moi aussi

yonis

New member
moi aussi

לסופרת כוכבים מבין מה קורה לך כרגע אנו חייים בדרום צרפת, בזמנו חיינו בגבון עבדתי בשגרירות ארה´ב עם שני ילדים צעירים, חגגנו את החגים ה ישראלים,צרפתים,אמריקנים,גבונזים, 170 ימי בית ספר..שיאך הובס. נשיקות .יוסי.

**Blue-Lagoon**

New member
well for us it´s fun!!!

more holidays=less school

אפשר לשבור שיאים לכיוון השני?

מוכנה לתרום מכספי רק שיוסיפו להם ימי לימוד על לפחות 100 ימי לימודים נוספים בשנה - אני מתחייבת לתרום ימי התנדבות בבית הספר - עזרה בכל מה שנידרש איך זה ???????? רק שיקחו ממני את תפקיד קצינת הבידור - התעייפתי ממנו רק התעסוקה של לפני החופש , מחשבות של מה לעשות איך איפה מעייפות שיעסיקו אותם מצידי בעבודות רס"ר בבית ספר מוכנה לחשוב על עוד פיתרונות רק שיבטיחו לי שלייייייייייי יהיה קצת חופש חחחחחחחחח סתם מקטרת מתה על כל שניה שאני יכולה לבלות איתם, כייף אמיתי להיות איתם במיוחד עכשיו שהם כבר גדולים כאילו ואפשר לקחת אותם לשוטטיות במולים ובOUTLET´S יש מי שייעץ לי מה ליקנות ומה לא .... במיוחד הבן הגדול , גבר אמיתי שכזה .

Gefen

New member
סופרת איזה כיף...ילדים גדולים...

בני כמה הילדים? כמה ילדים? בנים/ בנות..??
לפעמים אני רוצה כבר להיות בגיל 40..... זה אומר שיהיו לי ילדים בני 9 ו- 10....ואוכל לקחת אותם למולים ולאואטלטים וכאלה..
ואגב...גם בן שלוש הוא מין גבר קטן שכזה שאומר לאמא שלו כבר מה ללבוש ומה לא ...אל תשאלי! הוא גם רוצה לבחור לעצמו את הבגדים, מחליט לבד מתי בא לו ללכת למקדונלדס ואיזה כובע קסקט בדיוק הוא קונה.. מה יהיה כשיהיה בן 10?? אני מתחילה מעכשיו לצעוק
!!!!!!!
גפן

גפנית חמודה - לפעמים אני מזה קונה

מהר את גיל 3 ..!!!!!!!!! חחחח..ילדים בני עשרה - נו..איך למסגר אותם עכשיו ??? נו שויין, לפעמים בא למסגר אותם על הלוסטרה....
עוד תזכרי את דברי אלה...
ומצד שני ..( ושלישי ורביעי) ... כשבן ה-8 אומר לי -"אמא, אני אוהב אותך "- כשהוא מין בגט חם לוהט ואוהב כזה .. והגדולה - מבקשת "פינוקי-אמא,.." במקום בי"ס ..( זה ברור ) ..אז מה צריך העולם יותר ?????????

yonis

New member
לסופרת כוכבים

אשתי צוחקת ואומרת-מסור לסופרת כוכבים-נשמי אותם כל יום ויום-אנו ב10 שנים יותר מבוגרים ממך ,ופתאום לפני חודש ברחו לנו העוללים כדי לבנות את חייהם וזה עושה קצת מוזר בבית ,הינו 4 ליצנים שצוחקים כל היום,היה כזה חם לנו ביחד וכל הזמן העצום שהעברנו ביחד נראה היום כזה קצר,אז טפסי על מכונת הזמן של דימיונך וסעי 10 שנים קדימה ותראי שהימים הנוכחים יראו לך פחות עמוסים,,,,,,,,

Gefen

New member
עשית לי עכשיו צביטה בלב...

אתה צודק. צריך ללמוד להנות ממה שיש לנו בהווה וגם להודות על זה אלף פעם כמה שזה פשוט... תודה על התזכורת...
גפן

כל כך נהנת מהם כניראה שלא הסברתי נכ

שהייתי מוכנה להקפיא אותם ככה כמו שהם בגילאי 11,9 ו 7 ולהשאיר אותם ככה כל שניה כל השקמה של בוקר , כל מישפט שהם מוציאים גם אם הוא מעלה את הפיוזים יש בו מתיקות שכזו.... לא מוותרת על החוויה של להיות איתם בכל רגע נתון בעבור שום דבר בעולם אפילו על שירושות מוותרת .. חחחחחחחח

yonis

New member
לגפן וסופרת,,,

אלו האפרוחים כשהם עוד היו צעצועים,כעת גדלו ונסקו לדרכם,לא נורא כך סובב עולם,הם רחוקים פיסית אבל עדיין מאוד קרובים אלנו, זה גם משהו,מסתפקים,,, דרך אגב שנים לא הייתי בארץ,מה זו המילה-שירושות-שכותבת סופרת כוכבים,,,,, תודה יוניס

Gefen

New member
היי יוניס..מותק של אפרוחים...

שיהיה להם הרבה בהצלחה מחוץ לקן..
(אמן כן יהי רצון...) ו ה"שרושות" של סופרת נשמע לי כמו "ירושות" עם שגיאה בהקלדה... אל דאגה, עוד לא המציאו מילה כזאת בשפה העברית..
אני מצרפת לך תמונה של הגוזלים שלי... גפן

judyr

New member
גפנונה עוד יחשבו שאת מתוקה וחמודה

וטובת לב.... אתם צריכים לראות איפה היא עושה להם אמבטיה.... חחחחח תראי להם גפן

yonis

New member
מתוקים

ממש מתוקים גפן,מביא חשק להתחיל מחדש אבל אם אבקש, אשתי תזרוק עלי עציץ,היו לה לידות קשות בקשר לאמבטיה של judir אני מציע לשלוח את judir למקלחת קרה באלסקה אני משלם את המים ביורו,,,,

חחח אכן שרושות ה ירושות גפן הגדולה

מלאכים קטנים יש לך...... מתוקים ושלך יוניס - בטח כבר ענקיים איך עושים שהם לא יגדלו?????

yonis

New member
רציתי,,,,,,,,,

רציתי לעשות רושם בסביבתי המבינה עברית,השתמשתי הרבה במילה החדשה שלמדתי-שרושות-אבל קצרתי רק מבטי רחמים, עולם אכזר,יוניס

אוי יוניס יקר

סיבכתי לך את החיים היית צריך לקרא את ההודעות המעודכנות לפני שכיכבת עם המילה שרושות חחחחחחחחחחחחחח לא נורא , יכולת פשוט להפגין ביטחון של מעודכן בסלנג חדש ולספר שזאת מילה טריה .. ממש יצאה מהתנור בכלל אולי נמליץ לאקדמיה ללשון לאמץ אותה , צריך לחשוב על פירוש הולם אולי אני אתקבל בזכותך כחברה מהמניין לאקדמיה.
מי יודע ....חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה