MOJO

MOJO

הגליון ההוא שדיברתם עליו לפני כמה ימים, לזכר סיד, נמכר גם בניו-יורק? כל מנהטן מלאה בדוכני עיתונים ובאף אחד מהם לא מצאתי. אז גם לפה זה מגיע באיחור או מה? אני ממש אשמח לתשובה!

כן, זה נמכר גם בניו יורק

יתכן שזה מגיע גם לשם באיחור של כמה ימים. אבל יתכן גם דבר אחר: לפעמים הם שמים שער אחר בארה"ב מאשר בבריטניה, ולכן יתכן שהם לא שמו את סיד על שער הגליון היוצא בארה"ב. בדוק זאת באמצעות התאריך: הגליון צ"ל מספטמבר 2006. בכל מקרה, השם של סיד יהיה על שער הגליון.

בטוח ב-100% שמוכרים את Mojo

בניו יורק. הייתי שם לפני שנה, ולא היתה בעיה להשיג את זה, הן בדוכנים ברחובות, והן ב-Barnes and Nobles וכד'.

FunkyMonk

New member
NME ומוז'ו -

האם הם של החודש הזה או של החודש הבא? (כלומר, האם הגליונות על סיד כבר מופצים?)

הגליון של NME יצא כבר

אך על פי הדיווחים, אין מה לקנות: רק מספר דפים מוקדשים לסיד, והכתיבה רשלנית. Mojo - טרם הגיע למחוזותינו. אני מצפה שזה יגיע מתישהו בשבועיים הקרובים.

FunkyMonk

New member
לא סיפרתי לך על התיכנון שלי? =)

אני אשיג כל גליון על סיד, בין אם רשלני או לא.

המשכתי לחפש

הן בדוכנים ברחובות והן בחנויות ספרים, אך טרם הנחתי ידי על הגליון הנחשק. כנראה שזה מאחר גם פה. אזדיין בסבלנות אבל ממש עוד טיפה.

../images/Emo207.gif-שאלה בקשר לדיוידי../images/Emo13.gif

סליחה שאני משרשרת את זה לפה,זה פשוט לא נראה לי מספיק חשוב לפתיחת הודעה חדשה... בכולופן,שלום כולם
אני שומעת את הפלויד בערך שנה וחצי +- ,ויש לי חלק לא קטן מהאלבומים שלהם בבית. עכשיו,נורא מתחשק לי הופעה שלהם על דיוידי. חשבתי על puls שיצא עכשיו [למה באמת רק עכשיו? או שסתם יצאתי דפוקה והוא בכלל ישן,כי רק עכשיו יצא לי להיתקל בו..],אבל יש לי את האלבום בבית...והייתי מעדיפה הופעה בהרכב המלא של הפלויד. רציתי לשאול,מה הכי מומלץ? האם שווה לקנות את puls או שיש יותר טובים שלהם? תודה מראש,הדר
.

Anuerysm

New member
no way

הDVD הטוב באמת (וגם הזול יותר) הוא ההופעה של הלהקה בהרכב מלא (עם גילמור) ב1972!! השירים שם הרבה יותר טובים מבPULSE יש שם את ווטרס והלהקה במיטבה באמת שאני ממליץ עליו אם את רוצה מידע איפה אפשר לקנות אותו תשלחי לי הודעה

YoniCrazy

New member
אה, הוא התכוון לפומפיי...

פשוט לא הבנתי למה הוא מתכוון.

Anuerysm

New member
לעומת זאת

אני התכוונתי להמליץ לגברת על מקום שקונים אותו ב40 שקל כי המחיר שלו (ואני ראיתי) עלול להגיע אף ל100 (והאמת שזה מה שהוא גם שווה)

למעלה