moi! אפשר להצטרף?

ohari

New member
moi! אפשר להצטרף? ../images/Emo13.gif

אני ארז, בן 26, גר בפינלנד (קרוב להלסינקי). פורום חביב יש לכם פה
החלק שהכלבים שלי הכי אוהבים בפינלנד - möki.

Demian177

New member
ברוך הבא OHARI ! נו איך בפינלנד?

שתף אותנו, כמה זמן אתה שם? מה אתה עושה שם? והתחיל כבר החורף או שעוד לא?

ohari

New member
הממ....

אני פה בסך הכל חודשיים בקדנציה הנוכחית, אבל כמובן שהיו לי פה כמה ביקורים בעבר. בת זוגתי בשלוש השנים האחרונות היא פינית, ובשלוש השנים הללו חיינו בהונגריה ולמדנו שם. בסוף שנת הלימודים האחרונה החלטנו שהגיע הזמן לעבור צפונה, ואכן עשינו את זה למרות שלא סיימנו את התארים שלנו. אז השאיפה שלי היא כמובן להמשיך את לימודי בשנה הבאה באוניברסיטת הלסינקי (יש לי עוד שלוש שנות לימודי רפואה) ועד אז אני משפר את הידע שלי בפינית. יש לי ידע לא רע בפינית משלוש שנים של חיים משותפים עם פינית (אם כי שפת התקשורת העיקרית בינינו היתה אנגלית) אבל ממש לא מספיק כדי ללמוד בשפה הזאת. אז חוץ מלימודי שפה אני מנצל את הזמן המועט שנותר עד בוא החורף כדי לרכב על אופניים בכבישי דרום פינלנד, פה בניגוד לישראל אני לא צריך להשאיר צוואה חתומה כל פעם שאני עולה על הכבישים... ובקרוב מתחיל לעבוד בבית דפוס. הסתיו מגיע, בימים האחרונים קריר וסגרירי ואתמול היו רוחות מטורפות. חבל שנגמר הקיץ אבל סך הכל היה קיץ די חם וארוך השנה (שזה אומר הרבה אוכמניות ופטל
) אז אין טענות.

p i n g o

New member
נשמע ממש אחלה! ../images/Emo13.gif

איך הסתדרתם בהונגריה עם פינית ואנגלית?
ואיפה הכרת בת זוג פינית?

python 4

New member
יו! פיני! |נוגע בך|

ברוך הבא!
ספר לנו קצת על הסגנון המוזיקלי החביב עליך (ועם יופיעו בו המילים "סוניה" ו- "לומה" אני הופך את כינויך לאדום).

ohari

New member
ת'אמת?

אני לא חובב גדול של המוסיקה הפינית אז אני נאלץ לאכזב אותך. המוזיקה הפינית שאני בכל זאת אוהב מסתכמת בעיקר ב"אפו נורמלי", כמו כל ה"עמך" הפינים, אבל הם להקה טובה. אני מניח שעם הזמן אני אגלה עוד מוסיקה פינית טובה אבל בינתיים אני מסתפק בהאזנה לרדיו כשאני נוהג.

Hammerfall1

New member
גם חדשה

קטיה, בת 17, גרה בת"א :) אני ממוצא רבע פיני, אפילו חצי(רבע אחד פיני והרבע השני פיני אבל יהודי.. והחצי השני רוסיה[יהודיה]) ואני מאוד מתעניינת ואוהבת את כל סקנדינביה ובעיקר את נורווגיה. ביקרתי בכל סקנדינביה לא מעט - רק בנדמרק עוד לא הייתי זהו, באמת נראה פורום חביב :)

Wing Chan

New member
אוח...שכחתי שם G...

נו מה תנו לי להתלהב מאיזה אתר שמצאתי

mitta kuuluu!! ../images/Emo13.gif

וואייי איך אני אוהב את פינלנד!!!!!!!! זאת הסקנדית המועדפת עליי
אני מת על Kaija Kärkinen!! אז kerru minulle udestaan איך זה להיות בפינלנד!! אני הייתי בהלסינקי ואני ממש התאהבתי בעיר! אני הלכתי מלא ברגל בשביל ללכת לאיבוד ואני נהניתי מהעיר הזאת בכל רגע!! כשקניתי את הכרטיסי טיסה הם היו כרטיסים של פינאייר וממש שמחתי שאני אטוס איתם ובסוף מסתבר שזה היה קודשר עם אל על.. למרות שלהלסינקי רק פינים טסים והיינו אולי 25 נוסעים בכל המטוס וכל אחד היה מפוזר עשרות מושבים אחד מהשני וזה היה מצחיק!!
בכל אופן אני מת לחזור לשם והייתי רוצה גם לגור שם.. יש לי חבר פיני שמלמד אותי פינית במסנג'ר ועד החורף הבא אני דבור פינית!!

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

הרבה זמן לא שמענו ממך בפורום...
וגם אני רוצה חבר פיני במסנג'ר! כבר יש לי אחד דני ואחת שוודית(
). חסרים פיני/ת, נורווגי/ת ואיסי/ת. אני מקווה בקרוב להשלים את האוסף

למעלה