Modern Magick למכירה

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
Modern Magick למכירה

שלום, אני מוכר את הספר Modern Magick, לא הייתי פה הרבה זמן אבל אני בטוח שעדין צצות המלצות על הספר הזה מידי פעם. הספר כמו חדש, לא קיפלתי את הקצבות בשביל לסמן, שמור טוב. המחיר הוא 100 ש"ח, אתם מוזמנים להסתכל על הביקורות שלו באמזון (זכרו שהמחיר לא כולל משלוח). למעונינים לחזור במסרים בבקשה.

Diableror

New member
../images/Emo13.gif

הייתי קונה אותו רק בשבילך סגירת המעגל. Diableror

Swicca

New member
היי

הייתי רוצה לקנות את הספר ממך, למרות שהטווח שלי הוא יותר בערך 60-80 שקל, שלא לדבר על העובדה שהוא משומש, בלי קשר למצב שלו. אני אשמח אם תחזיר לי תשובה בפרטי.

ToryMaster

New member
אני לא רוצה לקלקל לך, באמת

אבל בדקתי באמאזון קום, ולפי החישובים שלי זה לא יוצא יקר יותר, לספר חדש. מצד שני, אף פעם לא הצלחתי לחשב את עלות המשלוח, אז אולי אני טועה.

עלות המשלוח

לרוב היא 10$ (תשלום בסיס, פעם זה היה 7$ אם אני זוכר נכון) + 3$ לכל ספר.

jbu

New member
יוצא יותר זול לקנות מUK ששם זה יוצא

יוצא יותר זול לקנות מUK ששם זה יוצא כמו לקנות את זה חדש בארץ (פחות או יותר), כבר ירדתי ב-23% מהמחיר שקניתי אותו, ולאור העובדה שאני לא קיפלתי אותו אף פעם והשתדלתי לא לפתוח אותו יותר מזווית של 45 מעלות אני לא חושב שזה מחיר בשמים.

MetalSinagouge

New member
אפרורפו UK.

יש איזה אתר טוב להזמין ממנו? אני מתכוון, אמזון זה מדהים אבל המחירים, ךפלןת לספרין שאני בדקתי, די גבוהים.

jbu

New member
לפי מה שבדקתי

לפי מה שבדקתי לא, לפחות לא כאלה שאני הייתי סומך אלהם (למרות שאני בטוח שאילן יכול להמליץ על אתרים טובים).

MetalSinagouge

New member
או תודה.

והנה אני, לא רואה את התגובה ועדיין ממשיך להציף פה עם ההודעות שלי בנושא, אז סורי :S

למעלה