לסופרת כוכבים מבין מה קורה לך כרגע אנו חייים בדרום צרפת, בזמנו חיינו בגבון עבדתי בשגרירות ארה´ב עם שני ילדים צעירים, חגגנו את החגים ה ישראלים,צרפתים,אמריקנים,גבונזים, 170 ימי בית ספר..שיאך הובס. נשיקות .יוסי.
מוכנה לתרום מכספי רק שיוסיפו להם ימי לימוד על לפחות 100 ימי לימודים נוספים בשנה - אני מתחייבת לתרום ימי התנדבות בבית הספר - עזרה בכל מה שנידרש איך זה ???????? רק שיקחו ממני את תפקיד קצינת הבידור - התעייפתי ממנו רק התעסוקה של לפני החופש , מחשבות של מה לעשות איך איפה מעייפות שיעסיקו אותם מצידי בעבודות רס"ר בבית ספר מוכנה לחשוב על עוד פיתרונות רק שיבטיחו לי שלייייייייייי יהיה קצת חופש חחחחחחחחח סתם מקטרת מתה על כל שניה שאני יכולה לבלות איתם, כייף אמיתי להיות איתם במיוחד עכשיו שהם כבר גדולים כאילו ואפשר לקחת אותם לשוטטיות במולים ובOUTLET´S יש מי שייעץ לי מה ליקנות ומה לא .... במיוחד הבן הגדול , גבר אמיתי שכזה .
לפעמים אני רוצה כבר להיות בגיל 40..... זה אומר שיהיו לי ילדים בני 9 ו- 10....ואוכל לקחת אותם למולים ולאואטלטים וכאלה..
ואגב...גם בן שלוש הוא מין גבר קטן שכזה שאומר לאמא שלו כבר מה ללבוש ומה לא ...אל תשאלי! הוא גם רוצה לבחור לעצמו את הבגדים, מחליט לבד מתי בא לו ללכת למקדונלדס ואיזה כובע קסקט בדיוק הוא קונה.. מה יהיה כשיהיה בן 10?? אני מתחילה מעכשיו לצעוק
מהר את גיל 3 ..!!!!!!!!! חחחח..ילדים בני עשרה - נו..איך למסגר אותם עכשיו ??? נו שויין, לפעמים בא למסגר אותם על הלוסטרה....
עוד תזכרי את דברי אלה...
ומצד שני ..( ושלישי ורביעי) ... כשבן ה-8 אומר לי -"אמא, אני אוהב אותך "- כשהוא מין בגט חם לוהט ואוהב כזה .. והגדולה - מבקשת "פינוקי-אמא,.." במקום בי"ס ..( זה ברור ) ..אז מה צריך העולם יותר ?????????
אשתי צוחקת ואומרת-מסור לסופרת כוכבים-נשמי אותם כל יום ויום-אנו ב10 שנים יותר מבוגרים ממך ,ופתאום לפני חודש ברחו לנו העוללים כדי לבנות את חייהם וזה עושה קצת מוזר בבית ,הינו 4 ליצנים שצוחקים כל היום,היה כזה חם לנו ביחד וכל הזמן העצום שהעברנו ביחד נראה היום כזה קצר,אז טפסי על מכונת הזמן של דימיונך וסעי 10 שנים קדימה ותראי שהימים הנוכחים יראו לך פחות עמוסים,,,,,,,,
שהייתי מוכנה להקפיא אותם ככה כמו שהם בגילאי 11,9 ו 7 ולהשאיר אותם ככה כל שניה כל השקמה של בוקר , כל מישפט שהם מוציאים גם אם הוא מעלה את הפיוזים יש בו מתיקות שכזו.... לא מוותרת על החוויה של להיות איתם בכל רגע נתון בעבור שום דבר בעולם אפילו על שירושות מוותרת .. חחחחחחחח
אלו האפרוחים כשהם עוד היו צעצועים,כעת גדלו ונסקו לדרכם,לא נורא כך סובב עולם,הם רחוקים פיסית אבל עדיין מאוד קרובים אלנו, זה גם משהו,מסתפקים,,, דרך אגב שנים לא הייתי בארץ,מה זו המילה-שירושות-שכותבת סופרת כוכבים,,,,, תודה יוניס
ממש מתוקים גפן,מביא חשק להתחיל מחדש אבל אם אבקש, אשתי תזרוק עלי עציץ,היו לה לידות קשות בקשר לאמבטיה של judir אני מציע לשלוח את judir למקלחת קרה באלסקה אני משלם את המים ביורו,,,,
סיבכתי לך את החיים היית צריך לקרא את ההודעות המעודכנות לפני שכיכבת עם המילה שרושות חחחחחחחחחחחחחח לא נורא , יכולת פשוט להפגין ביטחון של מעודכן בסלנג חדש ולספר שזאת מילה טריה .. ממש יצאה מהתנור בכלל אולי נמליץ לאקדמיה ללשון לאמץ אותה , צריך לחשוב על פירוש הולם אולי אני אתקבל בזכותך כחברה מהמניין לאקדמיה.