Modern Love - David Bowie

Ovi Basha

New member
Modern Love - David Bowie

מה כבר לא נאמר על הזמר הענק הזה דייויד בואי שהוציא עשרות אלבומים ואוספים החל משנת 1969 ועד עצם היום הזה ממשיך להופיע וידו עדיין נטויה. אני הייתי מסכם את הזמר הזה במילה אחת - אגדה ! שמו האמיתי אגב הוא דייויד רוברט ג'ונס ( כאילו שזה באמת שינה למישהו ) והוא נולד באנגליה ב- 1947 . דייויד בואי עורך סיבוב הופעות באירופה לפחות ב- 5 החודשים הקרובים מאוגוסט ועד דצמבר 2003 ולפני כמה ימים נודע לנו כאן בפורום כמדומני ע"י tofit שהיא מתכוונת להגיע להופעה שלו בליון שבצרפת באמצע חודש נובמבר. פשששששש..... הרבה אנשים פה מקנאים בך, אני בטוח בזה. רק לפני כמה ימים היתה כתבה גדולה בעיתון על אגדה אחרת בגיל 60 - מיק ג'אגר. דייויד בואי ( בן 56 ), גם הוא ראוי ללא ספק להיכנס לספר ה"אגדות" שלא נס ליחן. אני לא רוצה להיכנס כאן להשוואה בין בואי לג'אגר אבל אני בטוח שיש לחברי הפורום הרבה מה לומר על ההשוואה הזאת לטוב או לרע בבוא העת...... בחזרה ללהיט שבחרתי - Modern Love הופיע באלבום Let's Dance משנת 1983 והיה להיט ענק מתוך האלבום הזה כמובן לצד Let's Dance ו China Girl שיש לו קליפ מ ה מ ם . Modern Love הוא עוד להיט קלאסי שמועמד בהחלט להשמעה במסיבת אייטיז. אלפא, אני שואל אותך ( והפעם בגוף ראשון
) יש תמימות דעים לגבי הנקודה הזאת ?
I know when to go out And when to stay in Get things done I catch a paper boy But things don't really change I'm standing in the wind But I never wave bye-bye But I try, I try There's no sign of life It's just the power to charm I'm lying in the rain But I never wave bye-bye But I try, I try Never gonna fall for CHORUS Modern love - walks beside me Modern love - walks on by Modern love - gets me to the church on time Church on time - terrifies me Church on time - makes me party Church on time - puts my trust in god and man God and man - no confessions God and man - no religion God and man - don't believe in modern love It's not really work It's just the power to charm I'm still standing in the wind But I never wave bye bye But I try, I try CHORUS (x2) Modern love - Modern love (x12) Modern love - Modern love, walks beside me Modern love - Modern love, walks on by (repeat 3 more times)​

adiville

New member
ואללה ? 56 ?! איזה מלך !!!!!!

אני לא מעריצה גדולה אבל יש לו הרבה שירים שאני מאוד אוהבת. גם מדליק איך הוא שינה את המראה שלו מימי זיגי סטארדאסט ועד היום. בחור עם סטייל

אולי את עדיוויל המכובדת....

לא ממש אוהבת אותו... אבל המוסיקה של מר בואי היא מודל לחיקוי אצל המון להקות ומבצעים שונים בעולם!

adiville

New member
אמרתי לא אוהבת......?

סה"כ אמרתי שאני לא מעריצה גדולה אבל אני מכירה את השירים שלו ואת ההיסטוריה המכובדת של זיגי הג'ינג'י בכבודו ובעצמו
מה, אני צריכה להעריץ כל אחד (למרות שבואי הוא לא סתם אחד...) ? ובין האומנים שמחשיבים אותו כמודל לחיקוי ישנו מריאן גולד אז.....אפשר לומר שהוא בחבר'ה שלנו. חחחחחח......

Ovi Basha

New member
ההנהלה ? ובכן......

בוא נחשוב שניה מיהם החברים בהנהלה הזאת ותקן אותי בבקשה אם אני טועה מנהל אומנותי - אלפא מפיק הארוע - אלפא צוות מקצועי - אלפא תקליטן ראשי - אלפא יושב ראש - אלפא מנכ"ל - אלפא חחחחח
על איזה אישור הנהלה אתה מדבר ? נראה לי שלגבי השירים שיושמעו אתה הוא המחליט הבלעדי אלא אם כן...... לרותם דרור יש מילה בעניין ואם אכן כך הוא המצב, סבבה מבחינתי כי אני נותן לרותם את כל הכבוד המגיע לה
צפה להצעות נוספות בקרוב

Ovi Basha

New member
אלפא , תגובה ?

לפחות מן הראוי היה שתבהיר ולו במעט את התמונה בעקבות מה שכתבתי לגבי בחירת השירים למסיבת יום שבת בערב ראוי היה שתעשה זאת גם אם אני אישית התייחסתי לעניין במידה מסויימת של הומור ( זה הפריע לך ? ). לא הסקתי מסקנות מאי-התגובה הזאת לגבי מה שקורה תכלס בשטח ..... ומכיוון שהיום אני במקצת עסוק, אסתפק בגיחות פה ושם ( לפחות עד שעה 16:00 ) ובכל זאת אקיים היום את מה שאמרתי שאעשה - מתן הצעות נוספות ( והפעם בקצרה ) שגם אותן צריך להביא ל"אישור ההנהלה" . יום טוב לך אלפא ולכל חברי הפורום

alpha80

New member
הייי עובי

אז ככה. אחרי ישיבה סוערת של ההנהלה הוחלט להיעתר לבקשתך. השיר יושמע בשלב זה או אחר במסיבה
בקשר לבקשות - בשמחה, גם במהלך המסיבה שום דבר לא מוגדר מראש וכל שיר נבחר להשמעה באותו הרגע, בהתחשב בנסיבות במקום ובטעם הקהל, מן הסתם.... הבליינים הוותיקים במסיבות שלי יוכלו לאשר את זה...... איפה ש מ ש ???

Ovi Basha

New member
תודה על ההבהרה

ישיבה "סוערת" הה ? חחחחחחח.....אהבתי
אז תודה על כך שהבהרת את העניין. צפה להצעות במהלך היום עד כמה שזה אפשרי מצידי מבחינת זמני הפנוי כל טוב ולהשתמע

shellush

New member
אפרופו דיוויד בואי....

אחד הדואטים המרגשים והיפים ביותר בעיני... זה עם טינה טרנר "TONIGHT". הם לא הקליטו את זה באולפן, זה מתוך הופעה חיה של טינה טרנר, אני יכולה לשמוע את זה שוב ושוב...

יש גם הקלטת אולפן

באלבום tonight של בואי. המקור של איגי פופ יותר מוצא חן בעיני. בייחוד בגלל ההקדמה שחסרה בביצוע של בואי: I saw my baby she was turning blue and I knew that her young life were through. So i got down on my knees right by her bed and these are the words to her I said: Everything will be alright tonight...

ראיתי אתמול את המלך אצל קונאן

אובריין. מה אני אגיד: אולי עשו בכוונה איפור גרוע, אבל הוא נראה זקן הרבה יותר מ- 56.

למעלה