר. ראש הממשלה אמר כמה פעמים שהוא היה שמח לו ערפאת מת מוות טבעי. אני חושב שהסטיקר הוא סביר מאוד, וזכותי להציג אותו. אני פשוט מביע רצון, שאחד מגדולי המחבלים בעולם ימות מוות טבעי.

N a V e

New member
פה אנחנו חלוקים

מצטער,אני רואה בזאת כהסתה,ולטעמי הנושא הזה הוא חסר תשובה חד משמעית. "תאלץ"(במרכאות גדולות) לקבל את זה.

Moledet972

New member
אבל זו בעצם סתימת פיות.

- אני חושב, שיהיה למדינה טוב אם מחבל כמו ערפאת ימות. ועוד ממוות טבעי! בסך הכל רוצה שהוא יסבול פחות ממחלת הפרקינסון שלו. (לפחות, אני מקווה שהסטיקר בסדר)

EverMan

New member
טעות בידך , אנחנו באנו להקים מדינה

יהודית. אנחנו באנו ארצה בשנת 47 לא בשביל לכבושה , אלא בשביל לפתוח מדינה יהודית. עבר עידן הכיבוש וההתנחלות לפני 2000 שנה .

EverMan

New member
לא באנו לכבוש שום דבר.

אנחנו באנו להתיישב בארץ. בארץ שוממה למדי ולא מרובת אוכלוסין , שנשלטה ע"י אימפריה שחצי עולם היה בידיה. לא משום ערבים. המטרה של הציונים לא הייתה לגנוב שטח מהערבים.

Moledet972

New member
אז איך ייתכן, שישבו פה "מאות אלפי

ערבים במשך אלפי שנים"? אם אתה טוען שהם היגרו לפה בעבר הלא רחוק, אז אין להם שום קשר לאדמה, והם סתם מהגרים, שלעולם לא חיו בארץ הזו...

EverMan

New member
ישבו פה אלפי

לא מאות אלפי. וגם אנחנו הגרנו לפה בעבר הלא רחוק. להזכירך. עליה ראשונה -1880 (קצת יותר). והם כבר היו פה. ויש להם קשר לאדמה לא פחות מאשר לך. וכבר הבנו את הדעות שלך , "מה אכפת לי מהם?".

Moledet972

New member
תגובה.

-80,000 ערבים. 40,000 יהודים ב-1850. אנחנו לא היגרנו לכאן. אנחנו חזרנו לכאן, אחרי שגורשנו ע"י הרומאים, ואחר כך ע"י הערבים. הערבים הרסו פה את הארץ, כרתו את כל העצים.

EverMan

New member
לא חוזרים אחרי 2000 שנה.

עוברים. לא יעזור. וזה שהע´ותומנים כרתו את העצים , לא אומר שהם הרסו את הארץ. זה היה הנוהג בכל הארצות. ודר"א - זה התחיל ברומאים , לא בערבים.

Moledet972

New member
תגובה.

חוזרים אחרי 2000 שנים, ובוודאי שחוזרים אחרי 1300 שנים. לא העות´מנים כרתו את העצים, אלא הערבים בתקופת מסעות הצלב, כדי שלצלבנים לא יהיו עצים. - זה התחיל ברומאים, אבל גם לאחר הרומאים היה ישוב יהודי גדול בארץ עד בוא הערבים.

EverMan

New member
חזרת אחרי 2000 שנה ?

אל תתפלא שמישהו תפס את הבית שלך , אין לך זכות להעיף אותו ! בטח בהתחשב בכך שלא הוא העיף אותך ! וכן , הע´ותומנים , הערבים והרומאים שהתחילו עם זה - כרתו את העצים. הרומאים בעיקר בשביל הבניה של אזור רומא , והם צדו את רוב החיות פה בשביל המשחקים באמפיתאטרון. וזה שהיה ישוב יהודי "גדול" של כמה עשרות אלפים , לא מעיד על שנת 1800 שהיו פה יותר ערבים שהיו פה הרבה שנים.

Moledet972

New member
טוב. אז, הרי הטענה שהיא:

- שנינו צודקים. בכל מקרה, אנחנו נטרנספר את ערביי יש"ע. אם יהיה מותר לנו, אם לא תהיה התנגדות בעולם - יש לטרנספר את ערביי יש"ע.

EverMan

New member
שנינו צודקים MY ASS.

אתה לא צודק ! אנחנו לא נטרנספר ולו אדם אחד מיש"ע ! תפסיק עם הדמגוגיה העלובה שלך. לא נטרנספר אף אחד , ואת הבדיחות שלך תשאיר לקריירת סטנדאפ שלך.

Moledet972

New member
טוב, עזוב. סיימנו את השרשור הזה.

- יש שרשור חדש, בוא נתווכח עליו.

למעלה